Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Buan din nou fetelor.Ratuca fata din timisoara intr-adevar are mai multe de vanzare.Mie de 2 zile fata imi tot da afara laptele care il papa si branzit si nebranzit si azi am mers cu ea la medicu de fam.A consultat-o si a zis ca nu are nimic sa stau linitita ia dat debridat si mi-a zis ca e din cauza alimentatiei sa nu-i mai dau san inainte de 2 ore si nu mai mult de 15 la un san si 15 la celalalt si de cand am venit acasa i-am dat suzi m-am chinuit nitel ce-i drept si cum o scapa din gurita urlaa.Apel la fetele care au incercat sa le faca la bb un program cum ati procedat?Mi-a zis ca dupa ce ii dau debridatu si o obisnuiesc asa in 2-3 zile daca mai varsa totusi sa merg cu ea la spital.Apropo a luat 900 grame si luni facem luna deci avem sanse sa facem 1 kg .nu mi-a masurat-o dar vad eu dupa hainute ca s-a lungit .Am mai pus si noi poze in albumu de pe webshots.Va pup si revin mai tarziu. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
si io am patit k tine si am intrat in panik. dak bb ia in greutate, nu are temp...nu-ti fa asa griji....jiji vreo 2 sapt tot a vomat.
inceark sa ridici putin patutul, apoi fa-o sa ragaie, debridatul e pt tranzitul intestinal...si mie mi-a dat. a jiji avea dureri de burta si atata dadea din picioare de voma....spune-mi te rog si seara-noaptea vomita?
a io nu-s prea de acord cu 15 min la un san 15 la altul. daca manak incet k jiji nu face decat sa ia partea apoasa din lapte...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
evyme spune:
Offf, mai fetelor, ce chef de vorba aveti! Alerg dupa voi de vreo trei zile si tot nu reusesc sa ajung si eu la zi
EU NU POT SA AJUNG LA INTALNIRE CA ATUNCI AVEM BOTEZUL Si imi doream atat de mult sa vin si eu... Nu se poate decala cu o saptamana?
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
ioana_fota spune:
Decenuela seara daca face nanel cate 3-45- ore nu vomita ca nu papa asa des.Dar la mine o las pt mom cate 15 min ca maninca ca haplea zici ca ii fura cineva sanu maninca pana se ineaca.Eu acum fiind si taiata rau jos dr mi-a zis sa nu stau in fund 6 sapt o tin cu mine in pat sa o culc pe o pernuta?ca fiind sg mi-e greu sa ma dau noaptea jos si o tin in pat si nu o pun saragaie imediat ca imediat vomita, o las un pic apoi o pun la mine pe burta si o frec pe spate si asa ragaie ca altfel e jale...
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
cris.dogarel spune:
fetiliiiii, wait for meeee
raportez realizari maretze la ceas aniversar, dupe 2 ziulici: azi nu am leganat/zgaltzait si pus fata in wrap sau port-bebe si dans tribal si cate si mai cate faceam. a dormit in carucior, fiind ea epuizata de incercarile de adormit in patutz/landou, cu tehnica "renumita" pick-up/put down, la care nu a mai plans ca ieri (sau rezist io?). am reusit, deci, partia;, dar nici in carucior nu am mai plimbat-o mereu, doar cat sa-mi fac eu alergarea si...ta-na-na: somn 3 ore dimineatza si 1 ora si15 minute acum, de la 17.30-18.45.
poate nu pare mare kestie, dar cine ne stie istoria intelege de ce-s asa de euforica.
am citit un pic din urma si am o concluzie: e ceva in gena de barbatzi greci de le dorm picii cate nhspe ore noaptea(vi4i, alexutzaa, ce le-ati facut? sotzilor...)
pup
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Nik0le spune:
citat din mesajul lui evyme Offf, mai fetelor, ce chef de vorba aveti! Alerg dupa voi de vreo trei zile si tot nu reusesc sa ajung si eu la zi EU NU POT SA AJUNG LA INTALNIRE CA ATUNCI AVEM BOTEZUL Si imi doream atat de mult sa vin si eu... Nu se poate decala cu o saptamana? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Mutam intalnirea duminica, 16 mai? E cineva care nu poate ajunge atunci?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fetiliiiii, wait for meeee raportez realizari maretze la ceas aniversar, dupe 2 ziulici: azi nu am leganat/zgaltzait si pus fata in wrap sau port-bebe si dans tribal si cate si mai cate faceam. a dormit in carucior, fiind ea epuizata de incercarile de adormit in patutz/landou, cu tehnica "renumita" pick-up/put down, la care nu a mai plans ca ieri (sau rezist io?). am reusit, deci, partia;, dar nici in carucior nu am mai plimbat-o mereu, doar cat sa-mi fac eu alergarea si...ta-na-na: somn 3 ore dimineatza si 1 ora si15 minute acum, de la 17.30-18.45. poate nu pare mare kestie, dar cine ne stie istoria intelege de ce-s asa de euforica. am citit un pic din urma si am o concluzie: e ceva in gena de barbatzi greci de le dorm picii cate nhspe ore noaptea(vi4i, alexutzaa, ce le-ati facut? sotzilor...) pup Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
FELICITARI! Ma bucur pentru voi!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fetiliiiii, wait for meeee raportez realizari maretze la ceas aniversar, dupe 2 ziulici: azi nu am leganat/zgaltzait si pus fata in wrap sau port-bebe si dans tribal si cate si mai cate faceam. a dormit in carucior, fiind ea epuizata de incercarile de adormit in patutz/landou, cu tehnica "renumita" pick-up/put down, la care nu a mai plans ca ieri (sau rezist io?). am reusit, deci, partia;, dar nici in carucior nu am mai plimbat-o mereu, doar cat sa-mi fac eu alergarea si...ta-na-na: somn 3 ore dimineatza si 1 ora si15 minute acum, de la 17.30-18.45. poate nu pare mare kestie, dar cine ne stie istoria intelege de ce-s asa de euforica. am citit un pic din urma si am o concluzie: e ceva in gena de barbatzi greci de le dorm picii cate nhspe ore noaptea(vi4i, alexutzaa, ce le-ati facut? sotzilor...) pup Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui mariucasara Lorex, are cine sa iti faca un masaj pe muschii spatelui situati in stanga si in dreapta coloanei vertebrale si pe omoplati? La mine functioneaza pentru stimularea lactatiei. Vezi in cursul dr. Culcer unde si cum se face. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
daaa??? super!! abia astept! dk e pt lapte se rezolva imediat, ca daca era ca ma doare pe mine spatele..as de moft.. se gasesc motive de eschivare!
pt Iuria orice!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mariucasara Ca uitasem...a reinceput shmecherul meu sa pape lm. Cate putin dar e pe drumul cel bun. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
doamne-ajuta!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui bubu_bu m-am apucat sa fac deja maine va arat rezultatulam furat ideea de la odisee http://www.hausgemacht.tv/familie-wohnen/baby-kind/1594,64,wie-mache-ich-salzteig.html?node_id=64 poze |
M-ai omorat, nu pricep o boaba germana! ce face tanti acolo, o chestie care sa ramana tare, nu de mancare, asa-i?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!