Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

....ma trage fii-mea de cap...e mai important acest lucru,,,decat poezia

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

ma intristeaza mesajul lui RamonaC ... sper sa revina la sentimente mai bune...cat mai curand!

Noi am avut o noapte buna..dar a facut iar mucisori, o sa insist cu apa de mare si sper sa treaca.

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

va invit la un peste cu mamaligutza

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

No aman plecarea pe maine

Lavi sa fiti fericiti si LMA! .AAaasi sa ne spui daca i-a placut cana cu cioc.
Simina poate e totusi ceva usor.
Laura hai nu fi suparata.

Si haideti fetelor sa scrieti, noi va asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONAC ai pus punctul pe i cu mesajul tau ...Sincer la un moment dat am vrut sa imi inchid DC-UL si sa nu mai scriu vazand atatea rautati si atatea frustrari pe care unele fete le varsa pe DC pt ca aici prea putina lume le cunoaste in viata reala si asta le face sa creada ca pot sa spuna orice. Eu n-am vrut niciodata sa ma bag in astfel de discutii pt ca nu imi plac si nu ma caracterizeaza. Insa cred, ca fetele care nu mai scriu urmeaza pe undeva ce a spus IONELA intr-unul din mesaje, pe care nu vreau sa il repet pt a nu deranja. Eu neavand bebe nu prea am putut sa vin intotdeauna cu un sfat pt ca nu m-am confruntat in practica cu experientele prin care voi treceti referitor la puiutzi. Insa v-am citit mereu cu drag si am avut un sentiment placut stiind ca intr-un spatiu virtual pot gasi un sprijin sau macar un sfat la nevoie (am apreciat toate sfaturile primite, toate vorbele bune mai ales pe cele ale DIANEI avand in vedere profesia ei si simtindu-i mereu sinceritatea si bunul simt).

LAURAIRINA... Sunt sigura ca la un moment dat si MONIS si celelalte fete vor reveni pe forum pt ca au pus prea mult suflet pt a face ca acest spatiu virtual sa fie nu numai util dar si placut.

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=3k6Q4bbFR88" target="_blank">ARE MAMA O FETITZA
e un cantecel frumos....sa speram ca va va insenina ziua

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
la cum a degenerat subiectul nostru, imi e rusine sa mai fac parte din asa "echipa".

subscriu.
ieri am citit cele 2-3 pagini care s-au scris pline de "intelepciune" si de sfaturi care de care mai "utile" si daca asta inseamna odiseea noastra de acum incolo, mersi, dar nu mai vreau sa fac parte din asa colectiv.
subscriu si la mesajul laureiirina
sa le multumim mamicilor care au ajutat la "imbunatatirea calitatii" odiseei noastre: my lady, camy, lorelix, adriana, roxyaly si alte sustinatoare. mult succes in continuare!

cat despre mamicile destepte nu le pot zice decat ca situatia nu va ramane asa, suntem prea unite ca sa ne despartim acum si sa-si controleze PM-urile in viitorul apropiat!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=UHJJjAZD9SM" target="_blank">baietzelul mamei

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
la cum a degenerat subiectul nostru, imi e rusine sa mai fac parte din asa "echipa".

subscriu.
ieri am citit cele 2-3 pagini care s-au scris pline de "intelepciune" si de sfaturi care de care mai "utile" si daca asta inseamna odiseea noastra de acum incolo, mersi, dar nu mai vreau sa fac parte din asa colectiv.
subscriu si la mesajul laureiirina
sa le multumim mamicilor care au ajutat la "imbunatatirea calitatii" odiseei noastre: my lady, camy, lorelix, adriana, roxyaly si alte sustinatoare. mult succes in continuare!

cat despre mamicile destepte nu le pot zice decat ca situatia nu va ramane asa, suntem prea unite ca sa ne despartim acum si sa-si controleze PM-urile in viitorul apropiat!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

cana cu cioc a avut rezultat...la ros...e incantat de ea...i-am pus ceai sa il guste dar l-a scuipat...se pare ca i-am luat jucarie nu cana de baut

Ramonik, Lidia

Mergi la inceput