Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari top secret e ca un fel de expresie, nu cred ca e grad de comparatie. Oricum sunt multe adjective in engleza sau franceza care accepta termen de comparatie dar in romaneste nu.

Ce lucruri trasnite mai spun copii vostri? Al meu ieri numai in franceza vorbea, m-a capiat insa n-am inteles o boaba. Decat petit balon, m-a innebunit cu un petit balon. E tare simpatic, mai ales ca are un accent asa, foarte frantuzesc, balon zice asa nazalizat exact ca francezii. Acusi imi da lectii, nu ma mai inscriu la cursuri.

Desiree am uitat sa-ti zic, felicitari pentru domnisorica intarcata. Nu-i asa ca a fost mai usor decat te asteptai?
Al meu ieri noapte a atentat la tzatza prin somn. Ma trezesc eu, si el, semi-adormit cu mana pe tzatza. Ii iau mana, incet, iar el tot asa incet in soapta, rugator : Tzitziiii.... cred ca visa. Si eu ii zic, nu mai e tzitzi, dupa care el tot asa incet in soapta : Apooo, asta e laptele. M-a distrat ca nu a plans, a zis asa incet, ca si cum hai da-mi oleaca si sa fie secretul nostru si cand a vazut ca nu-i merge s-a intors la lapticul lui.
Chiar ai vostri mai beau prin somn? Al meu bea si cate 3 biberoane, nu stiu cum sa-l dezvat.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

repede ca dupa calcat m-a luat somnul:

Doloress, lasa-l sa bea. Dupa boala si foamete- e perioada de recuperare - organismul ii cere si laptele il ajuta mult.

Ylari,si eu am observat ca dupa ce vine Mara de la gradi e f. agitata. Si o calmeaza instant sa ne punem toti pe canapea, MaRA la mijloc, Lucy pe unde apuca (mai ia nishte shuturi de la mine...).

doloress, sora ta e o papusha!! cateva poze m-au dat pe spate! minunata! Casa de piatra, si multa sanatate si din partea mea!

aelita, apropos de instinte si reactia copilului: pe mara daca o intreb: vrei la Pati? la Ariadna? la Maria? la Vlad? la David?i se insenineaza fatza. La fel si la numele de Doamna Cornelia. Daca o intreb de MIhaitza... evident ca ceva nu e in regula- si mi s-a zis ca are probleme cu un baiat - am si vazutr pe web cam ca o mai impinge cu cotul... Eu stau f. linishtita ca sunt camere web, nu ca stam sa pandim, dar sunt maimulti cppii si evident, mult mai multi parinti care se uita.

adriana, welcome bec catre viata cotidiana in Ro. Eu o iau ca atare, nu imi fac planuri, nu imi fac vise. Singurele vise sunt ca plecam din Ro

Bun venit acasa, Ilinca! mult succes mamei. Pupici si sa fie tare - o sa fie din ce in ce mai bine!

Belleane, voiam sa iti zic ceva dar nu mai stiu ce .,.. sunt senila.

edit ca mi-am adus aminte! pt operatia la pui de Alex@sara!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Top sercte e un fel de secret de stat, care ar primejdui siguranta populatiei daca s-ar afla. (Asta pana nu uit)

Doloress ce mireasa si ce Patrick frumosi am vazut unde e sora ta? stiu ca e in state... dar unde?

Laurita sa va traiasca printesa si printisorul fratior mare si gelos. E o frumusete de fetita.

Aelita, am citit ce ai scris, si crede-ma ca mi-a venit sa vomit! Efectiv, imi imaginam cum as reactiona eu sa ii indese cineva mancare in gurita Victoriei si mi s-a intors stomacul. Doamne, cred ca as omori-o cu mana mea pe cretina... si pe cuvant ca-s pacifista, de multe ori m-am lasat calcata pe suflet, doar asa, sa fie bine (de ex. mama fiicei mele vitrege care m-a jignit de cateva ori, asa... subtil si am lasat sa treaca ca era si fiica-mea vitrega acolo si m-am tot gandit ca, na, e maica-sa, oricum ar fi... dar pentru copilul meu as uita ca sunt civilizata. Mie mi-e ciuda pe daddy daca o cearta

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ylari top secret e ca un fel de expresie, nu cred ca e grad de comparatie. Oricum sunt multe adjective in engleza sau franceza care accepta termen de comparatie dar in romaneste nu.

Ce lucruri trasnite mai spun copii vostri? Al meu ieri numai in franceza vorbea, m-a capiat insa n-am inteles o boaba. Decat petit balon, m-a innebunit cu un petit balon. E tare simpatic, mai ales ca are un accent asa, foarte frantuzesc, balon zice asa nazalizat exact ca francezii. Acusi imi da lectii, nu ma mai inscriu la cursuri.

Desiree am uitat sa-ti zic, felicitari pentru domnisorica intarcata. Nu-i asa ca a fost mai usor decat te asteptai?
Al meu ieri noapte a atentat la tzatza prin somn. Ma trezesc eu, si el, semi-adormit cu mana pe tzatza. Ii iau mana, incet, iar el tot asa incet in soapta, rugator : Tzitziiii.... cred ca visa. Si eu ii zic, nu mai e tzitzi, dupa care el tot asa incet in soapta : Apooo, asta e laptele. M-a distrat ca nu a plans, a zis asa incet, ca si cum hai da-mi oleaca si sa fie secretul nostru si cand a vazut ca nu-i merge s-a intors la lapticul lui.
Chiar ai vostri mai beau prin somn? Al meu bea si cate 3 biberoane, nu stiu cum sa-l dezvat.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Si Victoria mai cere in somnic, dar categoric doarme.Edit: adica, zice o data titzi si gata, deci, clar, doarme (asta vroiam sa zic :) ) Sau cere (edit:inainte de a adormi,) cu zambet smecheresc pe buze, ca stie ca titzi e yuck! Da, a fost muuuuuuuuuult mai usor decat m-am asteptat. Victoria nu mai bea nimic de cand am renuntat la titzi, nici macar pe Suzy nu o mai vrea. I-am oferit-o suzeta nu a vrut-o, i-am oferit apa nu a vrut, mi-a intors spatele, ridica manuta sa o iau in brate (iar... nu am mai dormit imbratisate de un an) si se joaca cu unghiile mele si adoarme. Nici la amiaza nu mai vrea Suzy, cred ca am intarcat-o eu de san si ea s-a auto-intarcat de suzy.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi.

N-am dormit toata noaptea. De vreo 2-3 zile Vlad e cu muci, i-am dat oscilo, l-am curatat cu ser, l-am reparat. Ieri insa am auzit-o pe Andra fornaita, i-am pus si ei ser si i-am tras dar nu cu batista bebelusului ci cu alt aspirator nazal din care se trage cu gura. Mare lucru n-a iesit. Aseara zic totusi sa o aspir si pe ea cu batista bebelusului ca parca tot mai fornaie usor. Fetelor, avea mititica niste muci verzi si incapatanati, m-am speriat ce-a iesit din nasul ei.

Toata noaptea am pazit-o si aspirat-o, nici nu stiu daca este ok sa ii trag asa des mucii dar pur si simplu se ineca din cauza lor. Ce ma fac ? Are numai 3 saptamani si deja muci verzi ? Azi vine doctoreasa, aseara la tel imi spunea ca nu conteaza ca mucii sunt verzi. Eu stiu ca e infectie daca-s verzi. Voi ce spuneti ? Ati patit asa cand erau copiii atat de mici ? Sunt asa necajita ...

Laurita, curaj, stiu cat este de greu, eu am suferit mult dar uite ca a trecut perioada critica. Te imbratisez.

Doloress, mi-au placut mult pozele, casa de piatra surorii tale, sa aiba o casnicie fericita. Patrick este minunat, imi place mult cum zambeste ca un smecher.

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun, sunt rupta de oboseala, va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor.
A plecat printzy cu tati la gradi, si eu iar imi fac de cap
LA MULTI ANI BEBE GEORGE VLADIMIR de Adidana13, sa fii sanatos si fericit puiule!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME AZI, GEORGE, GEORGIANA, GHEORGHE, ETC... Multe bucurii sa va aduca bunul Dumnezeu!!!

Desiree si Eva se joaca cu unghiile mele, ce chestie! Pupam pe Victoria!! Ce fata mare ai tu acolo, care nu mai vrea tzitzy!!!!!

Danicris, of imi pare tare rau ca are Andra muci. Ultima data cand a avut Eva si mie mi-au zis aia de la Medicover ca nu imi recomanda batista bebelusilui, ca sa scot cu pompa! Ete na, cu pompa nu am reusit sa scot niciodata nimic, ce faceam, tineam fata asa? Nu nene, batista bebelusului ptr mine e cea mai mare inventie, asa ca o folosesc din plin. Unii zic ca ar favoriza producerea de secretii, dar eu am urmarit atent si sincer nu-i adevarat. Normal ca daca incepi sa scoti de la inceputul problemelor urmeaza asa ca o evolutie, si secretiile se inmultesc, dar nu cred ca de la batista, ptr ca la cateva zile se observa clar o reducere simtitoaree a cantitatii produse. Ei bine, si atunci normal ca incep sa scot mai rar. Din ce in ce mai rar, pana nu mai produce muci. Asa ca mie poate sa-mi zica oricine orice, ca eu tot batista bebelusului o folosesc.
Cu Eva n-am avut probleme cu mucii asa mica. Cred ca pe la 4 luni a avut prima serie

O zi buna tuturor. Sunt aici, cu okii pe voi

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Chinabulina (Georgiana) si tuturor sarbatoritilor acestei zile! Va asteptam cu tratatii

Dani imi pare tare rau ca Vladucu a dat virusel Andrei, nu stiu ce sa zic despre culoare-infectie, dar stiu ca Robert e la a 4-a viroza din viata lui, iar la primele 3 am scapat de antibiotic tocami datorita acestei inventii. Batista beb e minunata, face toti banii pana la ultimul leutz. De ex de Paste Robert era pe trecute, dar tot ionfundat asa, dar f bine in rest..si zic hai sa pun batista..moamaaa ce era acolo, ce iesea, ce vascozitate..aia sigur duceau la infectie, ca abia am putut sa-i trag cu batista . O sa-ti spuna dr. ce si cum merge la varsta asta micuta, dar ser si curatat nasul sunt sfinte. Sanatate muuuulta!

Doloress ti-am vazut flacaul mare si costumat, un barbat pe cinste! Iar sora ta e o frumosa, sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra, moamaaa cateva poze am zis ca esti tu, nu ea..semanati fffbine! N-am inteles bine, ai intarcat baietoiul?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Ylari, categoric nu poti scoate nimic cu pompita. Da’ de ce au zis ca nu e buna batista bebelusului ? Au motivat cumva chestia asta ? Da, nici eu n-am avut cu Vlad probleme de genul asta pana pe la 1 an si vreo 3 luni, de aceea acum sunt cam incurcata, nu prea stiu ce sa fac.

Lori, stiu ca batista bebelusului este super, eu am doua, pentru fiecare copil cate una. Nu stiu insa daca este ok sa o folosesti foarte des, mai ales la varsta asta. Azi-noapte cred ca am aspirat-o pe Andra din ora in ora, mi-e teama sa nu-i afecteze mucoasa sau mai stiu eu ce.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Doloress, f. frumoase pozele. Si mie mi-au placut rochitele voastre. Fain ca ati avut vreme frumoasa. Multa fericire surorii tale!

Ylari, sotul meu e de parere ca absortia desa a mucilor duce la o creste a productiei -- eu insa sunt multumita de rezultate si fol. batista bebelusului in continuare, insa nu mai mult de 3 ori pe zi, adica dim/pranz/seara, at. cand ii pun apoi si picaturi in nasuc.
Tu nu ai inceput serviciul?

Danicris, sanatate Andrei! Am scris de batista bebelusui mai sus - sincer nu mai stiu ce ar fi indicat unui nou-nascut; sper ca doctorita sa te lamureasca

Simona, cum e la job?

Laura, multa rabdare! E greu la inceput, sper sa se mai imblanzeasca Mircea

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Ylari, categoric nu poti scoate nimic cu pompita. Da’ de ce au zis ca nu e buna batista bebelusului ? Au motivat cumva chestia asta ? Da, nici eu n-am avut cu Vlad probleme de genul asta pana pe la 1 an si vreo 3 luni, de aceea acum sunt cam incurcata, nu prea stiu ce sa fac.

Lori, stiu ca batista bebelusului este super, eu am doua, pentru fiecare copil cate una. Nu stiu insa daca este ok sa o folosesti foarte des, mai ales la varsta asta. Azi-noapte cred ca am aspirat-o pe Andra din ora in ora, mi-e teama sa nu-i afecteze mucoasa sau mai stiu eu ce.

Dani, mami de

Pai tot asa ziceau ca favorizeaza producerea de secretii. Vax, eu iubesc batista bebelusului si nu renunt la ea!
Ah, sa stii cand avea Eva o saptamana am maers cu ea la medicul de familie (nu aveam abonamentul la Medicover atunci) si mi-a zis medicul ca dupa fiecare baita sa ii curat nasul cu batista bebelusului. Asa ca noi o foloseam in fiecare seara (!!!) chit ca nu avea secretii ci o foloseam doar sa curete. Acum mi se pare aiureala, dar daca imi zisese ala, am prestat, si n-au fost probleme.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput