MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
alexmar spune:
Brandusik, stii de ce m-am gandit la clatite cu branza de vaci? pt ca nea monti zice ca poti manca paine monti cu branza 0,1% grasime. Ori clatitele sunt cam pe aceeasi compozitie jumate faina integrala jumate tarate, in plus lapte de soia si branzica. Probabil laptele de soia dezechilibreaza. Asta e, le mananc cu magiun de topoloveni
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexmar Brandusik, stii de ce m-am gandit la clatite cu branza de vaci? pt ca nea monti zice ca poti manca paine monti cu branza 0,1% grasime. Ori clatitele sunt cam pe aceeasi compozitie jumate faina integrala jumate tarate, in plus lapte de soia si branzica. Probabil laptele de soia dezechilibreaza. Asta e, le mananc cu magiun de topoloveni |
Aaaa, nu reteta asta o stiam. Daca e doar lapte de soia cu fainuri e OK. Credeam ca zici de reteta cu ou.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexmar Brandusik, stii de ce m-am gandit la clatite cu branza de vaci? pt ca nea monti zice ca poti manca paine monti cu branza 0,1% grasime. Ori clatitele sunt cam pe aceeasi compozitie jumate faina integrala jumate tarate, in plus lapte de soia si branzica. Probabil laptele de soia dezechilibreaza. Asta e, le mananc cu magiun de topoloveni |
te bate monn ca ne-ai confundat ..personal nush cum ar iesi clatitele alea fara ulei si ou..
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusik
te bate monn ca ne-ai confundat ..personal nush cum ar iesi clatitele alea fara ulei si ou.. Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Io nu ma supar. E, cred, singura mea sansa sa ajung la 1,68m
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
brindusik spune:
si a mea monn la 50kg
brindusik spune:
pff...ce liniste e pe aci..parca ar fi iarna si toata lumea ar hiberna
meniul meu de azi:
MD:sanwich cu kaizer, cascaval si 2 felii din painea mea de tarate
G1:para verde
G2.para verde+ 2 patratele cioco neagra
P: 3 bucatele pizza monti(blat din tarate si faina de naut)
G3: mar verde
C: salata verde cu o felie de paine monti+ niste pizza(nu ma saturasem de la salata)
pizza mi-o iesit cam picanta ca am pus carnaciori de bere si-s tare..ashea ca azi am beut mai multe lichide decat de obicei...lapte cu cacao, ceai (fara cofeina auzi monn? ) si apa...drept dovada ma plictisisem sa tot merg la buda
Somleac spune:
Revin si eu in genunchi si cu capul plecat. Nu-s ce am facut dar m-am ingrasat peste masura. Ma strang si hainele care mi-erau bune anul trecut inainte sa ma apuc de monti. Ca noroc ca nu-mi merge cantarul ca altfel eram deja in depresie.
Asa ca Md oua fierte cu cascaval si ardei capia
P fructe de mare cred ca cu nimic ca nu stiu cu ce as putea sa le mananc.( stiu ca nu-s chiar monti dar asta a fost in plan si noaptea cand gatesc eu e cam greu sa mai faci schimbari majore de meniu)
C ciorba de varza.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
valentinag spune:
Buna fetele.
Hai ca vin si eu cu meniul de ieri si azi:
un iaurt mic
branza cu ridichi,masline,rosii si o gura de mancare de fasoale boabe cu ciolan afumat
aseara supa de rosii si am dat-o in bara nitel c-o lipie turceasca cu sus de usturoi verde cu iaurt(stiu stiu,nu e ok lipia,da n-am putut sa ma abtin)
azi:
un mar si-o felie de pepene galben
salata verde cu de toate in ea,rosii,castraveti,ceapa,ridichi si cateva felii de branza
diseara imi fac piure de loboda
Nu am ce sa raportez,ca n-am scazut nika,da na,am abateri,da nu ma las.
Succesuri
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Somleac spune:
Catalishka multumesc pentru reteta. au fost super bune, eu le-am copt in cuptor nu le-am prajit pe aragaz ca nu cere asa de mult ulei. Singura problema e ca numai mie imi plac. Din restul trupei nu mananca nici unul., nici macar nu vor sa guste.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maya_m spune:
'neata
MENIU AZI- MD-2 mere- mancate si alea in timp ce faceam treburi casnice
- P- ciorbita a la grec
- C- snitel din piept de pui cu faina de linte-premiera pt. mine...mi se par delicioase-cu salata de varza rosie
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA