Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

frumi si cerceii frumosi si ea inca f pletoasa

io am zis ca daca o sa am fata nu ii pun cercei, mie mi i-a pus la 5-6 ani (atunci mi-a dat gaurile), nu stiu asa mi se pare mie ca bebeii sunt bebei si sa nu se frece sa nu se agatze si apoi ei sunt frumosi in simplitatea lor, fara crucifixe, lanturi , bratati, cercei, etc repet, e parerea mea si nu treb sa fiti de acord cu ea....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Si eunt de aceeasi parere cu tine in privinta bijuteriilor la bb-i. Din pacate, soacra-mea e obsedata de bijuteriile din aur si i-a luat pustiului bratara inca de la doua zile. Evident ca nu i-am pus-o si s-a ofuscat foarte tare si ne-a tocat o luna de zile ca nu vrem sa-i punem bratara baiatului Am cedat pana la urma, dar inca imi doresc sa se agate cumva de haine si sa se rupa, ca sa scap de ea

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:

Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Pare atat de micuta si fragila... Mie pustiu` mi se pare ca e prea mare, parca l-as fi vrut asa micut mai mult timp Oricum, e o scumpete Irinuca ta!

poze bebe Sebastian

Daca acum ti se pare mica...sa o fi vazut cand avea 1 sapt...imi era si frica sa pun mana pe ea...acum imi e dor de zilele cand era ca un pisoi si se baga toata in sufletul meu. A fost de la inceput fff lipicioasa. Se strangea colac pe mine cand o puneam la tzatza asa draga imi era de ea. Cred ca toti fac la fel, dar eu fiind la primul copil...mi s-a parut o super inventie

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Mi-au venit rezl de la copro, NU AVEM NIMIC!!! uff mi-am luat de o grija de pe cap...

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am pus poze noi...sa vedeti cum rade bobitza si sa ma laud cu parcul expozitiei in care ne plimbam noi..

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Offf, mai fetelor, ce chef de vorba aveti! Alerg dupa voi de vreo trei zile si tot nu reusesc sa ajung si eu la zi
EU NU POT SA AJUNG LA INTALNIRE CA ATUNCI AVEM BOTEZUL Si imi doream atat de mult sa vin si eu... Nu se poate decala cu o saptamana?

poze bebe Sebastian

Mutam intalnirea duminica, 16 mai? E cineva care nu poate ajunge atunci?

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Ar fi nemaipomenit daca ati amana-o o sapt Chiar imi doresc tare mult sa vin si eu

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Salut!

Nu dati cu rosii... hai ca am citit din 2 in 7... mai pe diagonala.

De cand am venit de la tzara nu am mai reusit sa intru...

multe nu s-au mai intamplat oricum, Patriotul e ok, maine mergem la vaccinul de 4 luni desi mai avem o sapt si facem 5 LUNI, suntem defazati de la icterul prelungit (long gone now).

E mare, gras si cuminte... se joaca si rade toata ziua!!!
Plimbare facem zilnic, si cand sunt prea busy, il tin in curte 2-3 ore musai!
La baie a inceput sa se joace cu ratustele de care se speria acum o sapt!
De mancat mananca de ma iau ametelile, dar nici eu nu ma las, ce cura, ce dieta!!!! mor fara un dulce ceva... mor!!! asa ca nu cred ca voi mai clinti acul cantarului pana dupa alaptat... desi cred ca ii dau pana la 1 an... la cat e de dornic si cat de mult lapte e!

Am reusit sa ii dau o suzeta pe care sa o accepte, avent 3-6 luni... sta mai mult in gura decat cea de 0-6, e mai bombata.

mai voiam sa zic ceva... ce ce???

aaaa
da
Am comandat storcatorul de fructe power juicer- a donat taicasu 5 mil.. si atat costa! la fix... 520 cu transport inclus. il astept... ca peste o luna gata, incepe distractia!

M-am uitat la scaune de masa, la miniblu... 400 lei... no way. ma voi indrepta catre cora, carfur, unde am vazut f frum si bune, cu roti, cu spate batant (sper ca asa se zice) de la bertoni, 250-280 cam asa...

si urmeaza aparatul de gatit la abur, de la philips am vazut unul digital la domo la 300 lei.. si mai era unul la 190... tot philips dar manual.
Acum doarme... si baia nu e facuta !!!! Il trezesc, nu am ce-i face.

va pup...
ah,, imi doresc o pereche de pantofi... nu mai zic nimic!!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Mi-au venit rezl de la copro, NU AVEM NIMIC!!! uff mi-am luat de o grija de pe cap...

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Felicitari! E o scumpa Irina.
Multumesc pt raspuns. La mine situatia e altfel....mi-au bagat un plic in posta acum vreun an jumate, ca am de platit vreo 450 ron. Evident am ignorat plicul cu pricina dupa ce am aflat de pe net ca majoritatea face asa. Acum vreo sapt ma suna o doamna isterica de la ei ca neaparat sa-i dau adresa mea de mail sa-mi trimita somatia (acum vroiau doar 180 ron). Am refuzat-o si i-am spus sa mi-o trimita prin posta, moment in care s-a isterizat maxim ca ea nu trimite la nesfarsit si ca sa ma duc la bcr sa platesc sau o sa ma amendeze. Eu ma intrebam daca ma poate amenda avand in vedere ca eu nu am primit nici o factura pe baza careia sa fac plata. Mi se pare normal sa o trimita recomandata si abia dupa ce are semnatura mea de primire sa ma amendeze.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetiliiiii, wait for meeee

raportez realizari maretze la ceas aniversar, dupe 2 ziulici: azi nu am leganat/zgaltzait si pus fata in wrap sau port-bebe si dans tribal si cate si mai cate faceam. a dormit in carucior, fiind ea epuizata de incercarile de adormit in patutz/landou, cu tehnica "renumita" pick-up/put down, la care nu a mai plans ca ieri (sau rezist io?). am reusit, deci, partia;, dar nici in carucior nu am mai plimbat-o mereu, doar cat sa-mi fac eu alergarea si...ta-na-na: somn 3 ore dimineatza si 1 ora si15 minute acum, de la 17.30-18.45.
poate nu pare mare kestie, dar cine ne stie istoria intelege de ce-s asa de euforica.

am citit un pic din urma si am o concluzie: e ceva in gena de barbatzi greci de le dorm picii cate nhspe ore noaptea(vi4i, alexutzaa, ce le-ati facut? sotzilor...)

pup

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Way to go mom!!!!!!!!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Xela . Sambata avem si botezul si cununia si abia astept. Am emotii de acum.

evyme si copiii mei au primit bijuterii cu mentiunea ca nu e cazul sa le poarte acum. Se pare ca asa e traditia la noi, nasii sa cumpere ceva din aur finilor.
De dormit doarme dus dupa baie, dar infasat. Daca uit se trezeste si plange dupa 20 de min maxim.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Bravo ca nu este nimic!

Si eu sunt de acord cu tine ca un copil e cea mai tare inventie si incerc sa profit acum cat pot de mult de el, sa-l tin in brate si sa-l pupacesc mult; mai tarziu nu ma va mai lasa s-o fac, doar va fi un ditamai barbatul, nu?

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput