Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)
Raspunsuri - Pagina 13
annya9 spune:
Acum am primit si eu din nou mesaj de la Vio. "Mor de frica! Te anunt cand pot! Pupici!"
Hai Vio!!! Lasa, ca scapi!!! 
Mami de
Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
annya9 spune:
Ellanik, am voie Mc? Vai ce pofta imi era...si nu stiam daca pot!
Mami de
Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
vladimirescu spune:
Erina 
Cu mare placere ne intilnim, poate in Herastrau ? :)) Ca cel mai apropiat parc de mine e Herastrau, desi tinjesc dupa Floreasca, care era in capatul strazii Teheran, unde am locuit (si de care mi-e tare tare dor...)
Ziceai tu, Erina, ca tu ai "tabloul complet" pt ca m-ai si intilnit... Eu m-as intilni cu multe dintre voi, fetele de aici, ca nu de voi "ma ascund" :)) Eu n-am pus poze pt ca urasc ideea ca oricine pe internet poate nimeri peste pozele mele si apoi sa citeasca chestii intime pe care le scriu eu aici pe forum. Am vrut sa precizez asta, ca nu vreau sa ramina cineva cu impresia ca eu am vrut sa fiu anonima pt voi - nici pomeneala, imi sinteti f dragi si m-a ajutat mult sa fiu printre voi (in viata mea nu m-am gindit ca o sa fiu eu forumista, zau !!! mor de ris!!!) Acuma, ce sa zic, adevarul e ca nu-s tocai sociabila, in ultimii ani nici cu clientii mei nu ma mai intilnesc, fac totul pe email si telefon, rar ma vede cineva la ochi, cred ca am dezvoltat o fobie de mondenitati, de la excesele facute cu ani in urma...
Gripa n-am facut, din fericire, dar am niste puroi verde in git de toata frumusetea, plus durerile de rigoare... In fine, nu-mi mai e frica, dam cu gargara de musetel, Bioparox, vit C, Strepsills, din astea...
Ieri Floricica a avut o zi f buna, a plins numai putin si deloc plins din ala cind racneste si se face albastru la fatza (de care am tot avut parte zilnic pina acum)... Nu indraznesc sa sper... dar poate s-a reglat la burtica si am scapat?? Hm, ar fi prea frumos, la aproape 6 saptamini sa scapam... eu mi-am pus in minte termen de rabdare 14 saptamini, ca asa scrie in carti :))
Bumbitza spune:
greenfrog multumesc, vad ca au inceput sa-i cam treaca bubitele
eu stiu doar de Nazomer ca are concentratie f mare de sare si irita si chiar au fost retrase niste doze din farmacii, acum am impresia ca sunt ok si astea. Azi am avut si eu program de scos mucisori..a fornait toata seara si nu s-a odihnit mai deloc, a functionat cu ser fiziologic si cu aparatul de la Graco.
Ella multam. Cred ca de la caldura a facut si a mea. Oricum, par ca se mai retrag acum. O sa incerc si eu cu ulei de masline, desi as fi vrut si am tot cautat fara succes ulei de migdale dulci si de argan :(
Cat despre timp pt ingrijire, te inteleg perfect...sunt asa obosita ca nu-mi mai arde de nimic si-mi pare ca trece timpul asta asa repede...
Aaa..si sa nu uit: La multi ani bb Geo! Sa cresti mare si voinic!
Azi sarbatoriti prima lui aniversare asa-i?
Si La multi ani tuturor celor care poarta numele de GHEORGHE si derivate ale acestuia!
annya ma bucur ca sunteti mai bine![]()
anca, medicul a vazut-o cand ii aparusera doar cateva bubite si mi-a zis ca e normal sa se mai irite si ca nu trebuie sa-i fac nimic. abia apoi s-au inmultit...si n-am mai chemat dra din nou.
bluekidoo
vio nastere usoara! tin pumnii!
hai miria si lindal! nastere usoara dragelor! 
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
vladimirescu spune:
Miria, Lindal - ce mai faceti ? Eu in locul vostru as dormi non stop, m-as manichiura si bibili si altele de care n-o sa mai pupati o vreme :))
Ella, superwoman ce esti, las-o si tu mai moale cu perfectiunea... Geo si barbatelul vor fi la fel de fericiti chiar daca nu le mai faci tu pe toate, calmeaza-te ca daca intri intr-o oboseala cronica, poti face depresie chiar si acum, sa nu crezi ca gata, nu mai patesti nimic de acum... Ai grija de tine in primul rind: daca tu esti bine, poti sa-i faci pe ei fericiti. Daca nu esti bine... ai sa te faci scorpie si nici macar nu o sa realizezi :))
ellanik spune:
Bumbitza mersi mult pt urare.
Da-i bice cu ulei de masline ca daca s-o intalni Geo al meu cu Bumbitza ta sa iasa bumbaceala misto....ma refer la gagicareala.
Vladimirescule la fel si tie.
M-am distrat cum ai descris sfarcul iesit din gura lui Floricel...subscriu la faza cu calcat "la dunga".Completez cu "aspect de cingo".![]()
Intrebare: unde si cum dau si eu de vaccinul asta la bulgari?Cat costa si in ce farmacie il gasesc.Mersi mult!
Dayanara 
Ioana chiar si eu ma gandeam cum merge treaba cu sotul tau dupa ce ai nascut.Bine ar fi sa-i fi venit mintile la cap.
Vio si Miria bafta gagici si fara frica ca vin bebicii!Yuhuuu![majoreta]
Annya eu am mancat Mc (e drept ca putin dar mii-am facut pofta) si nu a avut nimic bebe.O iau si eu treptat cu papica dar evit multe de care imi e pofta :muraturi,usturoi,ceapa,carne tocata,mezeluri,citrice.Gust doar!
Fug poate apuc sa ma pensez ca bebe doarme.Cu siguranta ca se scoala cand smulg primul fir ca al meu Tzuc coonfirma legile lui Murphy cu regularitate.
pupici la toate

Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
oanka80 spune:
dragi mamici aparem si noi sa spunem ca suntem bine, ne apropiem de 2 lunite de viata
. doamne, ce a trecut timpul, nici nu realizam cat de rapid trec lunile...noi tot fata alintata si lenesa avem, dar nu renunt sa ii dau lapte matern, chiar daca e cumplit de greu pt mine sa ma storc mereu, in special noaptea
. am tinut-o flamanda 3 zile, manca la san din 10 in 10 min si nu a dormit ore bune. si nici dupa tratamentul asta nu am reusit sa o aduc pe calea cea buna. mi-e f ciuda ca imi doresc sa am si eu parte de alaptat linistit...mai ales ca lapte e din belsug, fara sa beau ceai special, mananc cam orice acum, mai putin ceapa, usturoi si condimente si nu beau apa acidulata. cat voi avea laptic voi stoarce cu pompa si ii voi da ca altfel nu am cum...
a avut si maria bubite pe fata si prin par. pediatra a vazut-o si a zis ca sunt de la caldura, o dermatita usoara a facut. folosim la toaleta fetei in fiecare dimineata apa termala de la Avene si atunci cand au aparut bubitele am dat-o cu o crema Avene trixera+ pt piele atopica si au disparut. am redus si caldura in camera si acum e bine.
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Yaia, noi avem deja 3 luni si n-a avut nicio reactie, e doar urma aceea micuta. Ceilalti 2 copii au reactionat mult mai puternic, ma asteptam sa fie tot asa. |
Eram cam obosita ieri, nu stiu daca am scris ca mi s-a spus de data asta (dupa ce i-au facut vaccinul Alexiei) ca e posibil sa nu fie nicio reactie, nimic. Si e ok. Singura chestie e ca in primele 24 de ore dupa administrare sa nu i se faca baita...daca e nevoie, imi storc creierii si imi amintesc si explicatia, care e ratacita undeva pe hard!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
honeybaby spune:
Am ajust multifuctionala .Cu o mana o tin pe Maya sa pape si cu una mananc /scriu aici
Bebeluna are o combinatie ciudata de foame cu durere de burtica . Papa cate 2 ore dupa care o ora se vaita de burta si iar trece la papa.
Azi noapte s-a trezit din ora in ora cu durere de burtica si a papat de 3 ori . Ea papa decat odata pe noapte.
Andra - fericitari pt botez.
Vio nastere usoara si rapida
Ella cunosc cum e . De o sapt ma chinui s-o iau pe honey acasa. Cum ma imbrac sa plec se trezeste si sta cu ochii mari pana la 11 noaptea
Mai fetelor voi tineti regim ca alaptati??
Si ce mancati?
Mai vroiam sa zic ceva dar mi-a amortit mana.Revin...Sper...
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Am reusit sa pun bebeluniciul in patut.
Ella - vaccinul din pacate nu se mai gaseste nici la bulgari. A fost sotul Irinei sa-l caute si n u l-a gasit. Doar in spitale se mai distribuie si la ei.
Poate tu fiind mai aproape acolo tragi cu urechea si afli cand apare iar prin farmacii.
De costat , costa 7 leva , aproximativ 14 ron
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna