MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare mai pe seara...

Cum fac snitele Monti?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salut
am o intrebare: quinoa fiind proteina se poate combina cu carnea ?

in tabelul monti quinoa nemacinata are ind glicemic 35(mic) iar faina de quinoa are indice 40 (mediu).

daca da, atunci snitelele se pot face cu faina de quinoa sau faina de soia.

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Da, se poate combina quinoa cu carnea. Fetele de pe culinar spuneau( eu nu am incercat) ca cea mai gustoasa varianta si asemanatoare cu pesmetul e lintea macinata cu masina de cafea.

Acum ma pregatesc de serviciu dar ne " auzim" mai spre seara.

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mersi puisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pfiuuu, dar daca nu am asa ceva? Stie cineva cum se numeste in germana soia? Si nici nu am masina de macinat... Uf! Cu fulgi de ovaz nu merge? Au IG 40... dar ce mi-e 40, ce mi-e 35... Imi cere copilul mare si mi-e si mie o poooftaaa...

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Pfiuuu, dar daca nu am asa ceva? Stie cineva cum se numeste in germana soia? Si nici nu am masina de macinat... Uf! Cu fulgi de ovaz nu merge? Au IG 40... dar ce mi-e 40, ce mi-e 35... Imi cere copilul mare si mi-e si mie o poooftaaa...

SOJA

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Intrebare intrebatoare: pentru pentrecerea de un an a piciului nu pot organiza acasa ca am cam multi invitati. Intrebarea ar avea doo componente:
1. stie cineva ceva de locul www.petreceri-loc-de-joaca.ro/page002.html" target="_blank">acesta?

AM primit si eu un fluturas de la ei dar desi e langa mine nu am ajuns sa vad ce si cum.Daca il vezi sa ne dai si noua amanunte, noi avem zi de nastere pe 5 iunie, dar parca vad ca facem tot acasa ca fie-mea zice ca e mai bine ca se satura de copii.

Andanii, sanatate tatalui.

Eu sunt in repaos, adica stau ...ieri mi-am facut o entorsa la glezna stg.Asa ca sport...ioc.

VA pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

Salutare montigirls,

Mult'am de luminare Ninha. Poimaine prestez, maine o pun pe soacra'mea sa faca, ca eu - stau cu copii.

Monica, te astept la niste ture de stadion. Eu ma duc sambata si duminica de la 8 pana la 9. Daca esti amatoare, mi-ar face mare placere.

Asa eu azi
MD Doua portocale
Pranz - o pulpa de pui cu salata de rosii si castraveti
Cina - identic cu pranzul

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mey alexmar tu tii mai mult hipocaloric decat monti..adik e monti ce mananci da mananci ff putin(sau mananci asa putin de obicei?)...daca nu, o sa cam ai de suferit cand o sa incepi sa mananci normal, pentru ca organismul tau o sa fie infometat..la nea monti asta e spilu...sa mananci pe saturate da sanatos...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

brandusik - asa mananc - pt ca nu am timp sa mananc altceva - sunt pe drumuri sau la birou si trebuie sa-mi adaptez usor meniul - ori mananc in masina, ori repede la birou

Asa ca daca vedeti in trafic una in masina care mananca pe la stopuri cu furculita niste pui - eu sunt aia

maine imi fac o supa de varza

Si brandusik,ieri am zis ca voi incerca sa combin monti cu dieta RINA - ca tot mananc eu aproape un singur fel de mancare pe zi. Daca nu pot RINA, raman exclusiv pe monti, caci de monti nu ma las

Plus ca voi sunteti super dragute si imi place muuuult de voi

Mergi la inceput