Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
Lilly79 spune:
elenuca l.u.m.e.a.p.i.t.i.c.i.l.o.r. (scoate punctele, adauga www la inceput si .ro la sfarsit)
lori,ylari is f buni plasturii compeed, desi is cam scumpi.Eu zic ca-si scot banii.Eu am unul tot timpul de rezerva in casa.Cand simt ca-mi iese, il pun rapid, si-apoi imi cumpar alti plasturi sa am de schimb.Si nu mi se mai face buboi mare si urat, e aproape insesizabil.Cam in 5 zile imi trece.Si eu zic ca asa riscul de a o contamina pe Julia e aproape zero, desi ma feresc sa o pup in perioada respectiva.
alysh Julia a inceput sa constientizeze ca o las singura si nu ma mai lasa sa plec.Ieri s-a trezit plangand la somnul de-amiaza, asta noapte s-a trezit de nu stiu cate ori si plangea si spunea mami, mami si aseara a vrut sa adoarma cu mami si de obicei putea sa adoarma si cu tati.Astazi am stat iar pe coridoare, dar numai o ora timp in care a plans si urlat si dupa mine.In restul timpului am stat langa ea, si se tinea de piciorul meu sau nu ma scapa 2 secunde din ochi.Of, e tare greu.
Cand am plecat s-a dus si le-a salutat pe educatoare, le-a dat pupic, i-a salutat pe copii, deci nu gradinita e problema ci despartirea de mami.
Mi-a zis educatoarea ca cica in septembrie e teroare, ca atunci is cei mai multi noi, si cand se calmeaza unul si-l aude pe altul, isi aminteste si ala si incepe iar cu plansul.
aelita ce grozavii ai povestit tu acolo, brrrr.
simonix e ciudat ca a mintit tanti cu somnul lui Robert.Probabil nu stia cat doarme de obicei si desi o fi dormit o ora s-a gandit sa-ti spuna 3, ca sa nu te ingrijorezi ![]()
simona am vazut pozele cu Ilinca.Ce bebe frumos si cat par are
Cine e in poze cu ea in brate? Tu sau Laura? Sa nu razi, dar eu nu va deosebesc cand va vad separat in poze
Mi-e un somn
ca nu am baut cafeaua astazi ca am presupus ca ma intorc acasa de la gradi si-o beau, dar se pare ca am ajuns la cafea doar acum cand imi doarme fata ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
elenuca spune:
sarna, am gasit piticii si lumea lor
,
Belleane. Interesant site-ul, ma apuc sa-l studiez![]()
Referitor la tarta, e super simpla, cu aluat de tarta, adik 6 oua, o cana de 200gr de zahar, una de faina, 6 lunguri mari de ulei, sare, vanilie, lamaie rasa. Se separa abusurile si se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si uleiul, apoi faina si vanilia+lamaia rasa. Eu am pus si un varf de lingurita de bicarbonat stins in zeama de lamaie ca sa cresca frumos. Am dat-o la cuptor cca 10 min, apoi am scos-o si am pus fructele pe care in prealabil le-am decongelat si presarate cu zahar din belsug le-am tinut intr-o sita la scurs. Mai lasi cca 10 15 min, la foc mic, verifici cu o scobitoare daca aluatul e facut pana la fund ( nu trebuie sa se ia pe scobitoare) si o tai rece. Poti presara zahar pudra peste, eu nu am mai pus ca era destul de dulce. Se poate face si cu ananas, cu caise, cu prune, cu struguri, eu o sa incerc si cu rahat data viitoare ca am mancat la o prietena si tare mi-a placut.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
elenuca spune:
inca una si ma duc
ce trebuie sa fac sa adaug si eu prieteni? 
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
PRAG spune:
Laura, felicitari pentru micuta floricica! O scumpa si o dragalasa! Seamana cu Mircea, nu? Si ce brunetica e, si ce mult perisor are! Multumim, Simona, pentru poze! Cum mai e talpa lui David?
Simonix, sunt sigura ca noaptea mai agitata a lui Robert a avut legatura cu ziua nu tocmai grozava de ieri. V-am spus ca si Roxana isi "retraieste" ziua... noaptea....
Lorich, pupici si sa va faceti bine repede. Eu fac herpes rar, dar pe fond de oboseala si sistem imunitar scazut! Ai grija de tine, ai trecut prin multe in ultimul timp!
Alex&Sara, succes cu operatia celei mici! Sper sa ii fie mai usor Sarei cind vei fi plecata!
aelita, Doamne, ce povestesti tu acolo! Cum pot niste femei, poate chiar mame, sa faca asa ceva?
Adriana, ce bine ca v-ati intors fara peripetii cu avioanele!
elenuca, nu stiu daca asta e ce cauti, eu de pe www.peelbooks.com/123_draw_series/index.html" target="_blank">site-ul asta ma mai inspir.
Ylari, sa-ti fie de bine impachetarile! La fel e si la noi, sa stii, cu amindoi. Dupa o zi de scoala/gradinita, au nevoie de comapnia noastra, desi uneori mi-as dori sa isi faca de lucru singuri, ca sunt si eu dupa o zi de servici, si casa mi-e intoarsa, mincarea pe foc... Dar TREBUIE atentia noasta, asta ii ajuta sa treaca peste frustrarile zilei. Mie mi-a trebuit destul de mult timp sa realizez asta... cu Alex am avut dupaamieze cumplite, desi la gradinita era vesel si nu avea nici o problema. Atunci cind am lasat totul balta si am stat cu el, totul s-a reparat. La Roxana aveam deja lectia invatata...
La Multi Ani sarbatoritilor proasepti si celor care urmeaza!
YLARI spune:
Elenuca, scumpa cum trebuie sa iasa aluatul ala? ca mie mi-a iesit cam moale... ca de chec. E la cuptor acum, sa vedem ce o iesi... Macar sper sa se coaca bine... Va pun o poza ![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Am vazut-o pe frumoasa Ilinca, m-am topit! Vreau si eu bebe mic!!!!
Inapoi la munca, parca am fost plecata o luna, asa mi s-a parut, daca am facut atatea in asa putin timp. Piticul meu e tot marait, terorile nocturne s-au mai rarit, speram sa plece de tot. Insa ne face zile fripte, urla din orice, iese pe balcon la 0 grade in chiloti si maneca scurta la 6 dimineata uralnd, in conditiile in care e racit bocna, cu mucisori din aia verzi. Ieri am vrut sa-l tinem acasa, cu bunicii, dupa 2 ore eram cu totii terminati, l-am dus la gradi, acolo a fost tare cuminte si linistit, a papat, a dormit. Acasa inca nu-si gaseste locul, in camera lui de joaca sunt ai mei, i-au bulversat lumea de tot, asa ca asteptam sa se reobisnuiasca.
Ai mei si Gabi au plecat la Niagara, raman singurica cu piticul 2 zile, sper sa ma gaseasca intreaga. ![]()
La multi ani Maria Alexandra
Sa fii sanatoasa si fericita!
Of, ce povesti de groaza cu cresele si gradinitele, de aceea eu am ales sa raman la doamna Laura a noastra, nu stiu pentru cat timp, poate pana ne mutam, suntem tare multumiti. In primul rand ma bucur ca imi zice tot. De exemplu ieri a zis ca s-a urcat in varful scarilor si a vrut sa-si dea drumul de acolo, l-a prins in ultimul moment. Copilul e OK, nu are nici o vanataie, putea la o adica sa nu-mi spuna. Dar mi-a zis, eu apreciez mult chestia asta. Imi place ca e curat, si Patrick e tare sensibil la chestia asta, el nu suporta nimic pe jos, sa vedeti cum papa mai nou cu servetelul pe genunchi, isi tapeteaza gurita dupa fiecare imbucatura, mori de ras cand il vezi.
YLARI spune:
Prag, Slava Domnului ca mi-a picat fisa ca asta e problema! Sa vad maine cum fac, ca de la 3 am impachetari, electro si dupaia ma vad cu Iuby sa o luam. Solutia ar fi sa fac mancare pana plec la salon, ca altfel cred ca iar avem o zi grea, daca stau la bucatarie si nu am timp de ea.
Doloress ce scump trebuie sa fie Patrick cum isi sterge el guritza cu servetelul dupa fiecare imbucatura. Iti tin pumnii sa te descurci cu bine zilele astea, dar s-ar putea sa fie cuminte daca e numai cu tine. Eva asa e, isi da in stamba numai daca e lume multa pe langa ea. Am avut zile cand imi era rau si ma gandeam cu groaza ca nu o sa ma descurc cu ea, dar era cuminte saracuta atunci, parca stia... Intr-adevar mare lucru ca ti-a spus de faza cu scarile, astfel stii si tu ca il pasioneaza asa ceva si poti fi pe faza! Bine, sper sa nu-i mai treaca prin minte astfel de lucruri... dar intelegi ce am vrut sa zic, nu?
Am scos tarta... mi-e teama ca la centru nu e coapta
si nu o mai puteam lasa (trebuia sa bag si pestele si oricum, pe margine incepuse sa se perpeleasca... of...)
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Si... poza cu TARTA ESUATA (esme sa nu razi de mine daca o vezi, important e sa incerci, nu?)
YLARI spune:
Fetelor, va pun si eu o intrebare aiurea... caci mie mi-au murit neuronii in astia 2 ani: adjectivul secret are grade de comparatie?
YLARI
EVA mea
ticker
POZE