Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Hello, hello!
iar am pierdut notiunea timpului in ceea ce priveste acest subiect. vazui ca nu am at raportul de 2 saptamani???? De atunci nu am mai postat?// Cred ca de rusine; m-am laudat atata ca nu am mancat de Paste, dar am dat iama dupa aceea; de aia acum am 65 si jumatate!
Lucrez la asta acum!
Zuzi, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa , sa aiba noroc in viata si sa va bucurati de ea!
pentru Isabella!

Ma duc sa mai citesc din urma!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Am modificat lista. Daca am sarit pe cineva imi cer scuze, va rog sa ma trageti de maneca.

Happy, arati foarte bine! Pari cu cel putin 10 ani mai tanara decat in pozele pe care ni le-ai aratat acum ceva timp.

Laura, am citit eu bine 65.5 la raportul tau? Cred ca e o greseala.

Eu trebuie sa fug, ne auzim mai pe seara sau maine.

Va pup,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daniela, merci de subiect nou !

Si eu am admirat pe Alice !

Cami, am citit povestea atit de trista a lui Darius !

Ieri am avut musafir si am baut vin rosu (bun tare, adus din Franta). Sa-mi fie rusine !

Edit : sa nu uitam sa votam subiectul.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Anda,s-o folosesti sanatoasa! ce masina ti-ai luat?

Gabi, sa tii curind in rate un bebe sanatos, mincacios, cacacios! iar tu sa te recuperezi rapid. nasti la un an sii o zi dupa mine

am aflat de la alt subiect ca se poate infectie in urechi fara simptome suparatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lou, n-am scris exact ce si cum.Am fost la dr marti si s-a uitat in gat(am inceput sa tusesc) si aveam infectie, vad ca exudatul de marti nu mi l-a dat,dar mi-a mai facut azi inca odata unul ca cica am puroi in gat acum.
Oricum sunt mai rau acum desi iau antibiotic, la modul ca de azi dimineata m-a luat nasul curge precum robinetul(vad ca de la un timp asa fac , intai ma ia cu tuse si dupa o saptamana cu nasul).

Mi-au iesit si rezultatele la analizele de sange cica am avut hepatita A(probabil cand a avut una din surori am facut o forma usoara care nu s-a manifestat), iar maine merg sa ma vaccinez impotriva hepatitei de tip B.Cica tb sa repet la cateva saptamani vaccinurile(noroc ca mi le plateste casa de sanatate dat fiind faptul ca am avut pe cea de tip A).Asa ca v-a tb sa evit prajelile(noroc ca nu mananc prajit decat rar)

Si colac peste pupaza cica as fi alergica la ceva.M-a intrebat daca perna cu fulgi, eu nu,dar a sotului e cu fulgi ca el nu o suporta pe cea oropedica, dar plapuma lui tot cu pene e.Asa ca tb sa i le schimb pe amandoua.

Asa ca daca imi lipsea ceva era o alergie ca in rest cam am de toate

Sunt cu medicamentele dupa mine ca o baba din aia cu traistuta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Cami, am citit povestea atit de trista a lui Darius !

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

Anda,s-o folosesti sanatoasa! ce masina ti-ai luat?

Gabi, sa tii curind in rate un bebe sanatos, mincacios, cacacios! iar tu sa te recuperezi rapid. nasti la un an sii o zi dupa mine

am aflat de la alt subiect ca se poate infectie in urechi fara simptome suparatoare

Liris: mersi. Nissan Qashqai negru mi-am luat: http://www.automild.com/wp-content/uploads/2010/03/2010-Nissan-Qashqai+2-used-car-values-800x600.jpg

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

,Neata fetelor!
danielag, ai dreptate! tu ai citit bine, eu am scris prostii! Am incurcat cifrele; de fapt e 56,5 kg.
Multumesc de atentionare, ca asa ramanea!
Vad ca nu va prea inghesuiti in dimineata asta!
va las cafea, ceai, sucuri si va doresc o zi buna!
A si "LA MULTI ANI" tuturor Gheorghilor, si Georgetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineata fetelor.

Laura,multumesc pt cafelutza si spor la slabit.

Zuziliciu sa-ti traiasca piticuta sanatoasa,fericita si sa aiba parte de multe bucurii si impliniri in viata.Ai intrebat de sefa meaincrezuta rau,ne mananca nervii si ne da tot programul de lucru peste cap dar in ritmul asta nu rezista prea mult pt ca are multe plangeri din partea pacientilor.Cum petreceti de ziua micutei?

Andasa stapanesti sanatoasa masinutza,foarte frumoasa.Carina ce mai face?

Gusta sanatate multa iti doresc.

Cami,s-a facut bine bebe bolnavior?Am citit in graba,parca tatal tau e bolnav,sanatate multa ii doresc si lui.

Tumpi ai grija de tine sa te faci repede bine.

Daniela,merci pt modificarea listutei.

Mik,rusine...rusine dar ti-a "picat" bine vinul?

Pup si salut si celelalte fete si va doresc un sf de saptamana frumos si calduros.Fug la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorghe!

Pupici

Mergi la inceput