Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mesaje de dragoste
pentru mama
Voi fi langa tine, mama
M-ai iubit la fel de mult pe cat te-am facut sa suferi, mama scumpa, si dorul tau de mine inca e prea mare ca sa poata fi potolit. Dar nu fi suparata mama draga, cand vei avea nevoie de mine voi alerga spre tine fara zabava si iti promit ca intr-o zi iti voi alunga singuratatea pentru totdeauna cand iti voi aduce nepoteii sa ai grija de ei asa cum stiu ca iti doresti. Te iubesc mama si ma gandesc mereu la tine...

E randu-l nostru sa avem grija de tine, mama
. Mama, muntii ninsi imi aduc mereu aminte de tine, la fel ca tie crestetul lor a ajuns atat de sus incat a ramas nins pentru totdeauna, si putini oameni pot ajunge acolo. Atat de sus te-au inaltat virtutile si dragostea ta netarmuita atat de jos te cufunda durerile batranetii si imi doresc atat de mult ca iubirea noastra, a dragilor tai copii, si a celor multi care iti sunt aproape, sa-ti aduca alinare. Tu ne-ai ingrijit destul mama draga, acum e randul nostru sa te ocrotim pe tine, odihneste-te si si lasa-ne pe noi sa ne ingrijim de greutatile vietii. Te iubim mult...

Iti voi fi recunoscator pentru totdeauna
Mama, ce-as putea sa-ti daruiesc de ziua ta cand nimic din lumea asta nu poate rasplatii dragostea ta, nimic nu m-ar putea rascumpara de la tine. Eu nu vreu sa ma rascumpar eu doresc sa iti raman dator pentru tot restul vietii, pentru tot restul vietii sa ma straduiesc sa-ti rasplatesc iubirea...

Ne rugam pentru tine
Mama cand eram copii te rugai cu noi la Dumnezeu sa ne trimita ingerii care sa ne ocroteasca si sa ne ajute sa crestem mari si frumosi. Iti multumim mult mama draga, ingerasii tai ne-au ajutata sa crestem mari si frumosi si acum ne rugam si noi Domnului sa-ti trimita ingeri sa te ocroteasca si sa te tina sanatoasa. Te iubim mult...

Mesaj de dragoste haios
Mama daca m-ai fi facut poet ti-as fi scris eu toate poeziile astea de dragoste numai pentru tine. Dar nu conteaza ce m-ai facut, orice as fi ajuns eu te-as fi iubit la fel de mult? chiar de m-ai fi facut fata. Poezii si dragoste, multa dragoste, pentru mama...

N-am sa te dezamagesc
Mama bucura-te pentru ca cu cat creste varsta cu atat creste si dragostea mea pentru tine. Viata mea e frumoasa si datorita tie mama, iti multumesc si iti promit ca n-am sa iti raman dator si n-am sa te dezamagesc...

Te iubesc
Cineva te iubeste si va avea grija de tine mereu?
Un cadou care sa te faca mai fericita
Acesta este mesajul meu de dragoste pentru tine, mama mea scumpa, sa te mai poti oprii din mumnca din cand in cand, ca sa citesti aceasta carte cu poezii de dragoste scrisa numai pentru tine. Sa fii la fel de iubita cum sunt si eu...

Dragostea cel mai frumos cadou pentru mama
Mama, de ziua ta iti ofer cadou aceasta carte cu poezii de dragoste pentru ca dragostea e cel mai scump si mai frumos cadou pe care mil-ai facut si tu cu atata generozitate. Te iubesc mult...

Ne vom intoarce la tine mereu
Au trecut anii peste tine mama ca ninsorile peste munti si ai ajuns acum acolo sus unde zapezile nu se mai topesc si parul tau ramane nins. Esti mareata ca muntii acuma si in tine ne avem izvoarele noi toti copii tai, asta vrem sa-ti aduc aminte atunci cand regreti ca am ajuns departe de tine. Ne v-om intoarce mereu la izvorul dragostei noastre, ne v-om intoarce mereu la tine scumpa mama, pentru ca tie iti datoram totul. Te iubim mult...

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu mai continui balacareala, am spus ce am avut de spus...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Nu toata lumea trebuie sa se afle aici din aceleasi motive.
Nu toate avem posibilitatea sa contribuim in mod egal.

Eu de exemplu intru, citesc si scriu la subiectul fulgusorilor pentru ca am o fetita nascuta in Noiembrie 2009 si consider ca e dreptul meu sa particip si sa-mi spun parerea.

Aici am gasit informatii interesante, ceea ce-mi aminteste ca acum e o buna ocazie sa multumesc fetelor care si-au rupt din timpul lor ca sa-mi raspunda sau sa-mi spuna o vorba buna.

Tot aici am citit insa si jigniri mai delicate sau spuse mai verde in fata, aruncate in toate directiile. Sper ca au meritat timpul pentru a fi scrise...

Impartirea in “noi” versus “voi” a fost facuta fortat.

Eu nu plec de aici (in caz ca era cineva ingrijorat )

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

. Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
Anonim 17/03/2008

2. Nimeni nu este atat de intelept sau atat de prost pe cat se crede.
F. Orestano 28/08/2007

3. Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara.
Quevedo 26/10/2007

4. Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
Cioran 04/05/2007

5. Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
Anonim 16/04/2007

6. E nevoie de intelepciune pentru a intelege intelepciunea; muzica nu inseamna nimic daca audienta nu aude.
Walter Lippman 19/01/2007

7. Poti sa spui daca un om este istet dupa raspunsurile lui. Poti sa spui daca un om este intelept dupa intrebarile lui.
Naguib 18/01/2007

8. Cu cat s-a scurs mai mult nisip prin clepsidra vietii noastre, cu atat mai clar ar trebui sa vedem prin ea.
Jean Paul 17/01/2007

9. Intrega problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu foarte siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeanuna indoieli.
Bertrand Russell 16/01/2007

10. Stiinta reprezinta cunoastere organizata. Intelepciunea reprezinta vita organizata.
Immanuel Kant

Ne trebuie doi ani sa invatam sa vorbim si intreaga viata sa invatam sa tacem.
Proverb chinez 09/06/2007

2. E mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti.
Abraham Lincoln 12/03/2007

3. Tacerea este unul dintre argumentele cel mai greu de combatut.
Josh Billings 11/03/2007

4. Tacerea bine plasata este mai elocventa decat orice discurs.
Martin Fraquhar Tupper 10/03/2007

5. Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.
Martin Luther King Jr. 09/03/2007

6. Tacerea este de aur atunci cand nu gasesti raspunsul cel mai potrivit.
Muhammad Ali 08/03/2007

7. Tacerea se propaga singura si cu cat mai lunga este perioada in care orice conversatie a fost intrerupta, cu atat mai greu este de gasit un subiect de discutie.
Samuel Johnson 07/03/2007

8. E foarte important sa stii cand sa vorbesti si cand sa taci.
Seneca 06/03/2007

9. Momentele ocazionale de tacere pe care le-a avut au facut conversatia lui chiar incantatoare.
Sydney Smith

Este preferabil sa pierzi o vorba de spirit decat un prieten.
Anonim 29/08/2007

2. Sunt cuvinte care se inalta ca flacara si altele care cad ca ploaia.
Marie D’Agoult 14/07/2007

3. O ora de conversatie valoreaza mai mult decat 50 de scrisori.
Madame de Sevigne 13/07/2007

4. Incredera ofera mai mult material de conversatie decat inteligenta.
La Rochefoucauld

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Cred ca ar trebui sa facem cate doua capitole nov-dec, unul pentru 'inteligente" ,altul pentru "destepte'

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

oh Doamne!

tot imi musc limba...si iar nu ma pot abtine...pai mai fetelor din gashca "inteligentelor" cum a spus Lorelix...haideti sa ne aducem aminte cine a inceput cele cateva dispute din ultima luna aici pe DC...intai a fost Camy, care a spus ca ea nu poate fi o SUPERMAMICA cum sunt altele de la postarea asta a inceput un mic scandal...apoi a venit MyLady care a spus ca o punem iar la colt cu toate ca nimeni nu-i spusese nimic...daca ar fi lasat postarea doar cu informatii despre fetita ei si fara intepaturi eu sunt convinsa ca primea mai multe raspunsuri si era binevenita printre noi chiar asa, cu caracterul ei putin mai dificil...dar de la ultima fraza din acel mesaj a inceput monstruozitatea ce a urmat...

de cate ori nu v-am rugat eu personal, mai fetelor haideti sa nu ne mai intepam, haideti sa ne revizuim tonul, se poate sa ne intelegem si sa scriem toate pe forumul asta dar fara rautati...nu s-a putut si scandalul a luat amploare...si nu noi, cele din tabara desteptelor am atatat scandalul ci dimpotriva , fetele mentionate de Ramonik au continuat cu mesaje acuzatoare si rele

LauraIrina da, de asta nu mai scriu pe forum...nu ma mai trage inima...imi lipsesc fetele dragi si cred ca am dreptul ca si Om sa am preferinte

si cum sa nu ai, cum sa iti fie dragi fete care improasca noroi peste tot iar mai apoi incearca sa se integreze?

imi pare rau pt situatia asta...

Lidia esti mereu primita cu drag la noi, chiar daca nu esti mamica INCA... si cand vei fi, vei avea peste 100 de sustinatoare numai de aici ...te pup cu drag

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Cred ca ar trebui sa facem cate doua capitole nov-dec, unul pentru 'inteligente" ,altul pentru "destepte'

...ar fi chiar misto...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

SIM....de ce nu vreti voi sa incheiati..defapt..de ce continui sa arunci cu pietre sim???te face sa te simti mai bine...
eu doar am postat ce au spus altii..nu eu...
nu mai zi inteligente si destepte..ca si cum ai spune proaste si mai putin proaste
incetati va rog din suflet!!!!!!!!!!!!!

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

oh Doamne!

...apoi a venit MyLady care a spus ca o punem iar la colt cu toate ca nimeni nu-i spusese nimic...daca ar fi lasat postarea doar cu informatii despre fetita ei si fara intepaturi eu sunt convinsa ca primea mai multe raspunsuri si era binevenita printre noi chiar asa, cu caracterul ei putin mai dificil...dar de la ultima fraza din acel mesaj a inceput monstruozitatea ce a urmat...

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

stii ceva ARUNCATI TOATA VINA PE MINE...imi convine..dar terminati odata...DE CE ATI INCEPUT IAR?????DE CE?????acum ce am mai spus eu....azi ce am mai spus eu...sau oricine????cine nu va lasa ma sa intrati aici..cine va oropseste..cine ???
femeie..cand am spus ca ma puneti iar la colt....facusem o afirmatie..urmata de o explicatie pentru ca sitiam ca daca s-ar fi inteles gresit..sarea lumea iar pe mine...DAR NICI ASA IN PALARIA MA-SII NU V-AM MULTUMIT...NU V-AM NOMINALIZAT PE NICIUNELE DAR ATI SARIT TOATE PE MINE...cu toate ca eu in trecut ma certasem cu trei persoane mai si late...si cu una din ele vorbesc si azi.
MULTUMITA?TE-AM LAMURIT?

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

eu oricum nu plec de aici..ca asa vreti voi..voi scrie in continuare de ar fi sa mai intre doar o singura mamica...SUNT OM ca si voi.
nu v-am pus eu sa plecati.asa ati considerat voi.nici nu va rog sa veniti inapoi.daca vreti veniti..daca nu, nu.treaba voastra.
PUNCT

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput