Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lavi, mersi de info...trebe sa mai scormonesc bine dupa biscuiti din astia...si eu vreauuu...
camy, si la noi in bloc se gaureste, david doarme n-are nici o treaba...
simina, bine ca nu a fost mai grav...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Many, eu am mai primit si si de la Hipp, dar scria pe ei de la 6 luni, asa ca mai astept vreo saptamana. SA stii ca cei de la Milupa se rad foarte frumos, si fin si in combinatie cu marul au fost buni...ca am gustat si eu...Ma bucur pentru premiera cu marul copt si avocado. Tu cum coci fructul?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Marul il coc la cuptorul aragazului, cu foc mediu spre mic, in 30 min. este gata.
Dar de maie incep sa-i dau mar copt cu mar crud pana ajungem sa-i dau numai crud.
La piurelul de legume dupa blenduire am pus si o cupa de LP formula,
l-a ras, simplu nu am avut nici o sansa.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

hai mai fetelor scrieti
Pe cand m-am mobilizat si eu si mi-am organizat programul sa scriu macar o data pe zi, va suparati si plecati.
Fiti mature si ignorati mesajele care nu va plac, suntem firi diferite nu avem cum sa fim toate pe plac , asa cred eu

Pupici pentru toata lumea

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

many, si in cuptor pui doar un mar?...pt mine asta-i crima sa folosesc cuptoru pt un mar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

NA_Bo am trimis PM. O sa incerc si eu sa coc un mar...asa doar de curiozitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

ms.Many.O sa incerc si eu asa.Nici al meu nu-l vrea simplu.O sa cumpar lp ca nu am in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

many, si in cuptor pui doar un mar?...pt mine asta-i crima sa folosesc cuptoru pt un mar...

Da pun 2-3 mere intr-o tava de tabla. 1 mar ptr.Vlad, 1-2 si ptr. mine ca-mi plac mult.
Am inteles ca se poate si la microunde, dar eu nu folosesc cuptorul cu microunde ptr. copil

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

s`a terinat concursul cu cafeaua.poate castigam vreo una!@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Da pun 2-3 mere intr-o tava de tabla. 1 mar ptr.Vlad, 1-2 si ptr. mine ca-mi plac mult.
Am inteles ca se poate si la microunde, dar eu nu folosesc cuptorul cu microunde ptr. copil

aha, si eu am o mica retinere pt micro la copil, desi noi il folosim fff des......sotu zice sa-l fac in micro ca n-are nimic, pt un mar......nu stiu inca....oricum marul copt va fi urmatorul pe meniu...cum o sa-l fac mai vad eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

succes fetelor cu plantatiile.

Noi imediat iesim afara... vad ca e vreme frumoasa.
Dupa cate s-au scris aici despre diversificare io tot nu m-am hotarat cu ce sa incep.... Parca la Riana eram mai relaxata....

Lavi cu timpu se va obisnui Rares si cu canita, deocamdata se joaca, dar ei asa invata din joaca

Mergi la inceput