Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetelor am si eu o intrebare. De vreo saptamana a mea nu adoarme daca nu o tin de maini. Daca le are libere isi tot freaca ochii, nasul, isi da pumni in cap, etc..... Initial am pus-o pe seama oboselii dar vad ca deja e ritual la fiecare adormire. A mai patit cineva asa? Mirela fericita de Mara Ioana |
la mine face asa cand ii e somn si e nesatula de papa
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g buna dimineata tuturor! vad ca s-au stabilit datele pentru intalneala. daca pot, apar si eu, daca nu, cu alta ocazie. de la un timp copilu mi-e tare marait spre seara...of...adica nu eram obisnuita cu asa ceva...peste zi e un scump, dar dupa 6 incolo...doamne-ajuta! probabil colici (destul de usor, totusi..), scremut la greu...cand il iau in brate i-au trecut toate, cand il pun pe pat incepe sa planga..am reusit sa-l adorm in brate, inganand ceva ce voia sa fie cantecel de leagan, asta pentru 15 minute cat sa fac un pipi si sa vad ce mai e pe forum ...si tot probabil din cauza burticii vrea sa suga, probabil in ideea ca se linisteste asa, dar suge cu disperare si pe acolo ii vine si lapte, of course, si se creeaza un cerc vicios...adica la 15-20 de minute lapte peste alt lapte=colici....bine, toata frikineala asta il oboseste si pe la 11 doarme dus. iar dimineata la 7 se trezeste urland aproape, de foame ce i-o fi... mama lui STEFAN |
daca erau colici nu tacea nici la tztz...parerea mea..
poate nu se satura..
si a mea papa mai des de o ora (daca are ce) si nu are colici..so...
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza am adaugat niste poze noi de duminica dupa-masa http://family.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=204 de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
ce repede cresc puiutzii...mai ieri ma uitam la pozele lui yannis din maternitate...
_
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex cum e bobitza? danyelana ce mai faceti voi? cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
multumesc, e bine! plange de foame si trage cu foc din suzeta!
pup fetele care au intrebat de noi!
_
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
eu nu pot...f rar ies nemachiata (vara la plaja) in rest...nu ma suport, sunt prea palida mi se pare, oricum nu ma machiez daca nu ies din casa, dar duminica fusesem la supermarket ....rade sotzu mereu ca ce-mi trebuie mascara sa ma duc la supermarket, dar na, imi trebuie ...altfel zici ca-s moarta de 3 zile....creed ca am luat obsesia machiatului de la mama ca si bunica-mea se plange de mama ca daca i-o fii vreodata rau, poa sa moara pana se machiaza mama sa iasa din casa! Oricum m-am specializat in machiat rapid, nu-mi machiez decat ochii ingenere fara smacuri pe fatza si de aia merge rpd de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
tare amuzanta esti
_
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ce repede cresc puiutzii...mai ieri ma uitam la pozele lui yannis din maternitate... _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Daaa, asa e, si eu l-am admirat ce-a crescut! Si am admirat-o si pe mamica lui, ce bine arata...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Incearca apa aia cu tarate despre care ne zicea plateea, poate pana maine se remediaza un pic situatia. Ii dai completare? Edit ca am scris in citat... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
am baut si ieri si azi!
_
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Nik0le lorex, si eu stiam la fel despre balsam, n-am folosit nici la Isa pana spre doi ani si nici acum nu folosesc pt cea mica. Dar cred ca oricum lumea pe aici a mai citit cat de prudenta sunt cand vine vorba despre posibile alergii. Valabil si pentru diversificare, Isa la aproape 3 ani inca nu stie ce gust au capsunile, kiwiul, ananasul si alunele. Si nici n-o sa afle, pana pe la 5 ani. Na, c-am spus-o si p-asta. Repet, noi avem fond atopic in familie. Edit ca pocisem un cuvant si nu numai. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Nici Sara nu a papat vreodata semintele de la kiwi si capsuni si are 3.5 ani. Ii dau doar partea fara seminte . Alune mai rarut ca-i mai dragut, ananas in schimb papa cate jumate odata. Balsam nu folosesc nici pentru noi.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui mariucasara Balsam nu folosesc nici pentru noi. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
nici eu, doar f rar si daca nu-s haine care vin direct pe piele, cum ar fi lenjerii, maiouri, etc
_
mariucasara spune:
Lorex, are cine sa iti faca un masaj pe muschii spatelui situati in stanga si in dreapta coloanei vertebrale si pe omoplati? La mine functioneaza pentru stimularea lactatiei. Vezi in cursul dr. Culcer unde si cum se face.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)