MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
Catalishka spune:
Intrebare intrebatoare: pentru pentrecerea de un an a piciului nu pot organiza acasa ca am cam multi invitati. Intrebarea ar avea doo componente:
1. stie cineva ceva de locul www.petreceri-loc-de-joaca.ro/page002.html" target="_blank">acesta?
2. o firma de catering din Bucuresti de care sa stiti ca sunt ok?
Multumiri anticipate!
O sa mai intreb pe la parintii intreaba, parintii raspund, da parca pe voi va "cunosc" si as avea mai mare incredere.
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
brindusik spune:
alexmar apai daca mai diminuez si portiile de le am...nu mai mananc nimic...mananc foarte putin..pe zi nu cred ca trec de 1100-1300 de calorii..poate doar in zilele rontaitoare....treaba cu redusu portiilor merg la oamenii care mananca mult si de asta is grasi...la mine cred ca e mai mult pe baza de metabolism
maya da stiu ca retin apa...si stiu ca trebe sa imi impun sa beau apa...da nu poci..daca beau mai multa apa decat is obisnuita sau simt ca am nevoie...imi vine sa vars ..iar la medicu de fam...hm...am analizele facute la zi..
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
Eu gasesc aici faina de grau integrala! AM folosit-o azi la un sufleu, si am si mancat din el, ca-mi era pofta... e de rau?
Eu numai 300 fiindca slabisem brusc 1 kg cu un regim disociat, in 3 zile, apoi o zi a fost duminica trecuta, pauza de dezmat... Si de luni cura. Eu ma bucur ca am slabit, si nu m-am ingrasat, cum zicea Monti ca e posibil...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
ariel_7000 spune:
salutare! azi raportez 71.25 kg, dar recunosc ca aseara am bagat o inghetata. uffff, e marea mea slabiciune! iubesc inghetata!
dar, per total, sunt multumita. aproape 4 kg in 2 saptamani, eu zic ca e super bine!
acum fug la o salata de andive, ca mor de pofta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Somleac spune:
fetelor ma ajutati si pe mine? Nu mai gasesc reteta de vinete cu nuci. A pus-o una din voi aici si tare m-ar tenta sa o fac.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac fetelor ma ajutati si pe mine? Nu mai gasesc reteta de vinete cu nuci. A pus-o una din voi aici si tare m-ar tenta sa o fac. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
Ia vezi scumpi, www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8801/rulade-de-vinete/pagina/1/" target="_blank">astea sunt? Monnvas le facuse!
Sa ne zici daca iti plac!
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexmar Fetele, mancare de praz cu masline e voie in faza I??? stiu ca maslinele nu erau recomandate in faza I... Dar mi-e o pofta de nu mai pot |
De ce sa nu fie? sunt ok, eu mananc aproape zilnic, cu paine vitastar, si uite ca am slabit si asa, 9 kile in 3 luni. Le ador!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Alexmar, io zic ca clatitele-s lipide, branza dietetica glucidica, deci nu prea merg. Ai putea rade niste telemea desarata si bine scursa, ma gandesc...
Stai pe langa Stadionul National? Si eu, de vreo 2 luni ma rog de sotz sa sada cu plodul dimineata ca sa ies si eu la alergat, iar el mereu isi gaseste ceva de facut
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Prazul cu masline e printre cele mai Monti chestii posibile.
Raportez si eu azi 50,5, si asta dupa 100g de caju si micul dejun!
Nu fac azi modificarile in tabel si sunt sanse sa le fac abia dupa raportul de saptamana viitoare, ca vineri am de predat un material la care mai am de lucru
o saptamana buna pt silfidute!
Aaaa, nush cine zicea de cina. Puteti incerca varianta pe care o aplic io fara sa-mi fi propus asta: un pranz copios pe la 16-17 si in cele mai multe zile nu simt nevoia sa mai mananc nimic pana la 2 cand ma culc.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Sa zic si eu meniul:
md. iaurt gol (eram pe fuga)
g1. 100g caju
p: omleta cu ton (sau mai degraba ton cu omleta )
g2. o cioco 80% cacao
c. putin stufat (nu simteam nevoia, da's la mama )
Fetele care-si faceau griji cu cioco asta conforma... io zic ca n-aveti de ce, am zile cand mananc si cate 1/zi (bine, in cazul asta nu-mi mai arde de cina) si am dat jos bine
(7.03.2009)