Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-off si Andrei se trezeste greu.Sunt obositi copiii astia!

Katty-deci si voi cu cereale.Al meu mananca cerealele cookies.Oare nu sunt prea multe de 5x/saptamana??Asta e o intrebare care ma cam macina...
Eu ma laudam ca Andrei nu mananca dulciuri, ei bine, acum MANANCA!!De cand cu kinder-ul felie de lapte din pachetel, vad ca a prins gustul...cum termina de luat masa, merge la sertarul cu dulciuri

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina22, al meu manaca 7x cereale negre, macar al tau mananca cereale Cookies... pe mine nu prea ma deranjeaza, stiind ca sunt totusi integrale, chiar daca-s cu cacao, ma gandesc ca le da exact energia de care au nevoie sa nu fie lesinati! Din cand in cand, cand se intampla sa ramanem fara (rar de tot adica), pana ajungem in supermarket, mananca din ale noastre, CornFlakes tot de la nestle...ii plac dar tot celelalte sunt favoritele!

Mergi la inceput

Si fiindca ziceai si de dulciuri, al nostru e disperat dupa ciocolata neagra, cand luam luam cantitati industriale, toate modelele existente...ca suntem termite in privinta asta, alte sortimente de dulciuri prefereate de el: pepito ministar, albeni, barni cu ciocolata, eugenii negre cu cacao de la fox, care iar sunt favorite, astea sunt dulciurile pe care i le pun la pachetel la scoala! Azi a luat prajitura cu zmeura facuta de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata

Inca de pe vrmea gradinitei mananca dimineata doar lapte cu cereale - mai mult lapte decat cereale, cam 200 ml lapte si 2 linguri de cereale. Cerealele le mai variem, acum avem unele de la Hipp, crocodili cu cioco si vanilie. Din cand in cand schimbam cu müsli.
Dimineata nu mai avea febra, dar muci cat incape si a inceput sa si tuseasca de la ei. E la scoala inarmat cu servetele, sper sa se descurce.

Katty, felicitari lui Andrei pentru punctaj! E foarte bun!

Unde sunt problemele, s-au publicat pe undeva?

Sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si noi tot lapte cu cereale dimineata,da' Cheerios

Subiectele ar trebui sa fie pe site-ul lor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Subiectele vad ca nu s-au afisat inca pe site-ul lor! S-au afista doar subiectele de la clasele 3 in sus!
http://www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/subiecte_cangurul_mate.php
Probabil mai dureaza cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

tocmai m-au sunt de la selgros sa-mi spuna ca am castigat 100 ron!! Yuhuuu!! Acuma ma macin pe ce sa-i cheltui, pe ce sa-i cheltui, Doamne??

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Felicitari pt cangurashii nostri
La noi cheerios, cookies, orice de nestle, cu lapte. Nimic altceva.
Cateodata si seara, cu iaurt, dimineata numai cu lapte.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Laura, si voi va chinuiti inca la somn... si la noi este nasol, mai ales de cand s-a marit ziua, fiindca este greu sa adoarma vazand lumina afara... Uf!

Sanatate multa copiilor! Sa vina primavara asta calduroasa mai repede sa scapam de boli!

Cand era ok cu stomacul si Stefan manca cereale dimineata. Dar nu in fiecare dimineata. Cam de 2-3 ori pe saptamana ii dau ou, lapte cu paine mai neagra asa, si unt. Insa cand nu mananca dimineata cereale le vrea seara. Lui nu ii plac cele cu cacao, eu incerc sa ii iau cu cat mai putin zahar, dar nu mereu reusesc... Sunt unele cu mult% cereale integrale, insa nu sunt atat de dulci si nu-i plac. Acum are spre exemplu unele si cu miere.

Scuze ca sunt haotica...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

tocmai m-au sunt de la selgros sa-mi spuna ca am castigat 100 ron!! Yuhuuu!! Acuma ma macin pe ce sa-i cheltui, pe ce sa-i cheltui, Doamne??

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari! Ai castigat cupon de cumparaturi sau chiar banuti cash??? Daca-s banuti adevarati, poti sa iesi cu prietenele in oras!!! daca e cupon, cu siguranta gasesti tu ceva!!!

Mergi la inceput