Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Salutare, fete frumoase!

Si eu, dupa inca ceva zile fara net; a fost ultima oara cand am tolerat, ei fir-ar sa fie!

Gabriela, sa-ti ajute Domnul sa treci cu bine peste momentul nasterii! Si, hai, nu te mai gandi! Uite, eu eram varza murata si, cat am asteptat sa se elibereze sala de operatii, mi-am revazut viata ca la film; imi era groaza de ceea ce urma si abia atunci constientizam ca din momentele alea viata mea va deveni alta; vei trece cu bine peste toate; daca eu am trecut si am supravietuit sa vin sa scriu aici....pt ca eu am avut probleme si in timpul operatiei, dar la mine se asteptau la asa "surprize"; nu vreau sa te sperii, incerc cumva sa te incurajez; stai linistita, acus-acus vii sa ne povestesti cum a fost si ca iti faceai ganduri degeaba!

Vikinga...ce mi-ai facut cu retetele alea de peste.......am mai scotocit si pe la subiectul de bucatarie, sa te citesc! Mi-am facut rau! Eu sunt dependenta de peste! Nu trece saptamana fara sa mananc ceva peste, e mult spus saptamana! Sau sa nu cumva sa simt de prin vecini miros de peste si eu sa nu am in "strachini" ca e jale! Ma bucura ca fetita mea m-a mostenit la faza asta; mananca peste cu o placere de poftesti pe langa ea!

Camelia, sper ca tatal tau e mai bine! Multa sanatate!
Iar tie multa rabdare cu dintii puiului! Si fetei mele i-au iesit deja doi, se vede al treilea; dar eu sunt dintre mamicile fericite, ca nu am idee cand au aparut! Cel putin pe primul l-am depistat "din gresala".... ; al doilea a aparut dupa 3 zile; cum spuneam, se vede al treilea; dar nu are simptome specifice, nimic, nimic! Vad eu la canini, cred ca acolo voi afla eu cum este!

Happy, sa-ti fie de bine tunsoarea! Si nici la tine nu stiu de ce vrei sa slabesti; uuoofff.......
A, bine ca nu ai pus si poza la desert ca era grav pt mine!

Anda, sa stapanesti sanatoasa masina! Si fara evenimente!

Mik, sa-ti fie de bine vinul! Si las' , ca dc a fost frantuzesc nu face rau! Face numa' bine!

Tumpi , multa sanatate, sa te faci bine!

Laura, buna cafeaua, multam! In loc de suc eu beau apa plata cu.....evident lamaie!

toate fetele!
Sa aveti zi frumoasa! Si LA MULTI ANI celor care va serbati azi si celor dragi voua!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!

Ieri am avut intentia sa va scriu, am inceput...dar au intervenit treburi si nu am reusit sa trimit nik. Asa ca acum,in pauza de masa va citesc si va scriu...

Gabrielama Tinem pumnii si refacere rapida. Cred ca abia astepti sa iti tii puiul in brate....Wow ce nostalgie m-a apucat...
Carina nu tin disociata , ci Rina90, o dieta cu care Sefa mea a slabit ok, fara a se infometa si fara a face ceva deosebit, decat sa respecte anumite combinatii impuse, si o data la 4 zile ai 2 mede de carbohidrati. Dar in rest mananc intr-o zi proteine cu salate, alata zi fructe si legume...etc. Am voie si prajituri sau produse de patiserie...ceea ce e superok. Vad ca pana acum e ok, am scapat cam de 3 kg, avand in vedere ca desfraul de pasti m-a costat 2 kg....si sper ca sapt asta macar 1 kg sa mai fi pierdut...dar mai e pana marti.

Meniu azi:

Dimineatza : Fructe
Pranz : salata cu rosii si de toate
Gustare: fructe
Cina: Salata verde...cu de toate

Azi e ziua de fructe si legume....maine avem zi de proteine....uraaaa!

Va poop si tuturor Georgetelor, si celor cu nume de gheorghe si deviate!

O zi buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daca mi-ati iertat pentru paharelul de vin, e de bine. Saru'mina.

Rolo, iesi de dupa canapea si vino si spune aici la fete ce si cum.

La mine nimic nou, decit ca e ultima zi fara cursuri, de luni incep trimestru nou cu studenti noi.

Va pup in grup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

carina sa folosesti fericita noua masina! e f frumoasa si mie imi place. esti buna de cinste! ehei imbracata a la victoria beckam si cu bolidu negru cred ca te prinde de minune gabriela esti pe ultima suta de metri! is cu tot sufletullinga tinecellia toate cele bune puiul tau. si imi pare bine ca ti-au placut retetele de peste si eu maninc cu placere.happy happy , draga mea prietena ei bina asa da! se vede diferenta si la trup si in privire, esti un om nou. bravo! si angela ce bine arata la cei 80 de ani ai sai! incredibil! si cita lumina in ea, straluceste nu alta!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc astazi ziua de nume

Sabina, sa-ti traiasca flacaul

Anda, sa stapanesti masina cu placere si fara incidente.

Eu sunt plina de nervi,pana acum nu avusesm de-a face cu tiganii pe aici(nu-s rasista da azi sincer sunt ca m-au calcat pe bataturi).Am fost la dr ca tb sa-mi fac vaccinul contra hepatitei de tip B si am zis ca sa intru si la dr ca sa mai intreb cate ceva despre starea mea, ev cand sa fac analizele sa vad la ce sunt alergica si sa vad rezultatul la exudat.Asteptam frumos (intre timp se terminase programul cu pacientii,saracele asistente voiau sa plece acasa, chiar inchiseser usa) si intre timp apare o familie de tigani.Incearca asistenta sa le zica ca programul s-a terminat ca tb sa sune, nu ca e copilul bolnav, etc, etc.Le zice sa astepte, se aseaza pe scaune si incep sa vb(in tiganeste normal) si sa se joace sa se hlizeasca, sa faca galagie.La un mom dat bulibasa se ridica si ii zice asistentei ca copilul are febra peste 40 si cat mai asteapta.Normal ca s-a dus saraca fata la dr si asa ca au intrat.Al meu avea ceva de luat de la dr si deja prelugisem odata parcare si in curand expira si actula,asa ca n-am mai asteptat.Normal ca m-au apucat nervii, ca asteptasem destul acolo nu ma simtem nici f bine dupa vaccin si cand am vazut cu cata nonsalanta minte tiganul m-au apucat pandaliile si am plecat.Al meu incerca sa ma faca sa ma intorc, sau sa o sun pe dr, m-am lasat pagubasa ca nu-mi plac consultatiile prin tel si nici sa ma stau nu-mi venea ca era deja iritata dr.

Asa ca daca mor pana marti cand mai am termin, voi stii de ce am ceva cu tiganii

Si gata m-am descarcat

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

frumoasa masina si mare!! s-o folosesti sanatoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hola gagics!

Zuzi spun si eu cu intarziere La multi Ani printesei tale, numai bucurii sa aveti!

stiu ca iar am saltat-o cateva zile dar am fost foarte prinsa la job si inutil sa reped ca la job nu am acces pe DC

Carina, Tzunella, Ruxi, Delia, Daniela moah, ce m-as bucura sa punem si aici la Cluj de o intalneala. Muuusai s-o facem cand vin fetele, nu Anda? Si mergem si la calarie, asa-i?

Nu pot sa stau mai mult sa va pove, abia ce-am venit de la sala si-s obo, mai am de intins hainite...vreau sa si citesc cateva pagini dintr-o carte..maine dimi iar vreau sa merg la sala si dupa amiaza marcam din nou o sedinta de calarie. Nici mancare nu fac, mancam in oras, sper sa ne abtinem de la prostii...

va pup si revin maine cu detalii
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara...ma uit la "dansez pt tine" si asa ca pot sa scriu linistita...baietii mei dorm

Justa, multumesc de intrebare, Flavius este binisor, are inca mucisori, dar nu are febra, eset vioi...eu sper sa ii treaca si mucisorii curand

Cellia nu stiu ce sa zic cu dintisorii, eu ma uit zilnic la el in gurita si nu vad nimic

Tumpi...pai jici acolo nu ai scapat de tigani?????

Tata..sper sa se tina de regim si sa ii fie bine...totul depinde numai de el...sper sa reziste!

Eu ma chinui cu papa...nu stiu ce am patit dar am o pofta de "ciugulit" si ma abtin cu greu dar sper sa treaca si perioada asta...

Va pup, noapte buna!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Am intrat sa va las cafele si ceaiuri. De mancare n-am nimic deocamdata, trebuie sa vad ce fac. Am vrut sa fac orez cu grau fiert, da' graul meu a facut gargarite si a ajuns la gunoi. Asa ca trebuie sa improvizez altceva.

Ieri n-am putut sa intru, am avut foarte multa treaba pentru birou.

Sabina, La multi ani pentru Gheorghe!

Laura, am modificat greutatea. Mi se parea imposibil sa pui in 2 saptamani aproape 10 kg.

Anda, sa stapaniti sanatosi si fara incidente masinuta. E foarte frumoasa, are si o prietena de-a mea si e fff incapatoare.

Rolo, iesi de-acolo si povesteste-ne ce mai faci! Ce face Ileana? Ceva poze de la ziua ei?

Mik, spor in noul trimestru. Trebuie sa fie frumos sa lucrezi cu studenti.

Gabi, suntem aici cu majoretele marti, iti facem galerie!

Lou, intrebai de blueberries. Sunt afine, din cate stiu eu.

Cami, sanatate tatalui tau!

Sper sa mai trec azi pe aici, va pup.

Daniela

Mergi la inceput