*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 17

nebunica-zapacica spune:
Bonjour, bonjour!
Woww..cate mamici gravidute din nou..felicitari, mamici, sarcini frumoase si nasteri usoare. Si cumnata mea asteapta bebe si vorbind cu ea mi-am amintit de perioada de sarcina cu Victor..mai-mai ca m-as baga la inca un bebe
Bertha multumim ca te-ai gandit la noi, suntem bine, ne chinuie maselutele de cateva luni, 2 au iesit, acum e umflata rau gingia sus, Victor e marait, isi baga manutele si tot ce mai prinde in gurita..
Asta nu-l impiedica, insa, sa fie un vorbaret si un cantaret si jumatate..saptamana trecuta n-am avut ce face si am scris toate cuvintele pe care le zice..toate 64 ..intre timp a mai invatat cateva, chiar azi a reusit sa zica 'onu'(unu), 'doi', ca 'tei'(trei) zicea de ceva vreme, tot azi a zis si 'pepee'(pepene), 'nu' si am reusit sa-mi dau seama ce voia sa spuna cu 'ai tuu'( copilul ne spunea 'i love you'
)
Multe cuvinte le-a invatat din cantecele, initial ii puneam de pe youtube, apoi am downloadat cateva de acolo, am facut un playlist si canta toata ziua, deja stie ce cantecele urmeaza, canta si el, e o placere sa-l asculti...
La capitolul ce nu face..nu mananca singur decat cand are el chef, nu face la olita, desi cand ne vede pe noi stand pe tron vine si se aseaza si el pe olita lui, dar daca ii dam pampersul jos, cu olita langa el si face langa
E o maimutica ce imita tot ce aude si vede, deja are preferinte alimentare clare, am reusit sa renuntam la suzeta, cu mare chin, si acum isi mai aduce aminte de catelul care a mancat-o si ne mai intreaba 'ham ham?' Seara merge la culcare fara prea multe probleme, ziua insa e un chin, nu vrea si pace, cam de o saptamana a adormit numai in carut, plimbat pe-afara, ori a adormit pe covor, singurel, cu paturica in brate, ori in masina..ma pregatesc sufleteste pentru somnul de azi, afara ploua asa ca nu are alternativa.
Vedeti, de-aia nu scriu eu mai des, ca mi-as lauda copilul in continuu de v-ati plictisi si m-ati da afara
Olivia multa sanatate lui Davidut
Criss Sofi e o dragalasa, o domnisoara in toata regula si semana cu tineee..
Ginye are Stefanut niste ochi frumooosi
Gata, merg sa incer sa-l bag la somn. Sa-mi tineti pumnii
O zi frumosa!fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

oceanborn spune:
fetelor, fac salata de beouf. cum sa fac sa fie comestibila si pt th? maioneza daca o fac din galbenus fiert cu ulei(de masline?) iasa ceva?
le-ati dat copiilor salata de b?

mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oceanborn Neata! [ am vazut si eu poze cu Sofia ![]() ![]() Olivia cum mai sunteti? multa sanatate!!! ![]() mami de Thomas Ogni donna ha un paio d’ali chiuse dentro sè |
Adicatealea ne-ati parasit? Ochii albastri de Miruna nu va mai plac?

Anesfelicitari din suflet pentru asa veste minunata!
Bravegirl felicitari pt baietel! Sper sa nu patesti si tu ca mine, am crezut ca e baiat pana la 7 luni apoi ni s-a confirmat ca e fetita

Pupici multi, ma intorc la actele mele.
Mihaela

Pozele mele
Mirunica

anes spune:
Multumim din suflet pt.urari fetelor! Ocean intr-adevar mesajul acela era doar o speranta de-a mea, habar n-aveam ca sunt gravi. Hi, hi, ce coincidenta, in 2008 am fost plecati in ianuarie la ski in Austria, iar in februarie am ramas gravida. Anul acesta am fost plecati in februarie in Austria si am ramas gravi in martie Interesant, nu?
Nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie!
Ironia soartii...am ramas din prima de data asta, probabil am recuperat intarzierea din urma!
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

oceanborn spune:
Mamiseli, cum sa va uitam!practicam poligamia.
niste poze cand mai pui sa o vedem pe Mirunica?

anca_27 spune:
citat din mesajul lui oceanborn fetelor, fac salata de beouf. cum sa fac sa fie comestibila si pt th? maioneza daca o fac din galbenus fiert cu ulei(de masline?) iasa ceva? le-ati dat copiilor salata de b? |
Ocean, eu m-am ferit de maioneza, desi de Paste a ciugulit din salata de la mama si n-a avut nimic in timp ce ieri a ciugulit ceva mezel si i-a iesit o iritatie pe barbie;am facut ieri vinete cu maioneza pt noi, si doar cu ulei si ceapa pt ea. Dar s-a strambat intr-un hal...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

oceanborn spune:
Anca, pai imi tot bat capul cum sa-i fac si lui separat.. oricum maioneza nu-i dau...galbenus crud..no way. de asta am intrebat de galbenus fiert. eu n-am facut niciodata. oricum incerc sa vdm daca se leaga toate cele atunci ii las asa. daca nu...ma mai gandesc ce sa fac.

carmendu spune:
olivia, criss, multumim fetelor ca v-ati amintit de noi! sunteti dragute ca de obicei.
vreau sa felicit toate burticile. anes wow!, olivia, eli, fluturasa, hera, andreiutza. e atat de frumos! la mine cu cat trece mai mult timp, cu atat imi piere mai mult curajul!
corina, felicitari pentru baietel!
victor e cum se spune in popor "argint viu". n-are stare, e intr-o continua agitatie. suntem tot la categoria pana 10,5kg!
vorbeste mult, multe cuvinte le spune corect, la altele face niste combinatii de de te gandesti cum de reuseste sa le pronunte, iar pe altele le pronunta ultima parte.
am reusit sa-i scot zuzu. a fost destul de cooperant. imi mai spune de nani-nani da' i-am spus ca l-a luat pisica! ghinionul e ca din cauza asta nu mai doarme 3 ore la pranz, doarme doar vreo 2.
acum o luna am fost plecati cu avionul intr-o scurta vacanta. victor s-a adaptat foarte bine programului. ce mai, am un copil....!
acum are ceva febra si nas foarte rau infundat. nu mai stiu ce picaturi de nas sa mai incerc. se chinuie rau noaptea. am incercat biorinil, nasic, colargol, olinth. mai aveti ceva idei?
vroiam sa va anunt cu emotie in glas si in simtiri ca am slabit 10 kg!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

carmendu spune:
ocean- amesteca-i separat salata de boeuf cu putin iaurt cu ulei!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Otiliav spune:
citat din mesajul lui carmendu vroiam sa va anunt cu emotie in glas si in simtiri ca am slabit 10 kg! ![]() carmen ![]() pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |

Iti dai seama ca vrem poze si fara kg si din plimbari si musai cu Victor cel oaches.
Oricum felicitarile mele ca stiu ce greu ti-a fost. Sa inteleg ca in final ai dat de cap metabolismului lenes, cumva ai facut tu ambitioaso.
Eu acum sunt in plin proces de ingrasare

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+