Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex uff...de ce mi-a fost frica n-am scapat! bobitza are febra 38 si e cam maraita asnoapte a fost greu, a marait intr-una!..mititica.. la 4 si 20 am intalneala cu pediatra! aseara aveam atatea sa va spun, acum nu mai am timp, sa vad diseara, dar deja is depasite comentariile mele! Plateea draga, imi amintesc ca la inceput iti laudai companionii, acum iti fac zile fripte? cum asa? sotul tau nu-i poate pune la punct? hai fa ceva, ia masuri, mutati-va...nu vreau sa te transformi in sirena trista! |
unde ti-a disparut semnatura?
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
plateea spune:
infarixul... la noi a fost asa:
fara febra, dar cu agitatie 3 zile, si cu scaderea poftei de mancare.
per total, eu sunt multumita, si il fac in continuare fara probleme.
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mariucasara spune:
Eu stiam ca steriletul previne sarcina cat timp este in uter. Dupa extragere se poate instala sarcina. Nu stiu bine?
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
se vede ca am terminat treaba nu? .. eee as mai avea de calcat,dar am epuizat tot stocul de chef ... am facut si curatenie,am spalat si 2 masini,am si calcat...GATA
da' cris.d unde umbla?
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mariucasara Eu stiam ca steriletul previne sarcina cat timp este in uter. Dupa extragere se poate instala sarcina. Nu stiu bine? Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
ba da,asa este
o printesa grabita...
iulenca spune:
citat din mesajul lui irinabobe fetelor desi sunt inscrisa la odiseea martie-aprilie am un baietel nascut prematur in februarie si pediatra mi-a recomandat acum la 2 luni sa fac vaccinul infarix hexa. am vazut ca sunt o groaza de discutii contradictorii din pacate nu am timp sa citesc toate subiectele asa ca va rog mult de tot spuneti-mi daca voi l-ati facut si daca da ce efecte adverse a avut? multumesc mult de tot mamica de Rares |
Sa iti traiasca. Nu are efecte adverse, adica daca apar sunt minime fata de alte vaccinuri - sytare subfebrila si o mica reactie locala. Eu l=am facut la fetita mai mare pt ca cele gratuite mi-a zis doctorita ca nu sunt f ok. Acum la Tudor mi-a recomandat sa il fac pe cel gratuit - tetraxim + antipolio parca - o intepatura si sa cumpar doar acthib ca asta nu e gratis. Deci aceleasi ca cele continute de infanrix doar ca 2 intepaturi. Raportez 0 reactii adverse. Intreaba medicul ce vaccin gratuit are si apoi decizi. Act hib e 70 ron iar infanrix 310ron deci diferenta ca sa iti spun si partea financiara. Eu platesc mult asigurari de sanatate si cand pot si e safe vreau sa beneficiez de serviciile si produsele pt care platesc.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
happyella spune:
ziua buna si de la noi
astazi dam de baut la toata lumea...... suntem fetita mare... avem 3 lunite
si apropo ratusca, fi-mea inca nu e "cuplata" cu niciun flacau din odisee... acum ca a mai crescut o lasa mami "sa-si faca prieten"
noua ne place de Andrei ... o sa pun poze mai noi cu Andreea sa vada baiatul daca ii place
alecsa capul si-l tinea inca de la 1 luna dar asa cam tremurat, dar acum il tine din ce in ce mai "batos", iar cand o trag de manute si vreau sa o ridic in fund se infige in talpi si vrea sa se ridice direct in picioare, abia la a doua ridicare se prinde ca de fapt vreu sa o ridic in fund
si noi am facut botezul pe 10 aprilie, iar meniul(aperitiv, peste, friptura) a fost 120 lei fara fructe, tort si bauturi pe care le-am cumparat noi... insa patronul era o cunostinta a nasului si ne-a cam "strecurat" in program pt ca apoi incepea sezonul de nunti
fericita de buburuza Andreea Maria
iulenca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cris_mario
mai vrea un copil.....altcv nimic Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
pai si ce, oricum la 3 ani parca trebuie scos steriletul. Da poate voi vreti mai repede.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
miremia spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj o pui in cada voastra ? cum o desinfectezi? si mie cred ca mi-ar fi lene sa o umflu numai galben si portocaliu ? atunci vreu pe portocaliu Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010 |
O dezinfectez cu o solutie aproape bio de la Amway. Culorile sunt si roz si albastru pe langa galben si portocaliu.
Mirela fericita de Mara Ioana
dulcineea_cj spune:
ioi atunci albastru ramane ,ca seasorteaza cu ochii lui fiu-mio
cea mai fericita mamica :)