Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 14
YLARI spune:
Neatzaaaa!!!!

La multi ani MATEIAS!!!!
La multi ani, ODO!!!!!
Sanatate muuuuulta, fericire multa, bucurii, jucarii, etc, etc, etc
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Danicris spune:
La multi ani Matei de Simonita si Teodora de DanaH, sa fiti sanatosi, norocosi, sa aveti parte numai de bucurii.

Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:

LA MULTI ANI MATI SI ODO! Sa va dea Dumnezeu numai bine in viata, sa fiti sanatosi si norocosi, frumosi, destepti si cuminti, sa-i bucurati pe parinti!
Alysh, petrecere frumoasa!
Fetelor, mi-ati purtat noroc...primul interviu si...cred ca voi primi jobul
(vezi, daca m-am machiat
)
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Luminel![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI MATI SI ODO! Sa va dea Dumnezeu numai bine in viata, sa fiti sanatosi si norocosi, frumosi, destepti si cuminti, sa-i bucurati pe parinti! Alysh, petrecere frumoasa! Fetelor, mi-ati purtat noroc...primul interviu si...cred ca voi primi jobul (vezi, daca m-am machiatLumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
Uraaaaaaaaaaaa ... Felicitari, Luminel !

Dani, mami
de Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
aelita spune:
La multi ani,Matei si Teodora !!! sa cresteti mar,frumosi si sanatosi !!!
23+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Doloress spune:
La multi ani cu sanatate si fericire, pui frumosi si iubiti !
Matei
si
Teodora

elenuca spune:
Am intrat pe super fuga ca ma pregatesc de o nunta, dar nu puteam sa nu-i urez cu toata dragostea La multi ani ! 

dragului meu ginere Mateias si sa-i trimit un pup la cuscra. Maine daca e frumos poate ne vedem prin parc, sau poate mergem a circul ala din Moghioros, ce zici?
la multi ani si Teodorei,
cu sanatate si o viata ca de poveste iti dorim eu si Lizuca 
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Victoria_mami spune:
La multi ani,Matei si Teodora!!!
Cleo, e super simplu. Tai bucatele mici piept de pui, il prajesti, cand e facut (sa nu mai fie rozaliu), pui ananas din conserva, cu tot cu suc, un pic de sare (optional) si il mai lasi vreo 5-10 minute, sa fiarba putin in suc. Il asortezi cu orez fiert si legume fierte (sau la abur). Pofta buna! Sa-mi spui daca l-ai facut si daca ti-a placut. Poti la fel de bine sa pui ananas proaspat si in loc de suc, pui putina apa.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Elenuca distractie placuta la nunta. Iei si printesa bucalata cu tine?
Stie cineva pe unda e Iulia?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!