Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 18
cristina22 spune:
Katty-cred ca sub forma de cupon...era sa lesin cand am auzit ce-mi zice.Eu nu castig, numai muncind
Si cred ca imi iau un mop d-ala cu rezervor de apa...nah, sa vedeti ce doamna harnica sunt
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Felicitari Cris
Nico la noi e teroare somnul de seara de amiaza ,de ce-o fi.
Ea nici vorba sa dea semne de somn mai repede de 22 si atunci o pun la culcare si de multe ori ne prinde 23 tot sisislind.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
Credeam ca e un site special doar cu Cangurasul. Ma mai uit acolo.
Cristina, incepi bine saptamana cu asa castig! Bravo!
Nicoleta spune:
Cristina, oau! Sa-i cheltuiesti cu placere!!
Cristina, de care cereale ii iei lui Robert si de unde (Billa etc.)? Stiu ca Hipp au produse foarte faine! Dar eu nu am vazut pentru copii mari.
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Cristina_C spune:
Primele, Crispy Croco: http://www.hipp.de/index.php?id=602
Eu iau de la Edeka, pe astea Hipp le gasesc la un loc cu toate celelalte cereale. Nu mai stiu in ce alt magazin le-am vazut la raionul cu mancare de copii. Cele cu balena sunt doar cu miere, daca spui ca lui Stefan nu-i plac cu cacao.
Nicoleta spune:
Cristina, eu nu am vazut Edeka pe aici. Si nu, nu imi amintesc sa fi vazut cutiile respective pe undeva... Dar voi fi mai atenta! Sa vedem daca reusesc sa-l conving pe Stefan. Multumesc.
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Cristina_C spune:
Ar trebui sa se gaseasca si acolo daca exista produse Hipp. Billa in De nu cred ca este, cel putin eu n-am in zona.
cristina22 spune:
Katty-ce fel de zmeura ai folosit la praji?Congelata?
E o vreme la noi...l-ar fi inspirat pe Bacovia 100%.
E negru afara...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Cristina22, da am folosit zmeura congelata, am o tona in congelator, vrei? A iesit super-buna prajitura, s-a dus intr-o zi, am facut-o ieri pe la 12, aseara mai erau 5 bucati, azi le-am luat ca dulce la serviciu si i-am dat si lui Andrei la scoala...la vara vreau sa iau afine de la Olanesti si sa pun la congelator...
Edit: aici e soare si frumos, donez si vreme!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 tocmai m-au sunt de la selgros sa-mi spuna ca am castigat 100 ron!! Yuhuuu!! Acuma ma macin pe ce sa-i cheltui, pe ce sa-i cheltui, Doamne?? C+C=Andrei Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) |
felicitari!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert