Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari nu, nu cred ca are, zice neuronul meu romanesc parasit si cam nefolosit.

Am mai pus niste pozici de la nunta aici:

http://family.webshots.com/album/577411545IxnCWZ

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

si eu cred la fel, ca n-are...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, hai ca esti tare cu "secretul" tau.
faina intrebare, imi place ca se mai vorbeste si despre alte lucruri -- eu zic ca nu are grad de comparatie, ca nu poti zice "mai putin secret", ca nu mai e secret atunci, daca intelegi ce vreau sa spun;
apoi "cel mai secret", "foarte secret" - suna aiurea; parca 2foarte secret" am mai auzit, da cred ca nu e totusi corect

Doloress ce agitatie la voi acolo. Iti doresc sa isi revina Patrick, eu sunt cu nervii la pamant cand am copil agitat si capricios

Aelita, ce povesti horror bbrrrr
Mamica baietelul (nepotelului) stie ca baietel reactioneaza asa cand vine vorba de educatoare?
eu cred ca as chibzui si mi-as retrage copilul de la gradi resp.; prieteni buni poate sa-si faca usor si la alta gradi unde sa fie o educatoare buna

Ylari si eu am sot mofturos, vrea numai mancare gatita in ziua resp -- si m-a gasit pe mine, bucatareasa lu' peste

Si culmea azi ne-au oprit gazele.
Eu nu inteleg mai nene ce sist stupid?! fac economie oprind regulat gazele
Nu pot face mancare copiilor, nu pot incalzi nimic, ca acum avea aragaz cu gaze, mai avantajos e ala electric

Nu mai zic de gustul oribil al apei de la robinet; parca era mai comestibila=baubila inainte -- acum cand fac ceai cu apa de la robinet are un gust oribil

Ma plang si eu, ca sunt proaspat venita din Viena -- si acolo n-am avut niciodata problemele astea

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BELEANE,nu pot sa spun ca ma obsedeaza sau ca traiesc cu frica asta,doar ca ma gandesc la posibilitatea asta nu neaparat ca am trait-o eu,dar si pt ca numai asta aud in jur! adica la toti care au lucrat acolo am auzit acelasi lucru...cu toate astea,tot am incredere ca nu e peste tot la fel,si tot am incredere ca stiind astea eu o sa pot fi atenta sa nu se intample.
in nici un caz nu sunt vreo panicoasa,ca nu sunt de felul meu in legatura cu copiii.am deschis subiectul pur si simplu,dar nu te gandi ca imi sta inima gandindu-ma,ca nu sunt eu asa panicoasa !

eu vorbesc de cazuri pe car ele cunosc,in nici un caz nu generalizez !ª pai daca as generaliza nu mi-as mai duce copiii nicaieri !!

cat despre controale,nu prea sunt ! pregatire,nu au toate ,nici psihologica nici de nici un fel...adica nu toti angajatii..si copiii sunt pe mana tuturor.
repet:vorbesc de cazurile pe care le cunosc eu.

deasemenea am gradinite super recomandate.

si pt ca nu sunt asa speriata,in final cred ca am sa o duc l agradinita cea mai apropiata,de car enu stiu absolut nimic ! si de care sotul cam stramba din nas ...tocmai ca nus tie despre ea...
deci nu,daca eram speriata nici nu puneam la socoteala asa gradinita.

de-aia vorbeam de instinct,sper sa am suficient cat sa ma prind din timp de figura!!
si de aceea va scriu,nu casa intre panica,nici sa nu mai credeti in nimic,AR FI ABSURD!! CI CA SA FITI ATENTI .

sper ca nu s-a inteles ca vorbesc de tot sistemul,ce naiba doar nu sunt dusa cu capul!!!
poate mai scriu in graba uneori si nu se intelege.

Beleane,povesteai despre invatatoarea si copilasul tigan.
din pacate MAI EXISTA asa ceva in scoli,chiar am avut sicutii mari la o alta odisee,despre cineva care face asa ceva in prezent !!

YLARI nu vreau sa te sperii,eu cand scriu vreau doar sa aatrag atentia.
eu poate nu ma sperii asa usor,eu doar le trec prin filtrul gandirii si apoi dupa ce am informatia am impresia ca am mai invatat ceva si ca nu are cum sa mi s eintample asta DACA stiu despore ce e vorba.
ca eu ma gandesc la mama mea care a spus ca nici princ ap nu i-a trecut asa ceva !!!!!ca ne-ar bate la gradinita.

deci eu de aici am inteles ca daca cineva i-ar fi deschis subiectul asta,despre alti copii,poate abia atunci,punandu-si problema,descoperea..dar cum nimeni nu vorbea pe atunci..

eu cum aici aud multe cazuri,in primul rand ma minunez ca nu credeam sa existe aici atatea !!!!
si am descoperit ca nu e asa mare control peste tot,ca in orice gradinita sunt si angajate fara control...

Voi oricum aveti acces mai amre la educatoare,le `puteti cunoaste prin alti parinti,stau mai mult de vorba cu voi...

eu cred ca e important sa stim ce li se intampla altor copii,si sa avem bineinteles incredere ca ,stiind,nu o sa ni se intample.

e ca si cu medicii si spitalele,stiind ca exista cazuri rele,fara sa ne panicam,suntem f atente unde mergem,nu?

aici cu mancarea e cred eu o problema a lor la gradinite si la scoli(aici se mananca si la scoala ,daca il alsi bineinteles)
o verisoara duce copilul la o gradinita buna,pe care mi-.o recomanda.totsui cu mancarea mi-a zis ca a patit-o cand avea fata 4-5-6 ani,era tare sclifosita la mancare,acasa.si plangea acasa ca o forteaza,ca nu mai vrea la masa..
s-a dus la socala si le-a rugat sa o lase cat mananca ea,ca ea e mai sensibila,avusese de mica niste probleme grave digestive ...si educatoarea i-a spus taios ca o vor obliga in continuare sa manance pt ca ei nu pot face mofturile unui singur copil,ca da exemplu porost celorlalti,si daca pe ea o lasa sa nu mai manance TOT din farfurie,nu vor mai manca nici ceilalti.
deci asta era intr-o gradinita BUNA,nu au spus nici ca o bat nici ca ii baga pe gat,dar ca da,copilul manca plangand...si ca ASA SE FACE.ca e chestie de adaptare.

deci asta cand nu ii trateaza rau

asa ca ce sa zic,eu sper ca amea sa manance si sa nu se ajunga la obligat...sau sa am noroc de una care sa imi spuna ca nu mananca tot,dar ca nu face nimic..

acum,eu povestesc de cateva cazuri din jurul meu,si despre copii cu ceva probleme la mancare-
care au avut copiii manciosi nu au avut probleme-
Ei considera ca dupa aceea mananca bine,adevarul e ca si copilul verisoarei,acum e o grasuta,si inaitne manca plangand.

asa s-o proceda peste tot,cu duritate la masa,si poate ni se pare noua ca mame aiurea..

deci,nu vreau sa va speriati ,plzzzzz !!! ca nu asta era intentia !!!

eu una invat din astea,casc mai bine ochii,nu sunt genul sa nu mai dorm si sa imi imaginez ce nu e.

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Fetelor tarta este dementiala!!!! si este facuta!!! am pacatuit si eu cu o bucatica mica... of... trebuia sa o testez!!! acum papa si fata o felie, dupa ce a halit 2 bucati de file de merluciu cu cartofi si broccoli

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Doloress, foarte frumoase pozele!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumim in primul rind tuturor pt vizionare. daaaa, seamana cu Mirci cind era mic...SI desi Mircisor mi s-a parut mai maimutica asa, parca Ilincutza e frumoasa si finuta...Ironic, ca totusi SEAMANA.Oricum...la cit se schimba ei in timp...
SIs e acasa de ieri, Mirci e supergelos, face crize, e rece si distant cu maica-sa si bate pe toata lumea ...mai rau ca pana acum. Ilinca e cuminte, doarme si papa, dar Mircea nu doarme, nu vrea afara, o scoate pur si simplu din circuit pe Sis, ieri a plins de citeva ori deja.
EU stiu deja ca va trece si situatia asta intr-o sapt -doua cind s eva obisnui cu ideea ca si ea face parte din familia lor.
Oof

Ylari,nuuu, nu are grad de comparatie.E secret sau nu e secret, nu poate fi pe jumate, mai mult sau mai putin. Dar esti dragutza cu intrebarea, vorba Adrianei
Aelita, m-ai oripilat si pe mine. Si eu cred ca tb sa ne urmam instinctele , o mama mereu intuieste corect si e suficient sa le sugerezi educatoarelor ca ai idee despre ceva ce nu-i ok si cred eu ca isi schimba radical comportamentul. Din experienta mea asa a fost pina acum.
Lilly, eu eram in pozici, imi pare rau ca doar pe alea le-am facut, mai aveam 2 neclare, restul Sis a vrut doar cu aparatul ei si nu a apucat inca sa mi le trimita si mie. Bine ca le-am facut si pe alea.
Prag , merci de intrebare, talpa s-a refacut, bratul cu vaccinul si el. E bine, DOamne ajuta!
andrada, daaa, e cam departe nessebar, si oricum cred ca va fi bine si unde mergeti voi pt ca aveti nevoie de liniste pt copil, nu de galagie si nebunie.
Simonix si cind vine dna lui inapoi?? Nasol, adevarul e ca dc nu-ti place cineva de la inceput greu o mai accepti dupa aia...
DOloress, foarte frumoase pozele. Patrik e namaipomenit, rochia surorii tale mi-a placut f mult. Si rochitele tale lejere de vara. Vreau si eu vreme caaaaldaa...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim de complimente

Ylari asta voiam sa zic si eu, din poze are gust bun tarta ta , eu una niciodata nu-mi bat capul cu aspectul, buna sa fie.

Simonacip of, biata Laura, o sa treaca, acum la inceput e mai greu. Ce sa-i facem, si noua ne e greu sa ne obisnuim, dar apoi ei. Eu una nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa faca Patrick in caz de bebe mic in casa.
La sora-mea era cald, 28-30 de grade, copacii cu frunze mari de vreo cateva saptamani bune, si florile au trecut, deci ei sunt in plina vara de-acum. Am crezut ca am adormit si m-am trezit intr-un vis frumos. Cand am iesit din aeroport in Montreal si am dat iar cu nasul de ploaie, vant si 5 grade imi venea sa plang. Oricum e binisor si la noi, nu ma pot plange, 10-15 grade maxim. Seara si dimineata insa se lasa rece.

Mergi la inceput

Of... biata Laurita, scumpa de ea... Il pupam si pe Mirciulica sa ii treaca gelozeala
Mda... m-am tot contrazis azi cu un coleg care si-a scris pe facebook ca oricine are o parte mai secreta a vietii. Exact asa i-am spus si eu, cum ai exemplificat tu. Dupa care m-am gandit la expresia americana top secret si mi-am ridicat un semn de intrebare... mai-mai... ce sa fac si eu, fara fata acasa, bantui pe net, fac mancare si ... ma ciondanesc cu colegii........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, da, asa vreau 28-30 d egrade. Vreau si eu un vis d-astaSI fara vint, ca m-am saturat de vant.
Ylari tu ai dreptate, nu colegul. Top secret cred ca se refera la secrete de top, adica ale unor persoane de top- ma gindesc...adica mai importante sau nu, dar nu mai secrete sau mai putin secrete...Na, exprimare si la mine...
Ah, pup si cuscra mea draga si Lizuca desigur. Ce gospodina bubulina esti...Iar fata se va imuniza pana la urma, nu se poate altfel. Tu sa fii pregatita, sa accepti incet incet tusea dimineata, dupa somn ca ceva cit de cit normal. SA accepti si mucii mai mereu prezenti. Sau poate dc vine acum primavara ne vom linisti si va tb sa-mi schimb eu optica. Sa dea DUmnezeu!

Fetelor, o educatoare de-a lui Mati ar vrea sa-si cumpere aparat d eaerosoli, voi stiti undeva mai ieftin....cele care s-au mai documentat in ultima perioada. Era sa uit sa va intreb...Pup fetele

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput