Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ufff, ai dreptate Simonix, dar vezi tu...daca am stat acasa nu m-am mai machiat si nici nu mi-am mai cumparat nimic de machiat...si ce aveam a expirat de mult...ar trebui sa-mi cumpar, deci...

aaa, si zicea cleo de domeniu: transporturi...si o sa ma intervieveze un olandez, deci barbat

sa fie, elenuca! merci frumos

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Si mai vroiam sa urez petrecere frumoasa celor care isi serbeaza azi ziua sau care au in familie sarbatoriti.

Luminel, bafta la interviu, cu sau fara machiaj fa-i praf!

fug sa ma bag langa Liz sa trag si eu un pui de somn

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

danicris multa sanatate copilasilor.

cleo nu arati de 40.Din ce-am vazut eu in poze zic ca arati f bine.Eu cred ca perceptia barbatilor e schimbata din cauza celor de 15-16 ani care se machiaza sa arate de 25.
Si eu vreau sfaturi de machiaj ca eu maxim ma dadeam cu un rimel, fard de pleoape si luciu de buze (la ocazii).Cu fondul de ten cand m-am dat, parea ca mi-e pielea uscata.
Apropo de ingrijit & co, ati scris voi la un moment dat de ce parfum folositi.Vreau idei

andrada lasa-i in pace pe socrii.Si pe mine m-au stresat parintii ca eu cica vorbeam in propozitii la 1 an jumate si cand vb cu ei la telefon ma intrebau ce mai spune Julia.Fiecare copil in ritmul lui.Isi va da drumul si Tiberiu la vorbit, si cand isi va da drumul la vorbit nu-l vei mai opri

Noi am stat acasa astazi pt ca Julia e din nou racita.Of, gradinita asta.Si ma bate asa un gand sa-i schimb gradinita ca nu-mi place unde e acum ca e mic spatiul.Este o gradinita in apropiere mai mare, mai frumoasa care va face grupa de germana din toamna(deasta nu am dat-o aici pt ca avea doar engleza).Si astia nu au nici vacanta in august sau de pasti cum au cei unde e acum Julia, si e si mai ieftin, etc.Deci ar fi doar avantaje dincoace.Io ce sa fac? Sa o las pe Julia la gradi1 pana in august? In august o dau la gradi2 si din septembrie va intra la grupa de germana, sau sa o mut din mai la o grupa de engleza provizoriu si in sept o trec la germana? La gradi2 va veni o educatoare noua (clar pt ca nu aveau grupa de germana).La gradi1 au aceeasi educatoare de vreo 5 ani care-a dus o grupa pana la scoala si toti au intrat la scoala de germana.
Ma gandesc daca are sens sa o chinui intr-un spatiu mai mic doar pt ca este o educatoare buna dincoace? Si cea de la gradi 2 ar putea fi buna ca au angajat-o prin concurs, nu?
Si daca o mult la gradi2 si nu-mi convin niste chestii, nu mai am cum sa intorc la gradi1, nu? Ce greu imi e cand sunt 2 optiuni si e vorba de viitorul si fericirea Juliei.Si daca nu-i place germana si noi o chinuim degeaba?
Sper ca nu v-am zapacit, dar cred ca simteam nevoia sa scriu sa-mi dau seama de intrebarile pe care le am eu.

Ma duc sa-i fac mancarica Juliei sa aiba pe cand se va trezi.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenuca, da, a iesit foarte buna tarta. Azi am prins si vrabiile in bucatarie, trageau de folia de aluminiu sa pape din ea, ha, ha, ha... Eu credeam ca e tarta dintr-aia cu aluat dintr-ala tare, stii... si cam am vazut aluatul meu asa, m-am impacientat

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bun
ati pus problema frumos.

deci: ce fond de ten imi recomandati? dar din farmacii sa il iau - ca is cu tenta alergica. Si mai ales, ce farmacii au cosmetice si ce game ok? sa merg, sa fac un test (io is alergica)...si nici sa nu dau un sfert de salariu...

cat despre haine, deci de unde sa iau si io o camashutza pt 25 ani?

sa schimb un pic lookul...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

danicris multa sanatate copilasilor.

cleo nu arati de 40.Din ce-am vazut eu in poze zic ca arati f bine.Eu cred ca perceptia barbatilor e schimbata din cauza celor de 15-16 ani care se machiaza sa arate de 25.
Si eu vreau sfaturi de machiaj ca eu maxim ma dadeam cu un rimel, fard de pleoape si luciu de buze (la ocazii).Cu fondul de ten cand m-am dat, parea ca mi-e pielea uscata.
Apropo de ingrijit & co, ati scris voi la un moment dat de ce parfum folositi.Vreau idei

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Aceeasi problema cu uscaciunea tenului o am si eu, desi, culmea, am tenul gras. Deci: folositi geluri de curatare a fetei care au in interior particule ce fac gomajul fetei. A aparut acum de curand de la nivea unul, mi l-am luat si eu si e grozav! Mi-a recomandat cosmeticiana o crema speciala ptr ten gras (de la avene) si nu mai apare luciul ala enervant in timpul zilei. E bine sa se aplice inaintea fondului de ten si o baza de machiaj, dar asta face machiajul mai pretentios si mai complicat. Fondul de ten e bine sa fie aplicat cu o pensula speciala (mi-am cumparat-o si pe asta) dar inca am probleme cu machiajul. Nici eu nu reusesc sa aplic corect fondul de ten. Ma deranjeaza ca am o culoare a pielii foarte alba, dar numai pe fata si pe gat si se cam vede diferenta... Cica e bine sa cobori cu fondul de ten si pe gat dar mi se pare aiurea, cred ca as face hainele praf. Si oricum mi-e mereu teama sa nu se ia pe haine si sa se vada. Of...
Parfumuri......... sunt fana parfumuri. Ultima descoperire dateaza de anul trecut Absolutely irresistible de la Givenchy. Dar parfumul meu de suflet pe care il folosesc de ani de zile e Hot Couture tot Givenchy. Printre picaturi mai folosesc Cool Water Davidoff, Boss Femme, Secret Obsession Calvin Klein si Amarige Mariage tot Givenchy. Si... da, le am pe toate. Cum se termina unul, cum refac stocul, mor fara parfumuri. Mi-a mai placut Chanel Mademoiselle si Cerutti 1881, si am mai avut si Yvresse de la Yves saint laurent. Mi se par toate absolut dementiale. La astea 3 am renuntat ca ultimul mi se pare mai de doamna asa... mai in varsta si celelalte 2 mi le-a furat o colega si nu-mi place sa miros la fel ca altcineva
Cam atat. Aaaa, si Very Irresistible mi l-a furat alta colega asta chiar mi-a placut, a fost primul cadou de la Iuby...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ah, Lily, nu stiu daca folosesti sapun ca sa te speli pe fata, vezi ca usuca si mai rau. Iti recomand o spuma de la Sebamed Antibacterial Cleansing Foam. La mine a mers, curata foarte bine, combat punctele negre si previne aparitia cosurilor. Se recomanda sa o lasi dimineata si seara cand te speli, vreo 5 minute sa actioneze si apoi sa clatesti. Mie imi place foarte tare. Pup, v-am zis toate secretele mele, ha, ha, ha

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

bun
ati pus problema frumos.

deci: ce fond de ten imi recomandati? dar din farmacii sa il iau - ca is cu tenta alergica. Si mai ales, ce farmacii au cosmetice si ce game ok? sa merg, sa fac un test (io is alergica)...si nici sa nu dau un sfert de salariu...

cat despre haine, deci de unde sa iau si io o camashutza pt 25 ani?

sa schimb un pic lookul...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Incearca Vichy. Eu am avut 2 de la ei. Unul se numeste Norma teint (sebum proof) iar celalalt Flexilift Teint antirid. Asta mi s-a parut cel mai bun. Dar... exact ce spuneam mai devreme... un pic gresita nuanta aleasa si... nu sunt multumita de margini, dar nu produsul e de vina ci eu ca nu am nimerit nuanta. Booooon. Acum mi-am luat de la sephora Benefit de la Gorgeous. Asta nu e lichid ca celelalte doua, se aplica cu buretzel sau cu pensula... si inca nu m-am imprietenit cu el.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Asta este gelul de curatat http://www.nivea.ro/products/show/26796
Asta e fondul de ten... sper sa mearga linkul http://www.vichy.ro/flash/index.html

Pupici

LUMINEL, Bafta la interviu!!!!!!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: vad ca cel de la vichy nu duce direct la fondul de ten, dar dati click pe gama Vichy si apoi pe flexilift. Norma teint vad ca nu mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Sa fie! Sar'mana Ylari

hai ca facui rost si de machiaj...de la o prietena...ca sa-mi cumpar nu mai aveam nici timp, nici bani...

mercic de sfaturi

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru incurajari si urarile de sanatate, sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Nu stiu ce sa mai cred, a dormit toata ziua Andra, muci am scos o singura data ... mai, eu parca m-am trezit dintr-un vis urat. Mda, vedem ce va fi la noapte.

La multi ani, Georgiana. Sa fii sanatoasa si fericita !

Simonix, da, o alaptez, saru'mana de incurajari.

Cleo, eu nu folosesc decat rimel si luciu de buze, iar pe acestea le cumpar de la ce firma nimeresc, L'oreal, Maybeline, Vichy. Legat de haine ... mai nou imi cumpara sora-mea, eu nu mi-am mai luat nimic pentru ca la forma fizica actuala nu merita investit nimic.

Luminel, bafta la interviu. Eu cred ca tre' putin machiaj.

Va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana insorit, va imbratisez, papaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput