MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya ce e aia supa a la grec?

ce tareee...cum iese soarele..si deja siluetele nu mai sunt acoperite de haine groase...fetili vin pe forum

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

asta e ..eu nu pun nici orez nici lapte doar smantana

http://gospodini.blogspot.com/2008/08/ciorba-de-pui-la-grec.html
si legume de care am prin frigider...deci si prin urmaredoar numele ca virgula continutul..e modificat...da de aici m-am inspirat si-mi place cum suna-a la grec-exotic

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

asta e ..eu nu pun nici orez nici lapte doar smantana
http://gospodini.blogspot.com/2008/08/ciorba-de-pui-la-grec.html
si legume de care am prin frigider...deci si prin urmaredoar numele ca virgula continutul..e modificat...da de aici m-am inspirat si-mi place cum suna-a la grec-exotic

vai ce fel arata..daca o fac cu pipote merge oare?
maya tu pui morcov in general?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Maya, io nu m-am prins din reteta ce se intampla cu telina si radacina de patrunjel. Le lasi intregi? Le pasezi la sfarsit?

Ceva asemanator faceam io ciorba radauteana, doar ca toate zarzavaturile mergeau la blender.

Andanii, da un semn.

Raportez , dar prefer sa nu detaliez.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

BRANDUSIKO io am mai zis ca pun morcovi..si telina..radacinoase in general..n-am renuntat la ele..supe,ciorbe gatesc pt. toata familia asa ca e obligatoriu sa aiba gust altfel nu mananca barbatii mei..sa fac pt. mine separat n-am timp si nici nu vreau...mai bine zarzavaturi decat vegeta sau alte prostii de genu'...asa ca zica nea' .M. ce-o vrea ca la mine s-au dus kg si cu morcovi fierti

MONN. io le tai cubulete...in cea originala parca sunt date pe razatoare..operatiune pe care io o urasc pur-si-simplu...nu ma intreba de ce ca nu stiu
la gust seamana cu ciorba radauteana...aia se acreste cu bors,nu?..asta cu lamaie

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

maya si eu pun radacinoase..dar nu morcov...are cel mai mare indice glicemic cand e fiert...ashea ca am renuntat la el fiert

Mergi la inceput

alaynaaaaaaa ma uitam pe blogul tau (cu retete si poze frumoase)...daca mai intri pe aci lamureste-ma si pe mine la ce spui tu "faina integrala" ca uitandu-ma la clatitele monti..faina ta integrala nu arata ca a mea...asta din RO(ca vazui ca esti in germania) faina integrala e mai mult tarate si ce pui tu e ...hm..faina neagra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La ce folosesc Polenta? Am luat azi ca parca am citit pe aici... ma ajutati?

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Orez cu lapte de care fac? Am lapte doar de 0,7, mai jos de atat nu am gasit... si orez "negru", si basmati. Si fructoza. E bine?

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

nicoleta nu ti-as recomenda sa pui negru....mai bine pune basmati numai alb...e oribil la gust cel negru...personal imi place coliva...dar asta avea un gust mai nashpetel decat graul fiert..si la lapte mai ales daca o sa manance si altcineva...chiar nu sugerez sa folosesti orez maro sau negru cum ii spui tu

Mergi la inceput