Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata si de la mine...sunt cam dar sper sa-mi treaca repede...

Nu stiu ce voi manca azi....cred ca printre altele si niste ciuperci la cuptor cu branzica....o salata...fructe...

Un we minunat va doresc!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

'Neata!

Daniela, multu pt cafea! Delicioasa! Ceai la mine....poate cumva impins de la spate....merge insa apa cu lamaie ceva de speriat!

Vikinga, Stii ce? Cand te saturi de pestele tau, arunca-l incoace! Eu nu refuz! Mama, ce te invidiez!

Cami, stai linistita cu dintii! Ca si eu o cautam in gura, am dus-o si la controale (ca ea a avut si hipocalcemie neonatala severa si credeam ca avea vreo legatura); ei, cand nu ma asteptam, hop dintele! ; ea se mai joaca cu mine, zice ca ma pacaleste - rupe un colt de servetel si-l duce catre gurita; ei, saptamana trecuta, am vazut ceva alb in gurita ei, dupa ce se jucase cu mine la fel; speriata eu, am bagat un deget sa scot servetelul, cand colo, m-am zgariat!!! Dintele ei iesise bine, eu habar n-aveam! Deci, la ea primul dinte a venit la un an si 4 zile pe furis! La fel cu al doilea; a spart miercuri tot pe furis; ieri a spart al treilea; liniste si pace ; nu e nimic schimbat in comportamentul ei, nu febra, nimic! Vecina se mira cica asa ceva nu a pomenit; cica sa-i dau cu geluri contra durerii; dar ea suporta cumva, ca nu schiteaza nimic! Dc macar ar marai nemultumita, i-as da cu ceva, dar asa...........

Hai sa inchei cu dintii copilului! Ca prea ma intind!

Tumpi, sa mai treaca din suparare!

toate fetele si va doresc un week-end senin!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Raport

MD: doua bucatele telemea, doua ridichii, un ou fiert, doua felii paine neagra, a treia felie de paine cu miere
P: nu stiu....cred ca mancare de stevie sau mai am cateva sarmale
C: salata verde cu ton

Azi am sarit programul de sport; uuufffff.......

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Help, :
intentionam sa ne petrecem concediul in Bulgaria. Am nevoie de pasapoarte pentru copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

mephala, din cate stiu eu , in orice tara ai merge, daca copilul este minor trebuie trecut pe pasaportul unuia din parinti.

cami sa te uiti daca e umflata gingiuta sau daca se vede alb. iasminei i au iesit primii 2 dintisori pe la 4-5 luni si apoi tot cate 2 i au iesit dar nu am avut pb cu ea, nici nu stiam cand ii ieseau, numai ii vedeam. nu era maraita, manca normal, de febra nici nu mai zic....asa cum a spus si celia.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

hello
Carmen, noi anul trecut i-am facut pasaport lui Eduard.
Dureaza putin, nu e aglomerat, dar costa. 1oo lei era anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara doamne frumoase!

sunt inca intr-o bucata, n-am nascut. Dar sunt in asteptare... mai sunt maxim 2 zile si jumatate.

Intre timp ne-am mutat, azi noapte a fost prima noapte in care am dormit in casa noua; e drept ca mai mult n-am dormit, caci Mara, de prea mult entuziasm, n-a dormit pana la 12 si la 7 era in picioare.

Carmen, eu stiu ca au nevoie de pasapoarte copiii. Poti sa-i pui pe pasaportul tau - sau al sotului - sau sa le faci pasapoarte individuale.

Va multumesc pentru incurajari si va dau de veste cand nasc.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc pentru raspunsuri, .

Gabi, s-aveti parte de multe clipe frumoase in noua casuta.

Anda, sa conduci sanatoasa masina.

Tumpi, esti mai bine? Sanatate!

Rolo, asta a fost tot, ?

d-na Tzunpi, munciti cu drag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

noi inca maraiti...nu vad nimic, nu vad ca ar vrea sa iasa vreun dintisor...dar am observat ca daca ii bag un deget in gurita il ia in gingii la masat...mi-e asa mila de el..saracutul..
E cla ca-l doare..si ca e de la dintisori..acum sper sa iasa cat mai repede...
Folosesc gel pt durere..dar parca sunt apa de ploaie...nu au efect decat pe moment,apoi iar incepe...

Mephala si noi o sa mergem tot in Bulgaria in vacanta..am fi vrut Italia, din pacate anul asta nu se poate, Flavius e prea mic. Eu stiu ca trebuie sa-i fac pasaport... daca aflii ceva oferte mai bune, sa-mi trimiti si mie pe PM!!!

Multumesc

azi..ce pap???????????
Pui la cuptor cu ciuperci umplute (cu branza) si salata.

Plus fructe, normal!!

O duminica placuta in continuare!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Da, Mephela, muncesc cu drag si spor, dar am bagat un ochi si pe-aici si-am vazut o Happy chiar happy!

Gabrielama, sa ai noroc si-o viata frumoasa in noua casa! Si bafta cu cezariana de marti! Sa-l pupi pe bb si din partea mea cand va intalniti face-to-face!

La multi ani, Bella! Zuzilici, sa-ti traiasca frumusetea mica si te asteptam cu poze!

Delidana, Afrodita mea e bine. Cu gradinita. Va pleca curand in excursie si moooooor de emotii

Va las micul dejun si ma apuc de treburi.

Aseara am terminat curatenia in casa, am gatit ciorba de varza, pulpe de pui cu salata de cartofi si salata de legume.

O zi FRUMOASA!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput