Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 19
cristina22 spune:
Gabi
Katty-si eu pun afine, doar ca le tin in frigider cu zahar.
Si fac briose cu afine
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Aici s-a cam innorat... Sper sa vina iar soarele!
Cat despre afine si zmeura, aici gasim proaspete (nu ma gandesc la chimicale si alte cele... ). Numai ca nu am forme de briose... si nici kg nu-mi permit sa particip... dar poate le fac baietilor. Ce reteta folositi?
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
katty spune:
Nicoleta, eu nu fac briose, dar vreau sa fac, am primit o carticica de retete de prajituri pe mail, e si o reteta de muffins, si mi se pare interesanta! Aseara i-am si zis sotului din dotare ca vreau tava de briose...as putea sa fac in tava de chec, dar sunt mai frumoase briosele! iti trimit fisierul pe mail! A doua reteta e cea de care vorbesc!
Nicoleta spune:
Katty, multumesc!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Gabi, Cristina, cum stati cu kg? Eu am slabit 0.300 kg abia... sper sa reusesc sa mananc mai putin si sa dau jos macar saptamana asta un kg... :(
Nicoleta spune:
Stefan s-a vaitat iar de durere de burta... Si a mancat o bucata mica (o inghititura) de sufleu de legume si dupa ceva timp a disparut durerea. Acum a mai luat o inghititura si nu mai vrea... ce ma fac eu cu copilul asta nemancacios?
cristina22 spune:
'neatza!
Nico-o fi o perioada la Stefan.Eu, in situatii de astea, trec pe mancarurile preferate, gen cartofi prajiti cu gratar, apoi cand vad ca ii revine apetitul incercam sa introducem si chestii mai sanatoase cu explicatiile refren de rigoare.
Am scos si cel de-al treilea dintisor de sus...ioi...iar ne-am facut de minune la stomatolog
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Buna dimineata.
Nico si eu cred ca trece printr-o perioada..noia am avut perioada spaghetti cu ketchup.in fiecare zi,apoi perioada paine cu pate,apoi numai banane.Sa manance ce vrea,numai sa aiba ceva in burtica.
Cris felicitari ptr dintzisor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
salut.
Stiti care e problema? Il intreb ce vrea sa manance si raspunsul vine invariabil: ce vrei tu sa faci. Si fac ce cred ca e ok, si apoi nu ma vrea... Fireste ca asta nu e corect, fata de nimeni! De dimineata a vrut sa manance cereale-pasta ca frate-su. Si i-am dat... La gustare i-am pus un iaurt (preferatul lui) si niste sufleu de legume... SUnt curioasa daca va gusta sufleul...
Azi vreau sa fac niste snitele de piept de curcan, dar adaptate Monti. Sa vad daca imi reuseste...
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
Nicoleta spune:
Cristina, felicitari pentru al treilea!! dintisor pierdut. Cat despre ce s-a intamplat la stomatolog... crezi ca sunteti primii? :) El sigur a mai vazut... voi deja ati uitat... Bine ca vine Zana! Sau a venit deja?
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.