Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si am o singura intrebare:DUPA PAREREA TA, RAMONIKO, CE AR TREBUI SA FACEM NOI ASTEA NOMINALIZATE DE TINE, CA AUTOARE ALE IMBUNATATIRII VADIT VIZIBILE?

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai sa nu mai faceti nimic, ati facut deja destule...

DianaR - ai PM

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

cana cu cioc a avut rezultat...la ros...e incantat de ea...i-am pus ceai sa il guste dar l-a scuipat...se pare ca i-am luat jucarie nu cana de baut

Ramonik, Lidia

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

LAVI...tu il dai pe pici cu ceva pe ginigii pentru calmare?
eu am luat ceva dar nu e bun deloc

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

rog fetele (se stiu ele cine) care nu ma au in lista la messenger, sa imi trimita ID-ul lor
multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

pai sa nu mai faceti nimic, ati facut deja destule...

DianaR - ai PM

lamureste-ma draga mea....ANUME???

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

hmm, da ... foarte intersanta treaba pe aici....ignore...
lavi, multi ani fericiti inainte...
alinus, daca n-ai plecat in oras, de ce nu esti la cafea?
my_lady, frumoase melodii...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Ramonika..ai PM..ca sa nu mai intindem...pe aici..ca pute rau. si sincer imi provoaca greatza...filmul asta de prost gust care se tot repeta....cineva arunca ,,ceva mic ,galben si urat mirositor,,...altii il intind sa puta mai tare...si restul il gusta...si se intreaba ,, oare ce e?"...(ma includ si eu)
STOOOOOOOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

hmm, da ... foarte intersanta treaba pe aici....ignore...
lavi, multi ani fericiti inainte...
alinus, daca n-ai plecat in oras, de ce nu esti la cafea?
my_lady, frumoase melodii...

A_driana, de David-Andrei

sal ady..mersi

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa este...AM FACUT!!!
CEEEEEE?
pai am ascultat de sfaturile pline de intelepciune ale lui Monis si ale lui DianaR si am ajuns sa-mi infometez copilul.
Apoi...DianaR o mare cunoscatoare a cresterii copilului mi-a spus ca Flavius nu va lua niciodata biberonul si ca de atunci va urma o lupta grea si crancena cu copilul meu..ca eu ii fac rau...si de-astea..
Si inca odata s-a dovedit ca dna dr nu are dreptate in cazul nostru. Flavius a luat biberonul..pt ca micutul meu era flamand..

nu-mi place sa fiu nominalizata pe aici in nici un fel...
A scris cineva aici odata ca am facut-o pe DianaR sa plece... oare cum as putea?
Pe cine am jignit eu aici pe forum??? Cui i-am adresat vreodata cuvinte urate??

Fetelor, si mie imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar s-a ajuns aici din cauza ca nu cititi tot, luati de bun ce spune persoane X si Y si gata...
Eu nu am stricat atmosfera...
Va spun eu cine a facut-o..poare Raluci_b cand a scris ce a scris sau a trimis acel link binevoitor. Stiti ca pe acest forum nu este voie sa faca asa ceva???
eu zic sa ne gandim mai bine cine pe cine a jignit.
Iar ce a spus Tiusca ieri, pur si simplu se referea la faptul ca ar trebui sa ne concentram pe copii..si mai putin pe rautati. Cred ca asta a vrut sa spuna, nu ne-am scris nici un PM.

Si azi din ce a scris Simina mi-am dat seama (poate gresesc, nu stiu) ca fetele s-au vorbit sa nu mai scrie aici...poate din cauza ca sunt deranjate de mine, Roxyaly, My_lady, Lorelix, Adriana..samd..dar este alegerea lor..
Nu-mi amintesc ca cineva sa le spuna sa scrie sau nu aici.
Toate am intrat aici pentru ca ma vrut, toate am luat decizii pe parcursul ultimului an care au fost pe gustul unora, pe al altora nu, dar de aici la jignirile la care s-a ajuns...e prea deaparte...
Si nu stiu cine m-a bagat pe mine in grupa "fetelor destepte" si cine a facut aceste grupe "fete destepte" si "fete inteligente"...de parca am fi la gradinita!

Apreciez tare mult atitudinea Laviniei din ultimele zile!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

asa este...AM FACUT!!!
CEEEEEE?
pai am ascultat de sfaturile pline de intelepciune ale lui Monis si ale lui DianaR si am ajuns sa-mi infometez copilul.
Apoi...DianaR o mare cunoscatoare a cresterii copilului mi-a spus ca Flavius nu va lua niciodata biberonul si ca de atunci va urma o lupta grea si crancena cu copilul meu..ca eu ii fac rau...si de-astea..
Si inca odata s-a dovedit ca dna dr nu are dreptate in cazul nostru. Flavius a luat biberonul..pt ca micutul meu era flamand..

nu-mi place sa fiu nominalizata pe aici in nici un fel...
A scris cineva aici odata ca am facut-o pe DianaR sa plece... oare cum as putea?
Pe cine am jignit eu aici pe forum??? Cui i-am adresat vreodata cuvinte urate??

Fetelor, si mie imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar s-a ajuns aici din cauza ca nu cititi tot, luati de bun ce spune persoane X si Y si gata...
Eu nu am stricat atmosfera...
Va spun eu cine a facut-o..poare Raluci_b cand a scris ce a scris sau a trimis acel link binevoitor. Stiti ca pe acest forum nu este voie sa faca asa ceva???
eu zic sa ne gandim mai bine cine pe cine a jignit.
Iar ce a spus Tiusca ieri, pur si simplu se referea la faptul ca ar trebui sa ne concentram pe copii..si mai putin pe rautati. Cred ca asta a vrut sa spuna, nu ne-am scris nici un PM.

Si azi din ce a scris Simina mi-am dat seama (poate gresesc, nu stiu) ca fetele s-au vorbit sa nu mai scrie aici...poate din cauza ca sunt deranjate de mine, Roxyaly, My_lady, Lorelix, Adriana..samd..dar este alegerea lor..
Nu-mi amintesc ca cineva sa le spuna sa scrie sau nu aici.
Toate am intrat aici pentru ca ma vrut, toate am luat decizii pe parcursul ultimului an care au fost pe gustul unora, pe al altora nu, dar de aici la jignirile la care s-a ajuns...e prea deaparte...
Si nu stiu cine m-a bagat pe mine in grupa "fetelor destepte" si cine a facut aceste grupe "fete destepte" si "fete inteligente"...de parca am fi la gradinita!

Apreciez tare mult atitudinea Laviniei din ultimele zile!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

CAMY TE ROG EU..NU MAI CONTINUA...TRIMITE PM...CUI CREZI...ORICUM NU II PASA NIMANUI DE SCUZELE TALE...NU MAI DA APA LA MOARA..TE ROG DIN SUFLET..CACI ASTA VOR...POATE- POATE VOM PLECA....ASTA E IDEEA...

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput