Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Am ajuns si noi azi la Bucuresti. Am zburat fara probleme, fara grija norului de cenusa.
Aeroportul din Viena era super aglomerat, ins avionul spre Buc. a fost gol asa ca am calatorit lejer.

N-am recuperat cu cititul

La multi ani Comin!

La multi ani Robert!
Simonix n-am inteles de ce Robert merge la alte doamne.

Laura, asteptam poze cu mica printesa.
Multi pupici Ilincai! cred ca e o cumintica

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu prea am poze, mi-am dat seama ca majoritatea au fost facute cu aparatul lui SIs, ca asa a vrut ea. Deci, doar citeva nu neaparat cele mai reprezentative...
Am pus acum ca fug sa-i culc.

Edit-Asa merge???

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Nu prea am poze, mi-am dat seama ca majoritatea au fost facute cu aparatul lui SIs, ca asa a vrut ea. Deci, doar citeva nu neaparat cele mai reprezentative...

Simona, mami de baieti

Nu se vede nimic

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

nici eu nu vad pozele Simonei

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Cat e de frumoasa Ilinca, sa va traiasca!!!

pupici,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

UUUhhh, dar de ce? Nu-mi dau seama ce am facut gresit de data asta.Oricum, poate reusesc sa obtin niste poze mai frumoase de la ea maine, cu al meu am facut doar 6 din care 2 tulburi...

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ce bebe frumos e Ilincutza....... Doamne ce mica si delicata este! sa va traiasca!

asa dor mi s-a facut si mie de un bebe... azi il intrebam pe alex (din nou) daca mai vrea un bebe si zice: dar tu ai un bebe in burta! ups, oare stie ceva?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Edit-Asa merge???

Simona, mami de baieti

Ce frumooooaaaasaaaa eeeee!!!!
Ah... Doamne!!!! Mii de pupici bebelunicii scumpe si frumoase!!!!

Lily, ieri n-am postat... lipsa de timp, fuga de colo-colo... deci... laptele i-l prepara sotul cand ajunge la servici (intai merge cu fata la el la servici sa parcheze masina si sa lase laptopul, etc... mai pierd un pic timpul pe acolo ca sa nu ajunga primii ca se crizeaza printesa daca vede ca e singura in gradinita) si doamna ingrigitoare doar pune cerealele in el inainte sa i-l dea. Noi papam Nestle Junior 2. Inca nu mi-a instalat office.
Of ce trista sunt ca mai am doar o sedinta de electrostimulare si impachetari... abia astept sa mai imi cumpar un pachet in luna mai. E bine ca salonul e deschis pana la 9 seara deci as avea timp sa fac si dupa servici. Imi place, ma simt minunat si se vede cum s-a tonifiat carnitza pe mine.
Mda, eu imi screm creierii si ma tot gandesc ce sa ii cumpar Evei de ziua ei. Oricum, jucarii, ca hainute am tot luat si copiii la jucarii se bucura.
Simonix vai ce rau imi pare ca a plans si Robertix la tanti cea nou... hai ca mai e putin din saptamana asta si revenit la tanti a voastra. Pupam Roberticul.
Desiree felicitari ptr intarcare, dar si cum a mai zis cineva aici, felicitari ca ai alaptat atat.
DanaH ce simpatic Alexutzu Cine stie, poate ca vede copilul si asa o fi...
Alex@Sara, ce bine ca ne-ai mai scris, pupam Sarutza, imi pare rau ca ati fost bolnaviori, lasa ca rezupereaza ea...
Simonacip... eu cred ca Eva vrea doar atentie, si ieri era nervoasa, dar am lasat totul balta si m-am jucat cu ea, apoi am stat toti 3 pe canapea si ne-am pupacit, era asa de fericita si cuminte si vesela, facea numai shotii si avea niste oki in cap Le e si lor greu... fi-mea mai ales ca nu vb...
Si... in primul rand LA MULTI ANI COSMIN, PUI DE CADINA!!!!! SANATATE SI FERICIRE MULTA!!!!!!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata, n-a dat nimeni coffee? Serviti, va rog!!

Am de calcat o tona. Si de pus la punct niste detalii pt party de sambata. Maine facem toate cumparaturile. Arata ca ploua putin dimineata, dar pe mine ma intereseaza dupa amiaza sa fie frumos. Doamne ajuta!

Cat de scumpa si frumoasa e Ilinca!!!!! Cat seamana cu Mirci cand era mic! Doar ca ea e putin mai frumoasa, ca, deh, e fetitza, mai delicata!

Vroiam sa-i scriu un mesaj de incurajare lui Lilly. Draga mea, daca Julia nu plange a disperare la gradi, sigur se va obisnui. Stiu cum e , am trait pe pielea mea, primele 3 zile de adaptare au fost infioratoare pt mine. Exact cum spunea Simonix, cand e bolnavior gasesti tratament dar cand ii vezi suferinta si teama de abandon....pe mine m-a depasit situatia. Dar acum e atat de bine incat sunt convinsa ca pana la urma mai toti se adapteaza si cred in continuare ca e cea mai buna solutie: no way bona, no way bunici.
Uff, am fost cam incoerenta. Sper ca s-a inteles ceva. Si te rog, spune-ne, povesteste-ne ca ne mai impartasim experientele si tare bine e.

Ma duc sa-mi scol flacaul ca vad ca doarme dus. La gradi cu el

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cadina Cosminelului!

Alex@Sara asa e si Eli ca si Sara...adoarme si pe parchet! ...Iar cu hainele Cri ma dispera...el vrea o curea cu Cars zilnic...nici nu isi ia pantaloni de trening (la ei nu se poate pune curea)

Simo e superba Ilincuta...cred ca Laurita e super fericita!

Alysh si eu cred ca se obisnuiesc la gradi...E un baietel Rares, care a venit in aceeasi zi cu eli la gradi...Atat a plans...cred ca o luna...ma durea pe mine sufletul. Ieri era bine mersi isi trimitea bezele cu eli...Bai astia la Cri la gradi sunt niste pupaciosi si niste iubarteti de n-am vazut!

Adriana ce fain ca ati putut zbura...si sotul ar trebui sa plece la un trainig care s-a amanat...pe la Londra.

Elenuca am vazut pozele cu lizuca si culca si pe cele din Grecia...sunt super! Sper sa ajung si eu in Grecia...avem rezervare ptr iunie...

Mergi la inceput