Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
Luminel eu sunt fan machiaj, bineinteles discret, indiferent cat incerc, tot discret iese
La mine machiatul merge direct cu increderea in sine, adica daca vreau sa am sanse la un interviu trebuie sa fiu f aranjata, nu stiu ce e in cap'shorul meu, dar increderea in sine e f importanta.
Cleo eu am fond de ten l'oreal, sunt f multumita de el (am un ten tare pacatos) si rimel de la maybeline (care e cam acelasi lucru cu l'oreal, doar ca e varianta low-cost). Creionul de ochi nu-l folosesc, imi papce tusul, chiar daca s-a demodat mie imi vine bine; in ultimul timp nu m-am mai machiat, pt parc nu-mi vine asa ca jumate-s pierdute, jumate-s jucate cu ele pe wc de catre Robert.
Camasi super faine am luat mereu de la mark&spencer, am prin pe la reduceri ca-n rest is mai scumputze, oricum spune-i colegului sa schimbe fundurile de sampanie din ochelari, ca daca tu arati de 40 io iau prumos un dosar si ma duc sa depun actele pt pensie.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Luminel eu sunt fan machiaj, bineinteles discret, indiferent cat incerc, tot discret iese Cleo eu am fond de ten l'oreal, sunt f multumita de el (am un ten tare pacatos) si rimel de la maybeline (care e cam acelasi lucru cu l'oreal, doar ca e varianta low-cost). Creionul de ochi nu-l folosesc, imi papce tusul, chiar daca s-a demodat mie imi vine bine; in ultimul timp nu m-am mai machiat, pt parc nu-mi vine asa ca jumate-s pierdute, jumate-s jucate cu ele pe wc de catre Robert. Camasi super faine am luat mereu de la mark&spencer, am prin pe la reduceri ca-n rest is mai scumputze, oricum spune-i colegului sa schimbe fundurile de sampanie din ochelari, ca daca tu arati de 40 io iau prumos un dosar si ma duc sa depun actele pt pensie. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
ha, ha..pai daca Cleo are 40
si tu-ti depui dosarul...inseamna ca eu am iesit demult la pensieLumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Cleo - incearca ceva de la Avene sau LaRoche Posay - io am avut de la ambele si am fost fff multumita. Intotdeauna inainte de fond de ten io pun crema de la Avene ( o hidratanta lejer, care nu imi ingrasa tenul, e si formula "bogata" dar e too much pt mine).
Pentru neuscarea fetzei
eu am avut o perioada cand ma spalam cu apa termala (din aia la spray, de la Avene sau LaRoche). Si de demachiat doar produse speciale super "blande". Cu sapun nu ma spal nici acum.
Lily - nu stiu ce sa zic, si eu am cam aceleasi dileme, una la mana cu doamna unde e robert acum. Pana saptamana asta cand am vazut unde AM FI PUTUT nimeri
la tanti aia cu casa si curte si o gramada de chestii faine ... nu ma gandisem asa tare. Eu am cam mers pe principiiul ca lor oricum nu le pasa de chestii externe gen cat de noi sunt scaunele, sa zic, sau jucariile - astea sunt de regula chestii care ne afecteaza pe noi. De aceea eu nu m-am agita prea tare, m-a interesat sa fie curat, o tanti calda, in care sa am incredere si pe care sa o placa.
Cu gradi nici eu nu stiu cum sa fac, ca avem doua la care suntem inscrisi: una aproape si catolica
(deci prin definitie mai buna, caci sistemul catolic e mai bine reputat in Be) dar mai inghesuita si nu asa de noua; si alta mai departe, publica (deci din start mai nashpa) insa unde au o curte imensa, mai multe jucarii, mai noi, e mai vesela. Inima imi zice sa il dau la aia mai spatioasa ca mi-a placut mai mult dar toti imi zic ca scolile catolice sunt mai bune, ca din sistemul public ajung mai greu in ala catolic mai incolo, asa ca sa incerc varianta catolica si daca nu imi place schimb mai usor
Si e dreptr ca scoala care nu imi place mie e si ff aproape (pe aceeasi strada cu noi) deci cate probleme mi-ar rezolbva situatia ...
Inclin sa cred ca il voi baga la catolici macar sa incerc. Si apoi va depinde de el si de cum se va acoloda - eu zic ca cupilul e un factor f important, degeaba gradi aia este super meseriasha dadca nu ii place de educatoare ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Doloress spune:
Multumim de complimente si felicitari! Intr-adevar si eu zic ca sora-mea e o frumoasa, mereu a fost, mai ales copil, inca de cand s-a nascut cica toata maternitatea venea sa o vada, avea fata alba, parul negru buclat si bujori rosii in obrajori. Si cu toate astea are o gramada de boli, desi arata ca si cum ar plesni de sanatate cu bujorii aia mereu rosii. Ea se considera urata pamantului, si mereu zice tuturor ca eu sunt de 100 de ori mai frumoasa si mai desteapta. Imi pare bine ca si-a gasit in sfarsit un sot ca lumea, e un tip super, linistit, calm, iubitor, cand intra intr-o camera parca se linistesc toate si se aplaneaza toate conflictele. Nu stiu daca ati observat in poze, mama lui nu are maini, cand avea trei ani a cazut de pe o seceratoare care i-a retezat ambele brate de sus. A trait toata viata cu proteze, ca niste clesti asa. E o inspiratie sa vezi cum se descurca, a invatat sa scrie cu piciorul, sa impleteasca, scrie al calculator cu piciorul, face o gramada de chestii. Anumite chestii nu le poate face, de exemplu sa schimbe becuri pentru ca le sparge cu clestii aia, ea nu stie cat de tare sa apese sa nu sparga lucurrile astea fragile. In rest, e singura, sotul ei a murit acum vreo 20 de ani, si se descurca foarte bine, a facut 2 facultati, are doctorat in psihologie, a fost profesoara si acum da conferinte peste tot in America, despre cum e sa traiesti si sa te descurci cu un handicap. De aceea cred si Aaron e un tip super, sensibil, am observat ca oamenii care traiesc pe langa cei cu handicap sunt intr-adevar altfel, apreciaza mult mai mult viata si ceea ce ti-a dat Dumnzeu.
Singura chestie aiurea e ca e din Utah, in doua saptamani sora-mea se muta si ea cu tot calabalacul, mobila, vesela, pisici. O sa fie mai departe de mine, pe alt fus orar. Asta este, mi-am dat seama cat de fericita o face el, daca si-a lasat totul sa mearga dupa el. Avantajul e ca daca ma duc in vizita suntem la 3 ore de Las Vegas, asa ca sa vezi distractie pe noi atunci. Daca nu raman gravida, ma duc in august o saptamana, ca mai am atunci 2 saptamani de vacanta, cand se inchide gradinita.
Lorich da, am intarcat copilandrul! In vinerea mare, pe 2 aprilie, acusi avem o luna. Incepuse sa stea numai la tzatza, era frumos afara, voiam sa-l scot, el statea la tzatza. Asa ca am zis gata, pana aici. Am profitat ca a venit vremea buna, am iesit mereu in parc, l-a culcat Gabi seara si am reusit. Suntem tare bucurosi de asa isprava si mai ales ca a fost mult mai usor decat ma asteptam. Noaptea mai suge biberon cand se trezeste, de vreo doua ori asa si gata.
Danicris multa sanatate piticilor! Si al meu are muci verzi de vreo doua saptamani, insa e mare. Eu zic totusi ca nu are ce sa-i faca rau batista, eu mereu o foloseam la Patrick si era cat mana mea de mare. Bine, zic sa nu exagerezi, eu i-o puneam de vreo 2 ori pe zi, in rest, ser fiziologic, pus o pernuta sub salteluta, sa doarma inclinata, si speram sa treaca. Aici asa mi-a zis doctorul.
Adriana superbe poze ! Am fost si eu de doua ori la Viena, eram in liceu, asa scurt, insa tare mi-a ramas in inima orasul ala. As vrea sa am timp odata sa-l vizitez pe indelete.
Luminel depinde de job, eu ma machiam mai mereu, arat mai bine machiata. Bine, nu ostentativ, la un interviu pentru job, asa discret de tot. Mai ales in Romania unde toate femeile arata ca de pe revista… eu zic ca e musai machiatul.
Cleo eu folosesc l’Oreal, creion, fond de ten. Mai am de la Lancome un fond de ten tare bun, e pe terminate, mi l-a terminat Gabi. Chiar radeam cu Gabi, cand intra Patrick in baie si vede tuburile de creme zice TATA!!! Cand vede strugurelul, zice TATA!!! Cand vede matura si farasul, zice TATA!!! Ne gandeam intr-o zi ca daca il aude un strain crede ca are probleme de identitate, confunda mama cu tata., hihihihi dar el e foarte corect.
Ylari ai avut dreptate, Patrick a fost mult mai cuminte si mai linistit numai cu mine, ne-am inteles de minune. Dimineata a plans, ca asa face mereu, criza de rigoare cu aruncat pe jos, cand nu prea stie ce vrea, a strigat de cateva ori tata, insa apoi si-a revenit. La gradi insa a fost de jale, cand l-am lasat. NU mai voia sa ma lase sa plec. Abia m-am smuls. Am stat putin cu el, mi-a aratat toate jucariile lui, a venit si prietena lui Coralie si stateau amandoi calare pe mine, a fost tare fain. Insa cand sa plec, tragedie... A zis educatoarea ca nu face asa niciodata cu tati. A vazut si ieri cand m-am dus sa-l iau si s-a crucit cat de tare ma iubeste, a sarit in brate la mine, ma lua de fata ma pupa, isi punea cpsorul pe mine, mama, mama, arata copiilor, uite, mama si ma arata cu degetul, era in culmea fericirii. A zis ca n-a mai vazut asa ceva, e un mamos si jumatate.
Doloress spune:
ups, am uitat...
La multi ani George Vladimir!! Sa cresti mare si sanatos! 
La multi ani Georgei si Georigiane, Chinabulina-Georgiana cum te sarbatoresti azi?
Lorich spune:
Fetelor, m-am crucit de stirea cu spitalul CF2, o artista de la Opera parca e in coma din cauza ca a facut septicemie in urma unei interventii minore, alta femeie la fel tot de acolo, cica ginecologia si blocul operator si neonato sunt inchise, directorul demis, pana la urma mizeria, super mizeria de acolo au facut victime, nu cred ca mai scapa cu viata. Inca o data zic ca suntem norocosi ca am scapat de aoclo "doar" cu un stafilococ auriu care ne-a chinuit 4 luni, sistemul de sanatate romanesc e loterie, te ingrozesti, nu alta.
Deci asa, Doloress avem baiat intarcat! Bravos!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Victoria_mami spune:
DOLORESS felicitari si tie ptr. intarcat. Ce copii mari avem!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.
Noi am fost la inot azi, Victoria iubeste apa, dansam, sarim, ne dam pe tobogan, maaaaaaare distractie.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Micaela06 spune:
Bine ai venit Ilinca!
Ce surioara frumoasa are Mirciulica. Nu imi vine sa cred ce mititei sunt pui astia la inceput, am si uitat.![]()
La Multi Ani M&M care si-au serbat ziua zilele astea!
Noi abia azi am facut si 10 luni, deci mai avem ceva pana ne petrecem.
Doloress superbe pozele, mie mi se pare ca tu si sora ta semanati foarte mult. Imi place de Patrick, mereu e aranjat si face niste mutrite de imi vine sa-l mananc.
Adriana, ce ai mai cu aia cu gazele? Lasa gatitul ala, eu una am renuntat la sportul asta.
Cleo, nu i-ai spus colegului ca taman ai facut 23? Arata-i poze cu tort. Incearca cremele de la avene (sunt pt ten sensibil) le gasesti in farmacii. Eu am avut o problema, m-am deshidratat f rau, mi se scorojea fata si m-am vindecat cu o crema de la skincode. Camasi dragute pt birou, am luat de la un mag din mall tau (50ron camasa), e cumva vis-a-vis de triumph.
Va pupam
Victoria_mami spune:
Fetelor, azi am facut ptr. cina piept de pui cu ananas
e atat de bun (ma rog, daca va plac gusturile mai... exotice) Victoria papa fff bine, tot ce are gust f puternic, indiferent daca e sarat, dulce, cu gust de peste, sau de orice, atata timp cat gustul e f puternic si pieptul asta de pui cu ananas il papa f bine.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Camasi dragute pt birou, am luat de la un mag din mall tau (50ron camasa), e cumva vis-a-vis de triumph. Va pupam |
mall-ul meu? hihihiihi. Ma duc sa il scanez.
desiree, da-ne reteta!!! suna bine, ma duc in MALLUL MEU si imi iau un ananas, pui, si ce mai trebuie.

laaa multi ani MATEI, la muulti ani TEODORA 
sa fiti sanatosi si fericiti si veseli!o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008