Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
tiusca spune:
eu nu stiu care e treaba cu my lady si nici nu stiu care e treaba cu cele doua tabere.Asa cum a zis si Camy, am incercat ieri sa pun accentul ca este un forum "despre copii",de fapt chiar"primele 365 de zile din viata unui bebelus".De felul meu nu sunt rautacioasa si nici nu-mi plac gastile.Si normal ca si eu o sa mai intru...
A_driana spune:
nici eu nu plec...chiar daca voi scrie mai rar, sau numa dimineata, timpul frumos ne tine afara toata ziua...
camy, (evident citesc)...mai ii mamica ta la tine?
roxy, las-o asa...spune-ne de matei, ce mai face el? nou...
my_lady, acuma am vazut ca intre picii nostri este diferenta de o zi...pozele cu pantofii roz la usa si cu dex-ul in brate sunt mortale...
saptamana viitoare mergem la eco de sold, am putin emotii, sper sa fie totul in regula...
al meu pitic tot nu se rostogoleste, numa pe o parte de intoarce mult.....in schimb nu-l mai poti tine culcat, se ridica in fund de ce apuca, mana noastra, haine, se impinge in coate....ii nervos ca nu-l lasam...
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
mie nici un medic nu mi-a spus sa merg sa-i fac eco la sold lui Flavius...nu ar fi trebuit? cum e? obligatoriu? sau cum????????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
laviniablaga spune:
sa va mai zic ceva...chiar daca vorbesc singura...ca papagalul...am incercat marul ras cu biscuite...i-a placut...nu i-am dat mult, dar cele 4 lingurite le-a suflat fara drept de apel...sunt incantata!...numai ca dupa ce a papat gustarica asta i-a trebuit tzitzi bineinteles!
laviniablaga spune:
Cu privire la eco la sold, mie, la iesirea din maternitate mi s-a scris pe biletul ala, ca la 3 luni e obligatoriu radiografie la sold pentru a vedea daca sunt coborate suficient oasele bazinului la bebe. Eu am consultat mai intai un ortoped, care mi-a zis ca nu e cazul de iradiere inutila, la fel ca si Diana, si mi-a recomandat sa merg la un medic pediatru specializat in ecografie, si sa-i fac totusi o eco la sold, pentru linistea mea sufleteasca, ceea ce am si facut!
A_driana spune:
lavi, nu vb singura, eu te citesc, ma bucur ca i-a placut marul cu biscuite...da spune-mi te rog...marului ras nu i-a ramas asa firisoare, s-a ras bine (nu stiu daca intelegi ce te intreb, dar mami tot imi spune ca daca il rad ramane asa firisoare si nu va sti sa-l inghita )...si biscuiti fara gluten ai pus pt copii? de care?...te intreb ca eu caut disperata de cateva zile si nu gasesc, doar fara gluten, dar nu pt copii...
camy, mie pediatra mi-a spus ca pe la 5 luni sa-l duc la eco de sold...
A_driana, de David-Andrei
na_bo spune:
salutare!
sincer mi se pare copilaresc tot ce se intampla si nu stiu daca merita sa mai scriu.
Lavi- unde ai fost la eco de sold, ca mie doctorita mi a zis canu este in Mures?
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
simina_kin spune:
Da, am vb cu sotul si chiar a avut un mic accident.A iesit una din parcare fara sa se asigure si i-a sters usa, aripa si bara in spate dreapta. Cica masina lui nu-i ff rau, se repara, a lu aia s-a infundat bine in fata pe stanga si era si masina de firma.Dupa-amiaza se duc sa faca constatarea
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga sa va mai zic ceva...chiar daca vorbesc singura...ca papagalul...am incercat marul ras cu biscuite...i-a placut...nu i-am dat mult, dar cele 4 lingurite le-a suflat fara drept de apel...sunt incantata!...numai ca dupa ce a papat gustarica asta i-a trebuit tzitzi bineinteles! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
spune-mi si mie te rog cum se numesc biscuitii....i-ai luat tot de la un magazin naturist???
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
tiusca spune:
Nici noi nu am facut eco la sold,dar pediatra s-a uitat atent si mi-a zis ca nu e nevoi.
Ieri am fost la vaccin.S-a comportat destul de bine dar am avut de asteptat la usa ptr.ca era cu prgramare si multe persoane nu aveau si s-a creeat aglomeratie.Nu stiam ca se aplica chestia cu programare deja.Asa ca atunci cand am intrat pediatra era deja nervoasa si fara chef de vorba.Mi-a spus sa-i bag mai de toate dar cu incetinitorul.Inclusiv iaurt si branzica dar mi-a zis sa nu ma chinui sa le fac in casa,ci sa la cumpar.In principal sa ma bazez pe marca napolact sau pe alte marci romanesti.A zis fara Danone ceea ce stiam deja.O sa umblu prin magazine si o sa citesc cu atentie etichetele.
Am vazut pe usa la pediatrie o lista de preturi ptr.diverse consulatii ,inclusiv ptr.decalotare.Deci sunt servicii care se platesc acum.Nici de asta nu stiam.L-a decalotat pe R.un pic si a zis sa mai insisit .Incet ,incet ajungem sa platim cam orice..
La capitolul greutate suntem un pic cam in urma.Are 6400 ,dar s-a nascut cu 2350.A zis sa incercam cu pikovit (vitamine).Acum nu stiu daca o sa-i dau sau nu...Ma tenteaza
Fontanela este bine,mergem cu 3 pic.