Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui na_bo salutare! sincer mi se pare copilaresc tot ce se intampla si nu stiu daca merita sa mai scriu. Lavi- unde ai fost la eco de sold, ca mie doctorita mi a zis canu este in Mures? Natalia, fericita de Amalia Maria!!! |
Natalia este un cabinet privat in tg mures...
daca vrei iti trimit adresa si nr de telefon prin PM!Trebuie facuta programare!
tiusca spune:
Camy-ziceai ieri de o supa crema de legume.In afara de blenduirea lor,mai faci ceva?un ingedient "minune"permis ,ca poate asa mananca si al meu.Al meu pui nu accepta nimic in afara de cereale.
many_bani spune:
Lavi ptr. mar cu biscuit, ce biscuiti folossiti?
La noi premiera azi a fost mar copt cu avocado, a papat tot.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
laviniablaga spune:
Biscuiti am gasit la Kaufland, dar si in farmacia sensiblue-sunt din www.bebebebe.ro/produse/biscuiti-sugari-si-copii/milupa-2/biscuiti-fara-gluten-milupa-4-luni-250-gr.html" target="_blank">astia de la Milupa.
Cu privire la mar, eu l-am dat prin razatoarea de sticla, si iese ca un piure...chiar nu e nici un firicel...si biscuitele tot pe razatoarea de sticla l-am dat!
Simina, bine ca nu a patit sotiorul tau ceva!
A_driana spune:
ce porcarie cu programarea asta....adica te poti programa peste 2 sapt ca atunci vei fi bolnav??? sau cu copilu...se intampla ceva cu el, te programeaza peste 4 zile sa-l duci sa-l vada....
cu plata pt orice, asta este...numa prostiile se aplica la noi...
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
Nu mai stiu ce sa mai zic de medicii astia pediatrii...sunt total nepregatiti si cei putini mai cu ceva in cap sunt prea aglomerati si devin neatenti...
Bineanteles ca pediatra mea nu a zis nimic de eco la sold, nici cei din Tg Mures nu mi-au zis ceva in maternitate, nici cei de la Spitalul de copii din Brasov....
Dar pe 3 mai cand merg la vaccin intreb si eu..
Ma enerveaza foarte tare ca trebuie sa intrebam noi medicii...care mai e treaba lor???? Doar sa puna foaia pe usa cu tarifele si sa taie chitante??????
Trist...trist rau...
Simina...bine ca masina voastra e doar putin lovita..si bine ca sotul e bine...chiar si cucoana...asta este cel mai important!
Vecinii mei care tocmai si-au achizitionat apartamentul de langa noi au inceput lucrarile in el...toata ziua am numai bormasina in cap.,..ciudat e ca Flavius doarme bine..el care este mama sperieturii, mama durerii..si mai a nu stiu cui...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca Camy-ziceai ieri de o supa crema de legume.In afara de blenduirea lor,mai faci ceva?un ingedient "minune"permis ,ca poate asa mananca si al meu.Al meu pui nu accepta nimic in afara de cereale. |
nu..pun doar legumele la fiert, apoi in blender..si gata....nu adaug nimic
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Multumesc Lavi! o sa cumpar si eu!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
laviniablaga spune:
Many, eu am mai primit si si de la Hipp, dar scria pe ei de la 6 luni, asa ca mai astept vreo saptamana. SA stii ca cei de la Milupa se rad foarte frumos, si fin si in combinatie cu marul au fost buni...ca am gustat si eu...Ma bucur pentru premiera cu marul copt si avocado. Tu cum coci fructul?