Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
chiar ma gandeam aseara la tine ina si la samaria , si la inca o fata, dar nu mai stiu
asa am patit eu la ivan, cum zice bumbita, plangea ivan, eu eram f stresata iar mama si sotul se puneau in usa si intrebau de ce plange :))) de parca eu as fi stiut
cu toate asta, mama nu s.a amestecat deloc sa.mi dea sfaturi sau sa faca ceva ce nu.mi place si cand a plecat am plans rau de tot cum spune ina, cred ca e ceva mai mult hormonal, ca prea m.am jelit atunci
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel bumbita, daca iritatia este acneea sugarului aparuta pe fatza gat, atunci nu trebuie data cu numika, eventual spalata cuceai de musetel daca are si pe piept, spate sa nu fie un rash de caldura Anca mami de Codrin de Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM |
Sunt bubite mici rosiatice si cosulete pe un obraz mai mult, prin par, pe gat si pe piept acuma (decolteu adica). Ieri a cam transpirat mititica, deci cred ca si una si alta. Am dat-o o data cu ceai de galbenele...cred ca trebuie sa insist.
Ma gandeam ca exista vreo crema minune ceva (nu medicament, ceva calmant).
Mada mami
de Ilinca frumoasa Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
bordeancavio spune:
lindal,
bravo pt maine!!! deci mai ai putin!!!
multe 

pt tine.
si pt miria pt maine: 

eu mai astept..... 

dupa ce am stat azi vreo 3 ore dupa dr, a avut nastere si urgente, desi am fost la clinica.... cica nu e prea aproape, adica, ma rog, partial deschis, ca s-ar putea sa incep sa pierd din dop, sa vin duminica la spital, cand e de garda, dar la control... ca asteptam. of..... eu chiar nasc ultima. 

vio asteptand pe bebe
39+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Bumbitza spune:
Dayanara, Ina, cred ca m-am exprimat gresit...simteam ca devin dependenta de mama
si parca deveneam din ce in ce mai neindemanatica si nesigura pe mine. Recunosc ca mi-e greut acum si-s mai obosita dar...ma gadesc ca trebuie sa ma obisnuiesc si eu
.
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ninocikap marti, 20 aprlie, la ora 16 s-a nascut Rares Ionut, natural fara epidurala, 3,9 kg si 54 cm lungime, apgar 9. |
Bun venit pe lume, Rares Ionut! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, ninocikap! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
CoriMami spune:
Fetelor, ma inscriu si eu pe lista pt vaccin maine la Municipal, daca mai aveti o doza
Annya, imi pare rau ca te chinui asa.Totusi tragand cu pompa de atatea zile trebuia sa se formeze cat de cat un mamelon. La rece se contracta, daca pui un cub de gheata pe mamelon?
Copilu meu urlaa de la 13 in continuu, cand sa-i dau sa suga, zici ca-i dau otet, am gustat laptele si e bun si dulce si curge cu usurinta. A scos si gazele, a facut si caca, cu toate astea urla si din suzi trage cu maaare foc. Ce sa fie? colici? dar nu se contracta si nu se chirceste.
Pup
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ramy77 Pe de alta parte, mai am o mare dilema... copiii vaccinati in alte tari, inseamna ca nu sunt imunizati contra tulpinilor din Romania, sau invers, copiii vaccinati la noi, daca mergi cu ei in alta tara...sper ca intelegeti ce vreau sa zic... Fetele de "afara" ce ziceti? M-am gandit la asta in ideea ca imi tot storc creierii de unde sa fac rost de vaccin... |
BCG-ul nu se mai face copiilor finlandezi, DAR, pentru ca noi suntem straini si, mai mult, venim din Romania, unde TBC-ul e asa de raspandit, l-au facut la nastere si lui Tudor si Alexiei. Tocmai pentru ca o sa mergem cu ei des in tara, de asta ni l-au facut. E clar ca are in el tulpinile care trebuie, de vreme ce ni l-au facut special pentru ca suntem romani, deci stiu despre ce e vorba, de asta nici nu mi-am mai batut capul.
Din pacate, nu va pot ajuta cu achizitionarea lui pentru ca aici nu se cumpara de la farmacie niciun vaccin fara reteta de la medic si medicul nu poate prescrie BCG de vreme ce il primesti gratuit in spital.
Raspund pe aceasta cale si lui Dianami: si la noi e doar o urma mica, rosie, pe brat. Si ni s-a spus ca asa si trebuie sa fie. DACA o sa coaca, va fi mult mai tarziu. Imi amintesc ca la Tudor a copt muult mai tarziu, parca pe la cateva luni (nu mai tin minte exact, sa fi fost 3-4 luni...) Si nu a fost decat putin albicios sub piele., pote putin mai mult decat un cos. Acum vaccinul arata asa cum trebuie la Tudor.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Bumbitza Fetele mai intreb si eu o data...cu ce s-o dau si eu pe bebelina pe piele, s-a iritat tare, acum s-a intins si pe decolteu ![]() |
Cu nimic pana nu o vede pediatrul...parerea mea!
Yaia spune:
Multumim celor care au citit povestea nasterii si ne-au scris cuvinte atat de frumoase!
Dayanara, pana la urma i-ai spus mamei tale ca ai o fetita sau te duci in august acasa sa-i produci un atac de cord la aeroport, la sosiri?![]()

Codrin
Lucas