*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 16

BraveGirl spune:
Anes, felicitari! Ma bucur pt tine si iti doresc sa ai o sarcina usoara.
Va multumesc fetelor! Cherie, asa e la Arianna de abia la 20s ne-a zis ca e fata, pana atunci ne-a zis posibil putza. Dar acum s-a vazut clar ca are ceva intre picioare ...eu zic ca era barbatia lui, care va ramane asa pana la 38s cd am de gand sa nasc
Dr a zis 95% baiat...chiar i-a zis sotului ca-l asteapta sa faca cinste.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

criss703 spune:
Ioi atat am citit ca nu mai stiu exact ce si cui tre sa raspund
Cherie (ca-i mai proaspat mesajul ) ce figura esti ! ce promisiune fi seroasa fain era sa ne fi putut intalni
..dar nici anu' asta nu ajungem in zona (decat la Marina di Massa si Roma sper
)sau poate ajungeti voi pe la Deva ?? Pune si tu niste poze cu Ale in carusel sa vedem cretolinu' cum se da
..de treaba socrii daca te tin la curent cu sms si mail !
Oceanborn voi mai ajungeti prin Ro ? parca asa ziceai ...aaa am vrut sa vad ultimele poze cu Thomas dar imi scria ca nu sunt - o pictures
Babyzapi waw ce mami faina am vazut in pozeee , ce o sa se mai faleasca Raphael cu tine cand o sa mai creasca
Otilia.. pe aici dar mai lenesa burtica si restul de fete ...ce ciudat cu noaptea la voi !
Olivia of ce rau imi pare de David si de tine ca numai de grija febrei astea nu mai aveai nevoie ! Am citit mai demult un measaj cu gagicile lui Dav si Sofi nu mai figura
..abia am consolat fata
Manumanu ce vorbareti mici si simpatici am vazut in filmulete , e asa de finuta Anastasia pe cand Radu e "barbat" deja
Na ca deja m-am blocat nu mai stiu ce vroiam sa scriu (asa imi trebuie daca nu am scris de atata timp si acum scriu din amintiri )...aaa vazut dominsoarica frumoasa Briana ,pe Zibe la joaca cu o vecinuta (sanatate , sa iasa bine analizele!) Bertha si tie vroiam sa-ti zic ceva dar nu mai stiu ce
Asa noi am petrecut 1 mai la iarba verde / gratar http://family.webshots.com/photo/2277202550104281140DKuscY ..cum ii sta bine romanului ..si tasnea asta mica in toate directiile , la toate masinile /corturile unde vedea copii sau catei
si bineinteles pe langa pulpa de pui la gratar a vrut si mici
dar asaaaa cu tipete si lacrimi de crocodil de se uitau oamenii la noi cum tipa dupa "papaaa" ..asa ca i-am dat (desi nu erau in plan!) dar s-au dovedit pproaspeti si fara mult bicarbonat asa ca i-a cazut bine (cu 1 s-a luptat) si nu i-a fost rau
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

fluturasha23 spune:
Corina felicitari pentru baietel!
Anes felicitari! Poate faci fetita de data asta! Sarcina usoara si bb sanatos!
miki si anca va asteptam si pe voi cu vestea cea mare.
Iulia se recupereaza. A iesit si ea ieri si azi putin la plimbare in brate. Inca nu are voie sa alerge. Spune si ea cateva cuvinte: pitica = pisica, aba = alba ca zapada, piticu = piticul, aidi = heidi, apa, mama, tata, gata, kk, titi = hello kitty, aia = asta, atu = altul, pisica face miu si catelul ham. Stie toate partile corpului, fructele, ii plac povestile: alba ca zapada, heidi, degetica, cartea junglei, bambi, - va recomand cartile din colectia disney de la adevarul.

Olivia26 spune:
Acum ne-am intors de la pediatra dupa ce azi a ajuns temp la 40 si nu a scazut deloc sub 38 nici dupa antitermice, are amigdalele pliiine de puroi, alta bacterie, alta distractie...iar antibiotic, de data asta altul.
Criss
doar stii ca David + Sofi
= LOVE
mai ales dupa ce ne-am amintit cat e de frumoasaaaa in pozele de 1 mai
Da-i fetei bratul cu flori din partea golanului
sa-l ierte

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

ginye55 spune:
Poze noi cu piciul meu:
http://good-times.webshots.com/photo/2989565550103152714GxfgFD
Anes felicitari pt samburel!
Olivia multa sanatate lui David!
Bebecris tu nu ne mai zici nimic?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

criss703 spune:
Olivia waw ce de flori ...pai cum sa-i mai reziste Sofi ?!
de multumire si ca sa-i scada febra golanului . Sa fie tot de cand a fost la gradi si microbul/ virusul asta ?
..sper din suflet sa aveti o noapte cat se poate de linistita , sa scada febra .
Gynie hihi ce burtica stelista am vazut la inaintare ,asa o are si Sofi ..parca ar fi niste ratuste !
Arla, Diamisa ,Carmendu?..parca nu am mai citit nimic de ele
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

bebecris spune:
neatzaaa.....
ce de burtici pe aici...
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE ASTEAPTA BARZA!!! SARCINI USOARE!!!
NOI suntem bine...a avut putini mucisori zilele astea dar i-am tratat repede cu panadol...suntem pre obositi de atata alergare afara si picam seara...la pranz nu stiu ce sa fac mai intai...sunt si fff suparata....la mine la servici totul merge fff rau......o sa ma duc din nou saptam asta sa vb direct su seful meu sa vad daca mai e rost de intoarcere...treb sa stabilesc totul de acum pt ca din toamna noi il dam pe david la gradi....
situatia financira este ffff proasta...si asta ne creeaza o stare adanca de depresie...sotul este deja depresiv....a facut o miscare ff gresita la servici cand a acceptat postul de supervisor....i s-au prezentat lucrurile fff frumos...si...mare tzeapa....bani mai putini decat dincolo....
david este MARE FAN:GUESS WHO - LOCUL POTRIVIT....cand aude primele acorduri...danseaza si bucura enorm....noi ne uitam numai la KISS TV....avem si noi ceva cuv noi....ACI(AICI), thia(maria), ais (alice-sora mea), mamai ?(mamaie), si nu mai imi vin in minte...
revin mai incolo ...ma duc sa bag aspiratorul si apoi sa plecam afara
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Otiliav spune:
Neata! O saptamana frumoasa!
Anes, felicitari, sarcina usoara si fara stres, da? Sa fie bb sanatos is cuminte!
Tare ma bucur pentru voi si sper sa vina si celelalte aspirante cu vesti bune. Predau stafeta de fetita in august
Flori pfoai ce ochi dulci am admirat. Frumos baiat ai, doar semana cu tine
Bertha, ce ne-ati intrecut la greutate. Sper sa venim si noi puternic din urma ca de cand cu masina de paine s-a mai rotunjit domnisoara mea cea mica.
Fluturasa, haha, si Elisa are Kitty in vocabular, deh e casa plina . Ultima este "gogo" de la gogoasile de aseara.
Am admirat si doua voinicute oachese Sofi si Briana
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

oceanborn spune:
Neata!
Anes felicitari!
sarcina usoara iti doresc!(in penultimul mesaj ai lasat asa in coada de peste ceva, chiar ma intrebam, oare va pregatiti doar psihic sau exista posibilitatea sa fi gravi
... )
Am iesit putin la cumparaturi, gata e vara, nu se poate sta afara la ora 11 la soare. arde.al meu copil a rasuflat usurat cand am intrat in casa(in sufra e umbra toata ziua deci racoare ), ceea ce nu credeam sa vad vreodata.
am vazut si eu poze cu Sofia, gagicuta noastra, pe zi ce trece din ce in ce mai frumoasa, si cu microbistrul ochios, frumos Edi
Olivia cum mai sunteti? multa sanatate!!!