Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorich spune:
Neata, Alysh multam de cafea. Aveam mare nevoie. 
Cum era de asteptat Robert a luat raceala de la tati, nu stiu cum de am crezut ca n-o va lua 
... Mai, de cand l-am intarcat a avut 3 viroze. 3 viroze intr-o luna si ceva. Oricum, m-am convins de data asta ca nu exista altfel d eraceala decat cea cauzata de virusi... pot sa ma ma arunc in Herastrau si sa vin sa dua drumul la AC, bag mana in foc ca n-as pati nimic... uffff... asa niste nervi, abia se terminase, o luam de la capat. Macar ma "imunizez" eu pt gradi (si poate chiar si el), eu ma imunizez la cap, ca nah... mai des de atat nu se poate raci ![]()
Simona multumi pt poze cu finuta si scumpica de Ilinca! E o floare!!!!!
Adriana bine ai revenit pe meleaguri dambovitene!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Alex@Sara spune:
am vazut si eu frumusetea mica a Laurei.......mi-au dat lacrimile.Sa va traiasca,sa aveti parte numai si numai de bucurii si impliniri!
Poate sunt nebuna,poate nu,dar mie una mi-e dooooor de bebel mic mic mic
.Cred ca daca va mai fi in voga,peste vreo 5 ani imi fac cresa pt bebei pana in 2 ani
.
Vad ca multe dintre voi ati dus copilasii la gradi,eu nu stiu daca o sa o pot da pe Sara nici la 20 de ani......atat de disperata e dupa mamiiiiiiiiii.........unde-i mamiiiiiiiiiii?nu-i maaamiiiiiiiiiiiii?mamiiiii maamiii,asa face daca nu ma vede 2 minute pe langa ea.Cand am fost in spital pt operatia Dariei la ochisor,i-a disperat pe socrii si pe tati,seara la culcare,cu sticluta in manuta,ma cauta in disperare
.Asa o sa fie si saptamana viitoare,ca marti iarasi ne internam pt operatia la celalalt ochisor
.Pe Alex l-am dat saptamana trecuta la gradi,e super incantat.Din prima zi cand am mers sa vb si sa semnam contractul el a vrut sa ramana acolo
.Si partea buna e ca acolo manancaaaaaaaaa,mananca de rupe
.Ca de stiam il dadeam mult mai devreme,dar tot am amanat fiind fetele prea mici,sa nu vina el cu virusei.Pe Sara am vrea sa o dam din toamna,dar ramane de vazut,cred ca o sa o dam pe Daria inaintea ei ![]()
Va
pe toate,merg sa imbrac mandrele sa iesim afara,ca vreau sa merg la piata dupa verdeturi
O zi cat mai buna tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Andrada79 spune:

COSMIN SI MARIA ALEXANDRA 

AlexSara multi pupici Sarei si bafta cu operatia, sunt sigura ca va fi bine! Asteptam vesti!
Simonacip vai ce finutza si delicata e! O scumpa si o frumoasa, o printesa printre atatia baieti! Abia astept poze cu totii! Sunt tare curioasa cum vor reactiona cand o sa o vada, mai ales Mirci!!!!! Mercic de ceea ce mi+ai spus legat de Albena. Pana la urma vom merge in statiunea Sf Constantin si Elena care am inteles ca e mai linistita, pt familii cu copii. De Nessebar la fel am auzit numai de bine insa e mai incolo ca si distanta. Acum astept ok+ul de la agentie cu ceea ce vreau ca e al treilea hotel la care ma hotarasc dupa care imi spun ca nu mai sunt locuri in perioada aia
!
YLARI spune:
Lorich, pupici lui Robert, imi pare rau ca a luat raceala! Iti trimit imbratisari in incurajari 

Alex@Sara, imi pare bine de tot ca lui Alex ii place la garadi. Poate ar fi o solutie (sa nu razi) pe Sara sa o dai odata cu Daria la gradi. Zic si eu. Bafta cu operatia!
Simo, Mirci n-a vazut-o pe Ilinca inca? Cand iese Laurita din spital? Sa ne updatezi aici, ca stam ca pe ace.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
Neatza si de la mine...mai spre pranz![]()
Am vazut floricica de liliac, mica si delicata
...o dulceata! o printesa intre atatia baieti! cred ca va fi tare rasfatata.
Laura, sa-ti traiasca
...cred ca esti 
Lorich, sanatate multe lui Robert! imi pare rau ca iar a racit...
Alex@Sara, succes cu operatia! sanatate!
Alysh, bafta cu petrecerea...sper sa nu mai ploua...
Simonix, merci de sfaturi...dar daca o las nedormita la pranz, mai rau face...pana seara ma dispera...ieri dupa ce a dormit totusi o ora, s-a potolit, ne-am jucat pe balcon, a fost ok...dar daca n-o adormeam, era jale...deh, fiecare copil cu toanele lui...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Lori - cred ca ne-ai dat si noua virusul terorilor nocturne
caci Robertel avut o noapte cam dificila, cu urlaceli si vise (el viseaza f mult, vorbeste de unul singur, se misca, uneori se ridica in fund si face chestii
). L-a deranjat si burtica, nu stiu ce mancat la tanti aia noua (poate sunt io obsedata dar nu imi place de ea, am fost ieri sa il iau, el e ok, nu pare "traumatizat", zice ca ii place, dar nu stia cum sa plece mai repede de acolo
, mie mi s-a parut cam murdar, ea cam lingusitoare, seara l-am gasit cam murdar la fund si iritat, tipa mi-a zis ca a dormit 3 ore, ori el SIGUR nu face asa ceva ever !!! deci maine cred ca il pun pe sotz sa stea cu el acasa ... azi nu am de ales, caci amandoi avem niste conferinte uf).
Cu virozele - vin si pleaca, macar sa ramana la stadiul de viroze
Succesuri.
Ah, si am vazut-o pe Ilinca - superba - si pe mine m-a apucat un dor !!!!!! 

Si ce paroasa este hihi ca Robertelul mic :) 

Fug la conferinta of of of 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Andrada79 spune:
Simonix uffffff si eu as face la fel daca as fii in locul tau, adica nu l-as mai duce la tanti aia. Poate a fost ok dar daca tu simti ca ceva nu e ok atunci nu il mai duce!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Simonix uffffff si eu as face la fel daca as fii in locul tau, adica nu l-as mai duce la tanti aia. Poate a fost ok dar daca tu simti ca ceva nu e ok atunci nu il mai duce! ![]() |
Da... Simonix, mai bine cum ai hotarat, sa stea sotul cu el maine. Aiurea daca te minte... nu-l mai duce.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Lorich spune:
Simonixule numai sa nu-ti dau si ce avem acum
S-ar putea ca noaptea trecuta sa fi avut legatura cu ziua de ieri, cu tanti cea noua, cine stie, poate a incercat prea mult sa-i intre sub piele, nu stiu...
Am iesit la piata&farma, am mai luat niste supoz cu nurofen sa le am in caz de febra si am luat si Propolis C, poate il ajuta vreun pic.
Eu am un herpesoi cat un bondar, mi-e tare greu sa ma feresc de Robert, de maini, picioare (noaptea) si am uitat sa-mi cumpar compeed.
Va pup
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
YLARI spune:
Lorich e bun de ceva compeedul ala?, ca eu in reclame nu prea cred...
Merci de raspuns.
Sper sa nu fie nevoie de supozitor la Robert. Pupam sa treaca.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE