Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
mariucasara spune:
Alexutza, Cristies,Nicole,Mamidepuiuti, Ratusca,
Am vazut poze cu pui frumosi de Cataluta, Lorex, Alexutza
Si pozele din albumul pufuletilor si am ajuns la concluzia ca e clubul cu cei mai frumosi puiuti
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
larisel spune:
Cam rarutz pe la voi...da' de data asta nu ma mai plang. Da' sa nu dati cu roshii ca nu sunt la zi cu cititul...
Noi...tot cu DA...mai trece, mai apare... Intre timp am renuntzat la pediatra de care ma bucurasem la primul consult ca-i "pe gustul meu". Dar dupa ce "mi-a garantat ea ca nu-i va trece Alenei dermatita pana la 2-3 ani" si a vrut "sa incerc si varianta ei" de tratament de parca face ea experientze pe copilul meu...cobai nu va fi. Ma rog...
Vaccinul de 4 luni inca se lasa ashteptat, dar speram saptaman viitoare sa vina...
Am cumparat in sfarshit caruciorul dorit... Pana la urma l-am luat de pe ocazii si e bleumarin, de ma intreaba totzi pe strada: "gemeni?" (de parca nu se vede ) "baietzei?" . Sunt incantata de el. Deocamdata are un singur defect (major dealtfel): este fff greu... dar in comparatzie cu avantajele... nu mai conteaza.
In rest..fetele sunt foarte active, se rostogolesc de pe spate pe burta (nu si invers inca), isi manaca manutzele la greu, se privesc (atunci sunt cele mai dulci), trag de jucariile atarnate (mai ales Alena), vor atentzie continua...
Noi ne pregatim ca in 2-3 saptamani sa ne mutam la tzara (fara tati) ca sa respire fetele aer curat acolo, ca aici e dezastru...gaze de eshapament si nu numai... Mai ales ca le plimb doar prin cartier pt ca nu am parc prea aproape si cu mashina singura cu fetele nu ma risc inca.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
larisel spune:
Vreau sa cumpar plasa anti insecte si aparatoare de ploaie...universale. Are cineva asha ceva? Ca nu stiu dimnesiunile... pe site-uri nu sunt afishate si ma tem ca nu s-ar potrivi la landourile mele imense.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
xela_07 spune:
doarme Cristi al meu de la 16.30 . ce credeti ca facem la noapte ?
Cris.d - felicitari ptr realizari!! cu putin noroc poate scapi de chinul cu somnul Bafta maxima!
Lorex - aveti niste poze SUPERBE. Sunteti voi frumosi dar si pozele sunt f reusite .
Alexutza - zici tu ca Yannis nu seamana cu tine dar mie mi se pare ca seamana cu am2. Cel putin in ultimele poze portret cu voi 2 se vede clar ca are multe si de la tine.
Mariucasara - ce bine ca a reinceput Sebi sa bea lm. Eu nici nu stiam de chestia asta cu menstruatia si lm . Asta pentru ca la Andreea mi-a venit dupa ce am incetat alaptatul. Oricum tot respectul ca si tu chinui f tare cu mulsul sa poata el sa bea laptic bun. Felicitari!!! Cand ziceai ca aveti botezul/cununia religioasa?
Mamidepuiuti - mi-a placut "programul" lui Alex Si noi la fel .
Catalutza - e superba Irina cu rochita in ultimele poze. Sunt carcotasa dar tb neaparat sa ii faci una si fara pantalonasi pe dedesubt .
Cris.mario - parca nu a intrat azi ... iar calci mami ??
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Sebi cand papa 100-120 ml se trezeste dupa 3 ore dar de obicei papa un bibe de 100 ml lm inainte de baie si dupa baita 120-150 lp. Doarme dus pana pe la 4-5. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
BB-ii vostri dorm dupa baie? Pustiu` papa dupa baitza, apoi nani maxim o juma de ora; se trezeste, stam putin de vorba si pe la 22.00 incepe maraiala care se transforma treptat in plans si apoi urlat, dupa care o ia invers - din urlat plans, apoi maraiala, papa si pe la 23.30-00.00 pana dimineata pe la 8-9 Eu baita i-o fac pe la 20.30-21.00
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella alexutzzza ce dulcic e Yannis si zici ca e "dat", aaaa? glumesc , nu ne bagam peste "cupluri" deja formate nici a mea nu rade in hohote doar chitaie si zambeste cu gura pana la urechi de ma topeste ... in fiecare dimineata primul lucru pe care il face cand imi aude vocea este sa-mi zambeasca si parca ii rad si ochii... tare fericita ma simt de cand a aparut puiul mic in viata noastra fericita de buburuza Andreea Maria |
Daca nu este data Andreea, va petim noi Si pustiu` e haios dimineata cand se trezeste: se intinde, casca, sta un pic incruntat si cand reuseste sa se uite la mine sau la tati rade cu toata gura si-i lucesc ochii si da din maini si din picioare Se vede ca e fericit ca ne vede...
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui cristies Decenuela, stafeta de paparuda e la mine... Fi-miu a adormit in locul de joaca semimbracat pentru afara cat ma imbracam eu... Si acum stau ca floarea in ghiveci ca nu stiu de ce sa ma apuc... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui happyella fetele care nu le dorm copii in parc ce faceti daca incep sa planga si nu mai vor in carut...Andreea care dormea tot timpul cand ieseam afara si cate 3 ore (da stiu eram o fericita) acu' doarme o bucata (bine plecam din fata blocului cu urlete ca nu mai vrea in carut) si dupa se trezeste si ar sta numai in brate ... ieri am pacalit-o cu suzi dar nu cred ca va merge de fiecare data ca nu ii place deloc ... o scuipa de nu se vede fericita de buburuza Andreea Maria |
De cand s-a invatat sa doarma pe burta si eu am probleme cu pustiu` cand iesim afara; doarme o bucata de timp dupa care se trezeste si incepe sa planga si nu tace decat in brate Noroc ca eu de obicei ies cu mama mea la plimbare (stam la doua statii de RATB distanta) si ea sta cu pustiu` in brate iar eu imping un carucior gol
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu ii ridic carutul la o treapta intermediara... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Se poate sa-l tin mai ridicat de la varsta asta? Eu m-am temut sa i-l ridic, desi m-am gandit la asta...
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura. Catalutza mami de Irina poze Irina |
Pare atat de micuta si fragila... Mie pustiu` mi se pare ca e prea mare, parca l-as fi vrut asa micut mai mult timp Oricum, e o scumpete Irinuca ta!
poze bebe Sebastian