Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Ca uitasem...a reinceput shmecherul meu sa pape lm. Cate putin dar e pe drumul cel bun.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Bravooooo! Stie Sebi ce-i bun!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

V-am mai citit din cand in cand, dar nu stiu cand o sa apuc sa fiu si eu mai activa de atat ...

Noi nu avem probleme cu alergiile in familie, motiv pentru care eu spal in continuare cu Ariel cu o singura clatire. Am pus doua clatiri doar la prima serie spalata pentru Andreea ca la Cristi mi-am dat seama cand erau la uscat . Balsam nu folosim de cand am ramas insarcinata prima data, nu mai suport mirosul, am ramas cu fixatie pe viata . Daca as avea istoric probabil as fi si eu mai atenta, dar cum mie nu imi plac extremele de nici un fel ma multumesc doar ca lucrurile sa fie curate si calcate tot timpul.

La dezinfectat jucarii ... nu prea. Poate acum cand va incepe C sa bage totul in gura le voi da prima data cu spirt, in rest ... nu servesc. Ma gandesc ca usor usor tb sa se obisnuiasca si daca doar noi le folosim nu vad de ce sa ma stresez.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Myky791 vizionat pozele si multumita.Pe cuvant daca nu seamana cu Alexuca meaAm vazut ca u ai balansoar esti multumita de el?e bun?cat ai dat pe el?Si chiar daca nu ne incuscrim poti veni cu mare placere la mare am unde sa te cazez .Ai o adresa de mess ceva?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

eu sunt multumita de balansoar. imi sta in el, adoarme in el. lam luat cu frica cei drept ca sunt fete pe la odisee care au si plang bebeii in el de zici ca ce-i. miera teama ca o sa dau banii degeaba dar vad ca sta. se poate fixa si ii poti da si papa mai tarziu in el. acum cum crezi de cuviinta.
adresa mea de mess myky791@yahoo.com. oricum din partea mea un pt ca te descurci singura. e greu. eu abia astept sa vina sotul sa il mai plasez pe pui ca sa recreez un pic. eu stau la et 3 si la fel urc si cobor caruciorul cu bebe in el. intro zi eram sa cad pe scari cu el. acu urc si cobor incet am grija sa nu pun piciorul aiurea.
si cred ca ti-ar fi mai usor cu portbebele decat cu wrapul. zic si eu.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

si noi probleme mari cu carutul, liftul nu se opreste la etajul nostru (1) si pana la parter imi tzatzaie fundul si inima si tot... cand am fost insarcinata cu el am cazut de pe aceleasi scari care se nimerisera umede intr-o zi si am alunecat pe spate vreo 5 trepte, sotu se speriase rau de tot, ma intreba daca-mi pot misca mainile picioarele, ha! uneori duc carutul jos si apoi ies cu bebe in speranta ca mai gasesc carutul unde l-am lasat...
port-bebe e mult-mult mai simplu, dar numai cand ai bebe mai mic de 7 kile, o tura de bloc si nu mai pot de spate...
nasha copilului ma tot cearta ca de ce pun copilul in port-bebe si nu in carut, i-am explicat ca mi-e greu si ea imi tot riposteaza ca e complicat si greu in capul meu - nici blocul ei nu are lift si ei stau la etajul 3 si apuca carutul cu tot cu bebe (de 9 kile) si il cara 3! etaje...

Si eu stau la 4 etaje si las carutul jos, la intrarea in subsol, legat cu o chestie din aceea pentru biciclete (un fel de lant cu cifru). Carutul se strange si il sprijin de perete acolo si... sanatate! Cand ies cu Andrei mai intai cobor sa il deschid ca nu merge doar cu o singura mana si apoi urc sa il iau pe strumf. la intors acasa de obicei il las desfacut pentru a doua tura de plimbare (dar tot legat) si, dupa a doua tura il las tot desfacut si il strange tati cand vine seara acasa. a, si o data la 2-3 saptamani il urc la mine e palier si il spal cu apa si detergent. A functionat pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

ma topesc cand vad bebelushe in rochitza...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui happyella

off ...noi nu am iesit afara ca incepuse sa picure si acum astept un instalator sa vina sa repare nu stiu ce teava pe la bucatariesi nu mai vine... a zis intre 2 si 3 si acu e 4 fara un sfert...
ma face de plec da' cica se scurge la vecina de jos apa ca avem conducte "imbatranite"

fetele care nu le dorm copii in parc ce faceti daca incep sa planga si nu mai vor in carut...Andreea care dormea tot timpul cand ieseam afara si cate 3 ore (da stiu eram o fericita) acu' doarme o bucata (bine plecam din fata blocului cu urlete ca nu mai vrea in carut) si dupa se trezeste si ar sta numai in brate ... ieri am pacalit-o cu suzi dar nu cred ca va merge de fiecare data ca nu ii place deloc ... o scuipa de nu se vede

fericita de buburuza Andreea Maria

Eu ii ridic carutul la o treapta intermediara...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Asa am patit si eu ieri...a dormit pana am ajuns in parc iar apoi....urlete nene!!! nu s-a lasat pana nu i-am dat sa suga, a supt ff putin apoi mi-a adormit in brate si am pus-o in wrap ca era clar ca in carut nu mai am nicio sansa sa o adorm...Am observat ca si in casa a inceput sa doarma cate fix 15 min apoi vb cu mine 5 min apoi iar somn 15 min...deja ma omoara programul asta...

Cristies functioneaza ridicatul de spatar? Deja ai trecut la carut sport sau tot cu landou? Noi inca cu landou ca la cat de frichine se taraste pana jos. La ce varsta ai schimbat landoul cu sportul (dc l-ai schimbat...)?

Catalutza mami de Irina

Ma bag si eu ca musca... Noi n-am avut deloc landou: am un carut care se lasa perfect la orizontala si cu el mi-am facut treaba pana acum si de acum incolo sper acelasi lucru Si, intr-adevar, cu spune si Cristies, au o treapta intermediara pana la statul in fundulet si e ridicat cam la 30 grade (la mine), taman bine cat sa vada si el una alta prin parc. Bine, daca il duc in supermarket, e terminat de la culori, nu mai zice nici pas, face doar ochii mari ca sa cuprinda cat mai bine bogatia de culori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buan din nou fetelor.Ratuca fata din timisoara intr-adevar are mai multe de vanzare.Mie de 2 zile fata imi tot da afara laptele care il papa si branzit si nebranzit si azi am mers cu ea la medicu de fam.A consultat-o si a zis ca nu are nimic sa stau linitita ia dat debridat si mi-a zis ca e din cauza alimentatiei sa nu-i mai dau san inainte de 2 ore si nu mai mult de 15 la un san si 15 la celalalt si de cand am venit acasa i-am dat suzi m-am chinuit nitel ce-i drept si cum o scapa din gurita urlaa.Apel la fetele care au incercat sa le faca la bb un program cum ati procedat?Mi-a zis ca dupa ce ii dau debridatu si o obisnuiesc asa in 2-3 zile daca mai varsa totusi sa merg cu ea la spital.Apropo a luat 900 grame si luni facem luna deci avem sanse sa facem 1 kg .nu mi-a masurat-o dar vad eu dupa hainute ca s-a lungit .Am mai pus si noi poze in albumu de pe webshots.Va pup si revin mai tarziu.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

alex al meu nu prea are program
tare bine a crescut alexandra!e o frumoasa

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Vai, cat de scumpa e in rochite, si cea de blug dar si cea de gala!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetiliiiii, wait for meeee

raportez realizari maretze la ceas aniversar, dupe 2 ziulici: azi nu am leganat/zgaltzait si pus fata in wrap sau port-bebe si dans tribal si cate si mai cate faceam. a dormit in carucior, fiind ea epuizata de incercarile de adormit in patutz/landou, cu tehnica "renumita" pick-up/put down, la care nu a mai plans ca ieri (sau rezist io?). am reusit, deci, partia;, dar nici in carucior nu am mai plimbat-o mereu, doar cat sa-mi fac eu alergarea si...ta-na-na: somn 3 ore dimineatza si 1 ora si15 minute acum, de la 17.30-18.45.
poate nu pare mare kestie, dar cine ne stie istoria intelege de ce-s asa de euforica.

am citit un pic din urma si am o concluzie: e ceva in gena de barbatzi greci de le dorm picii cate nhspe ore noaptea(vi4i, alexutzaa, ce le-ati facut? sotzilor...)

pup

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

chiar ca-s realizari maretze!
zi repede retzeta pt somnul de 3 ore,pliiiiiiiiz

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am pus poze noi...sa vedeti cum rade bobitza si sa ma laud cu parcul expozitiei in care ne plimbam noi..

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am pus poze noi...sa vedeti cum rade bobitza si sa ma laud cu parcul expozitiei in care ne plimbam noi..

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

asta da loc de plimbare!
bobitza parca rade si cu okii

asa creste Alex

Mergi la inceput