Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)
Raspunsuri - Pagina 9
CoriMami spune:
Bumbita, poate fi o alergie la ceva din lapte. O prietena de-a mea a patit-o cu bebele, alergic la nu stiu ce condiment pe care ea l-a mancat. Pediatra i-a dat Zyrtec antialergic picaturi si in ziua aia bebita a baut apa de orez la bibe si mama s-a muls sa scape de laptele ala. Nu vreau sa te sperii, dar daca tot se extinde (si nu sunt cosuri cu cap si copilul nu mai e transpirat-e curat si clatit la baita cu un ceai de pelin sau musetel) e bine sa-l vada medicul. Sanatate multa
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
dayanara spune:
yaia, i.am zis in ziua cand am nascut :)
am sunat.o si intai i.am zis ca ivan "va avea" o surioara, am zis s.o iau incet, apoi incet incet i.am zis ca deja o are :)))
la inceput s.a bucurat m.a felicitat nu mai putea de bucurie, apoi si.a facut efectul vestea soc si a inceput sa planga saraca, tot de bucurie :)
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
eu m-am remarcat, am scris la capitolul pe care l-ati parasit :))
reiau acum, ca incurajare pt ioana28, sa vada ca poate spera sa-i treaca de la sine - si pe mine m-a durut gitul, da nu asa rau, si am o tuse profunda, innecata, dar nu-i chira asa rea... multa vitamina C, cam pe asta m-am bazat, plus Panadol care mi-a luat dureera de cap mai ales...
evamika, Lindal : multumesc !
Fetelor, multumesc ca mi-ati tinut pumnii sa nu ma imbolnavesc mai rau ! A mers !!! Am mai tremurat si transpirat un pic azi noapte, am luat vit C si Coldrex si ma simt aproape f bine azi, mai ales ca Floricica m-a lasat sa dorm 4 ore legat, plus inca 2 ture de 1,5 ore... wow! am dormit o multime dupa noile standarde :))
De bucurie am fost azi in mall la Baneasa si mi-am luat lenjerii de pat de la Zara Home albe cu broderie (de cind imi doream!), forma d etort si mixer - ca e cazul acum, cu 2 copii, sa invat si eu sa fac dulciuri :)) si rama pt mulaje cu 2 locuri, ca vreau sa pun talpitele lui Floricica si Vladimir la un loc, si in mijloc poza cu ei doi :)) Si i-am luat si lu' barbatu'meo cadou de ziua lui pt saptamina viitoare pantofi de fitze si blugi - nu merita, stiu, dar nu ma pot impiedica sa-i fac o placere, toanta de mine... :)))
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia, i.am zis in ziua cand am nascut :) am sunat.o si intai i.am zis ca ivan "va avea" o surioara, am zis s.o iau incet, apoi incet incet i.am zis ca deja o are :))) la inceput s.a bucurat m.a felicitat nu mai putea de bucurie, apoi si.a facut efectul vestea soc si a inceput sa planga saraca, tot de bucurie :) |
Poate ca plangea de bucurie la gandul ca va putea sa-ti dea o bataie buna cand mergi acasa pentru ca nu i-ai spus de bebita din timp!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Vladi, bine ca au fost fetele pe faza sa nu te lase sa intrerupi alaptatul. Eu, dupa nasterea lui Tudor, am avut febra putin peste 40, am avut antibiotic intravenos si tot nu am intrerupt alaptatul, mi-au spus ca e ok sa alaptez, antibioticul era ok pt. bebe si febra nu avea nicio treaba cu alaptatul lui bebe.
Bine ca nu s-a agravat raceala si scapi repede de ea! Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
EVAMIKA spune:
Bumbitza, despre vaccinul BCG cred ca din punct de vedere geografic tulpinile din Romania de TBC sunt mai apropiate de cele bulgaresti....si eu cred ca este o campanie media pentru vaccinurile care vor fi importate.
irinabobe spune:
corimami suntem 6 sau 7 deci mai este loc. nr de tel il gasesti in lista comuna. a ramas pt maine la ora 17 la Municipal.
mamica de Rares
vladimirescu spune:
annya, saracuta de tine...
Nu stiu daca ai mameloane ombilicate (bagate inauntru, ca la buric) sau doar nu se formeaza... Zic si eu ce stiu: eu am la unul din sini un mamelon nu ombilicat, dar care nu se formeaza. Si inainte de a i-l baga in gurita, dau eu cu degetul cu apa rece pe el, il stimulez cumva sexual - nu stiu cum sa explic mai bine, si pentru citeva secunde se face un fel de sfirc (desi cam gros, nu e chiar sfirc ci ca un munticel mai tare). Il bag imediat in gura la bebe, il si tin cumva strins de la marginile areolei, ca sa intre cit mai mult in gurita Odata ce a intrat, bebeii il trag spre cerul gurii si il infasoara cumva cu limbuta ca sa nu-l scape. Cind il scot e pur si simplu alungit, dar e molae, pt ca nu e sfirc adevarat, ci doar asa iese "calcat cu dunga" din gura lui...
Nu stiu cum e la tine, dar m-am gindit ca poate merge asa, ca la mine...
Plus: eu stiu ca la sinii cu mameloane neformate se recomanda folosirea protectiilor. Insista, pina la urma o sa vrea, daca-i e foame (dar trebuie sa-l lasi sa flaminzeasca ca sa vrea cu adevarat, trebue sa fii tare!) Eu am folosit de la Chicco, din cauciuc natural, sint mai stabile pe mamelon si mai usor de apucat de copilas - Si Erina a avut aceeasi parere, ca-s mai bune decit cele de la Avent.
Incearca draga mea toate metodele, insista, ca altfel cu pompa nu e o solutie, ai sa te lasi curind... Iar pe mama ta scoate-o din camera cind alaptezi, nu mai vorbi cu ea despre alaptat daca vezi ca nu pricepe, mai rau decit sa te faca sa te simti vinovata nu se poate... (stiu, ca am patit-o eu cu barbatul + soacra, in echipa, in prima saptamina, m-au facut harcea-parcea, nu mai eram om...) Hai, capul sus, curaj, ai sa o scoti sigur la capat cumva!!
vladimirescu spune:
ninocikap, BRAVO !!! Sa-ti traiasca voinicul, sa creasca ca bradul si sa se faca om bun si drept!!! Bine ai venit acasa, odihneste-te cit poti, de la noi ai absentele motivate in urmatoarele 2 saptamini pina te obisnuiesti cu toate :))
miria, lindal: va tin pumnii sa aveti nastere usoara, sa nu aveti ce povesti decit de bine! Si sa veniti acasa cu copilasi sanatosi si mincaciosi, care sa va umple de fericire !!!
ioanaa28 spune:
vaccinul BCG
fetelor eu as putea face rost de el din Italia, adica e soacra mea acolo, si s-ar da peste cap sa-l gaseasca, numai sa stie ce sa caute
povestea aia cu mai multe tulpini pe mine ma baga in ceata...
Propun ceva. Daca una dintre voi are posibilitatea sa-l procure pe cel care trebuie, sa anunte inainte, ca sa comndam mai multe. Eu as vrea o fiola, platesc si vin dupa ea, doar sa stiu unde.
Sincer nu am incredere ca se va rezolva prin Minister, puteam sa pariez ca nu-l vom avea in aprilie, si nu cred sa-si schimbe autoritatile atitudinea, poate daca se intensifica mesajele din presa...
Dar nu pot pune sub semnul intrebarii sanatatea copilului meu asteptand sa se rezolve o situatie care nu ar fi trebuit sa existe!!!! mie mi se pare strigatoare la cer atata indiferenta intr-o problema atat de delicata...Gata ca ma enervez degeaba
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..