Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Ylari, sotul meu e de parere ca absortia desa a mucilor duce la o creste a productiei -- eu insa sunt multumita de rezultate si fol. batista bebelusului in continuare, insa nu mai mult de 3 ori pe zi, adica dim/pranz/seara, at. cand ii pun apoi si picaturi in nasuc. Tu nu ai inceput serviciul? Adriana |
Ah, da, exact asta am uitat sa scriu, de 3 ori pe zi o folosesc si eu.
Inca nu am inceput, pe 5 mai iau taurul de coarne.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Lorich spune:
DANI la fel as zice si eu, nu mai mult de 3 ori pe zi, din ora in ora, da pare cam mult, poate favoriza chiar producerea sau afecta mucoasa, cred. Oricum tu ziceai ca i-ai scos cu altceva, poate care trage mai light. Of, imi pare tare rau ca a luat cand e asa de mica, nu poti pune pulmex, supo cu eucalipt ceva ca noaptea sa fie mai bine. Abia astept sa vad ce-ti zice dr.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Adriana_78 spune:
Ylari, pe 5 mai - fain, mai ai timp sa te rasfeti acasa singurica
Am pus niste poze de la Gradina Zoologica
Vizita Schönbrunn
YLARI spune:
Adriana frumoase pozele de la zoo!!!
Mda... n-am niciun chef sa incep sv.......... m-am puturoshit mai ales de cand e Eva la gradi................. ![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sanatate si numai bine in viata!
Laurita, deci tot n-ati scapat de gelozie...imi pare rau...sper sa se rezolve repede
Dani, si eu tot pompita de gura o folosesc de cand era Cris mica, mica si sunt foarte multumita de ea...batista bebelusului n-am fol niciodata...Cris nici n-a avut episoade dese de muci abundenti..noua pompita ne-a fost deajuns. Sanatate multa!
Ylari, bafta la sv!
Fetelor, am si eu o problema existentiala
: azi ma duc la un interviu si nu stiu daca sa-mi acopar coaja pe care o mai am pe nas de la cazatura, care e cat un bob de orez...sau s-o las asa...
si inca o problema: eu de obicei nu ma machez, decat la ocazii speciale...oare fac o impresie proasta daca ma duc nemachiata?![]()
Sa nu radeti de mine, va rog![]()
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
luminel, depinde de job/domeniu. Daca ai fond de ten - poti incerca usor sa iti coafezi nasul. Mai erau nishte plasturi de culoarea pielii, cred ca genul ala pt herpes.
Problema mea is hainele... alea cu buric gol nu le mai poc purta, si le-am matrashit, alea de dinainte de sarcina nu se mai asheaza bine, altele nu mi-am mai luat (doar o pereche de blugi luati cu greu asta toamna - i-am purtat non stop). faza e ca la noul job nu mai merge sa vin in tricou si bocancii de munte...de unde sa imi iau nishte bluze/camashi de pantalon? Si sa nu dau 1 mil pe fiecare...
Plus, nici nu mai stiu sa ma machiez!
asha ca: cerere de consiliere de cosmetice: ce creion contur de ochi sa imi iau? marca, va rog. Ce fond de ten - ca vine vara? Fard de ploape sa nu ma irite??
Neaparat sa ma ajutati cu asta, tocmai mi-a zis un coleg ca banuie ca suntem de aceeasi varsta, cam de40 ani. 

Fatza de colegele mele mai tinerele care vin machiate, fusta, rochitza, bluzitze.. evident ca arat a babaciune.
edit: si sunt suparata ca iar au oprit livrarea catre ro din laredoute.fr - acnd tocmai ochisem nishte tzoale, si asteptam salariul ...
ieri uitai sa zic 
MARIA ALEXANDRA
pui de Onyxq1988. Sa fii sanatoasa si voioasa si fericita si implinita.
Si pt azi, 
GEORGE VLADIMIR
pui de Adidana, sa creshti mare, barbatul lui mami 
Si pt Georgiana,si celelalte aniversari de aici

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Si... poza cu TARTA ESUATA (esme sa nu razi de mine daca o vezi, important e sa incerci, nu?) |
te pup scumpa, abia acum am intrat, am vazut ca m-ai intrebat de aluat, da asa trebuia sa fie ca de chec. Cred ca problema a fost la rondelele de ananas, trebuiau taiate bucatele micute si puse ici colo, dar nu-i nimic, data viitoare o sa iasa o nebunie
.Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Simonix spune:
Vai de mine Cleo - tu glumesti cu 40 de ani !!! Arati fff bine, pe bune, si nemachiata asa. Si esti asa slabutza si finutza ca m-ai si enervat la ziua lui Robert
Io am niste maini ca niste carnaciori si tu ma enervai cu betzele tale (io acum is obsedata de bratze, mi se pare ca ale mele sunt umflate ... acolo mi se vedea grasimea hmmm).
Oricum, faza cu nemachiatul eu nu prea o inteleg ![]()
Adica nici eu nu ma machiez decat discret: fond de ten si rimel + ruj uneori. Dar doar ata si ma face sa arat mai ingrijita, imi acopera cat de cat imperfectiunile pielii (care esteeee in cantitate la mine
). Nu stau decat 5 minute la "machiatul" asta, mai mult imi ia sa ma pensez.
Deci sfatul meu pentru Luminel ar fi: un fond de ten discret care sa iti acopere problema, un pic de rimel, eventual un pic de contur la ochi, un ruj discret, si gata
5 minute dupa ceas iti ia. Eu zic ca gesturile astea mici ne ajuta sa parem mai ingrijite un pic, nu neaparat mai frumoase (caci frumoase eram deja dinainte nuuuuu?
) Si dau bine la interviu (pe bune - experienta proprie ![]()
).
Cleule - eu folosesc produse de la Clinique - sunt f multumita de ele, sunt bune si finutze. Si dureaza mult. Am un fard de obraz cu care mai imi dau pe la petreceri - cred ca a si expirat de cand il am 
dar tot e bun
Fondul lor de ten e pe variante de ten, ca de altfel toate produsele. Am folosit intr-o vreme toata gama, de la creme de fatza pana la demachiant si rimel. Acum ma machiez si eu mai putin, e adevarat, inainte eram mai "fiztoasa" si ma duceam la servis ca o papushica :)
Dani - imi pare rau sa aud de aia mica ! O alaptezi ?? De la mamici cu experiente (aka Alra) am inteles ca asta ii salveaza pe bebici de la forme mai severe de raceli. Oricum, o sa vada medicul ce trebuie facut
Hai curaj mult, o sa treaca, doar fii vigilenta
Eu sper ca pana la bb2 Robert sa isi fi facut mare parte de imunizare si poate mai lasa din virusi pe la gradi, nu ni-i mai tranteste pe toti in cap
Si pe bb2 e musai sa il alaptez macar alea 6 luni ca la carte uf.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Andrada79 spune:
La multi ani Chinabulina! La muuulti ani GEORGE VLADIMIR si tuturor celor ce isi serbeaza onomastica astazi!!!!
Aelita moama ce se poate intampla in gradinitele alea! Uffff imi vine sa plang de mila saracilor copii. Ti se frange inima!
Belleane sa iti traiasca nepotica cea frumoasa si roscata!
Dollores am admirat si eu pozele! Ce elegant e Patrick ! Un scump si un dulce si un frumos ! Casa de piatra surorii tale !
Desiree la fel sunt si eu daca il cearta cineva pe Tiberiu, chiar si cea mai mica vorba ma deranjeaza, am o ciudaaaaaaa ! De ex acum socrii mei au o mare problema : « cate cuvinte vorbeste Tiberiu ? », « vai nu e bine ca nu vorbeste, ma ingrijoreaza….. » etc. Mor cand ii aud ! Eu am vorbit abia de la 3 ani si ei deja isi fac probleme ca la 1 an si 11 luni spune doar 6-7 cuvinte !
Danicris imi pare rau sa aud de raceala ! Sa va faceti bine cat mai repejor !!!!!
Cleo tuuuuuu 40 de ani ! Ai maaaaaaaaaaaaaaaaa !
elenuca spune:
Simona, uite www.onestop.ro/aparat-de-aerosoli-omron-comp-air-c28--pid21698/#" target="_blank">de unde am luat noi aparatul saptamana trecuta, i l-au adus la sediu lui Dragos , deci poti da orice adresa de livrare vrei.
Ylary, am vazut ca a iesit buna pana la urma tarta, bravos, oricum sa tai rondelele cubulete data viitoare.
Am vazut poze cu o mireasa dragutza cu o rochie super si un baietel smecheras, mai ales poza din masina cu ochelarii, e mortala. Si nu mi se pare deloc slabut Patrick, asta e felul lui, deci relax mami
. Cat despre laptic noaptea, nu cred sa fie o problema, da-i daca vrea o sa vina momentul in care o sa refuze el.
Danicris, uf, nu stiu ce sfat sa-ti dau noi nu am avut muci verzi, dar si eu cred ca nu e ok sa fie asa multi si verzi, consulta si un alt dr. Cat despre batista, sunt fan
, cam de trei ori pe zi aspiram dar avem probleme cu pusul serului sau a marimerului...la batista vine singura si ii place sa o aspir ![]()
Mai vroiam sa o cert pe Cleo care cica are complexe... rusinicaaaa !!!
Iar colegul ala al tau ori e prost ori era beat. Tu de 40 de ani??? haide ca macane... eu mai mult de 25 nu ti-am dat cand te-am vazut cu burtica, iar la restaurant sa fii avut vreo 26... maxim !!!![]()
Ref la farduri, eu folosesc Avon din comoditate, ca mi le aduce acasa sora mea dar sunt ok, nu am avut probleme,oricum ce farduri folosesc eu... blush, nitel ruj si rareori fard de pleoape...
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008