Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Buna... ziua! N-am mai intrat de vineri si acum bineinteles ca am o gramada de recuperat. Si cum vremea de afara este asa cum este, pana termin eu, voi incepeti alt capitol cu siguranta... Sa va spun despre noi si apoi ma bag la recuperat. Am reusit sa ajung la controlul de 6 saptamani Totul este perfect, avem verde la Mi-a dat cerazette sa iau si mi-a propus varianta unui sterilet, tinand cont de faptul ca nu-mi doresc o noua sarcina pentru cel putin doi ani Steriletul cu care lucreaza ea se cheama Mirena; daca stiti ceva despre el - beneficii vs reactii adverse, va rog sa ma informati si pe mine Bebe se pare ca si-a reglat programul de noapte la somn de 7-8 ore fara treziri, dar din pacate n-am scapat inca de colici (e ceva mai bine, reprize mai scurte de plans si de intensitate mai scazuta, dar inca ne mai deranjeaza seara) In we am fost plecati la tara, aer curat, soare , ieri am avut program de socializare (ras, gangurit, jucat); azi deocamdata ne trage vremea la , dar e bine, ca am si eu timp de forum Ma bag la recuperat si revin din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Felicitari pentru vesti si pentru hotarare! si eu o sa vreau sterilet dar dupa inca un bebe sau doi, cum o vrea Dumnezeu! MIe imi place la nebunie meseria de mama si cum si eu si sotul ne dorim ami multi copii (eu 2, el 3) cred ca ar trebui sa ma grabesc (el are 41 de ani)....sa vedem, ca nu depinde de noi 100%.
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
lorex spune:
uff...de ce mi-a fost frica n-am scapat!
bobitza are febra 38 si e cam maraita
asnoapte a fost greu, a marait intr-una!..mititica..
la 4 si 20 am intalneala cu pediatra!
aseara aveam atatea sa va spun, acum nu mai am timp, sa vad diseara, dar deja is depasite comentariile mele!
Plateea draga, imi amintesc ca la inceput iti laudai companionii, acum iti fac zile fripte? cum asa?
sotul tau nu-i poate pune la punct?
hai fa ceva, ia masuri, mutati-va...nu vreau sa te transformi in sirena trista!
iulenca spune:
felicitari ptr vestile de la dr,ptr gangureala,si ptr week frumos
si mie mi-a propus dr sterilet,dar sotul nici nu vrea sa auda
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
[/quote]
da cu ce il deranjeaza pe sot steriletul?
eu cand o sa ii fac baie in cada noastra doar o sa o spal cu cif d-ala cu clor in el si atat. Am spus spalat nu frecat ca nebuna. Nu avem nimik transmisibil nici unul si restul sunt microbii casei cum spuneam. Cu Maria am procedat la fel si e ok.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
irinabobe spune:
fetelor desi sunt inscrisa la odiseea martie-aprilie am un baietel nascut prematur in februarie si pediatra mi-a recomandat acum la 2 luni sa fac vaccinul infarix hexa. am vazut ca sunt o groaza de discutii contradictorii din pacate nu am timp sa citesc toate subiectele asa ca va rog mult de tot spuneti-mi daca voi l-ati facut si daca da ce efecte adverse a avut? multumesc mult de tot
mamica de Rares
alexutzzza spune:
cu privire la bebei, papa si norme, eu am cititi intr-o carte ca ei ar trebui sa pape pe zi cate 150-160 ml pentru fiecare kg. Yannis acum are 6,200 deci ar trebui sa manance pe zi 150*6,2 sau 160*6,2 deci minim 930ml si maxim 992, dar el papa undeva intre 780 si 880 ml pe zi si nu-mi fac probleme, mie mi se pare ca mananca rezonabil, nici vreun grasan nu vreau, atata timp cat e aproape de "norma" nu ma ingrijoreaza ca e sub ca doar nu e robot si apoi normele astea sunt f mult calculate in functie de kg, dar la copii o dezvoltare armonioasa presupune si cresterea in inaltime si dezvoltarea activitatii psiho-motorii...si apoi presupun ca fiecare copil are un consum de energie, unii mai agitati, unii mai potoliti, fiecare are arderile si asimilarile lui asa ca nu e obligatoriu sa fie ca la norma ...sper ca nu gresesc
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex uff...de ce mi-a fost frica n-am scapat! bobitza are febra 38 si e cam maraita asnoapte a fost greu, a marait intr-una!..mititica.. la 4 si 20 am intalneala cu pediatra! aseara aveam atatea sa va spun, acum nu mai am timp, sa vad diseara, dar deja is depasite comentariile mele! Plateea draga, imi amintesc ca la inceput iti laudai companionii, acum iti fac zile fripte? cum asa? sotul tau nu-i poate pune la punct? hai fa ceva, ia masuri, mutati-va...nu vreau sa te transformi in sirena trista! |
off,imi pare asa de rau,dc nu ii pui jumatate de supozitor?vrei sa vezi ce zice dr?...eu i-as pune nu as lasa-o cu febra multa sanatate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||||
da cu ce il deranjeaza pe sot steriletul? eu cand o sa ii fac baie in cada noastra doar o sa o spal cu cif d-ala cu clor in el si atat. Am spus spalat nu frecat ca nebuna. Nu avem nimik transmisibil nici unul si restul sunt microbii casei cum spuneam. Cu Maria am procedat la fel si e ok. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
mai vrea un copil.....altcv nimic
o printesa grabita...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui irinabobe fetelor desi sunt inscrisa la odiseea martie-aprilie am un baietel nascut prematur in februarie si pediatra mi-a recomandat acum la 2 luni sa fac vaccinul infarix hexa. am vazut ca sunt o groaza de discutii contradictorii din pacate nu am timp sa citesc toate subiectele asa ca va rog mult de tot spuneti-mi daca voi l-ati facut si daca da ce efecte adverse a avut? multumesc mult de tot mamica de Rares |
Noi l-am facut. A fost marait 2-3 zile si a facut putina febra a 2 a zi (37.8).
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
plateea spune:
mariucasara...
lorex, sper sa fie bine scumpetea mica... nu-mi vine sa cred ca are deja febra! o sa stau cu ochii pe forum sa aflu vesti! bobitei sa fie alarma falsa! si... cat despre mine, stai linistita, in sirena trista nu ma transform never ever! sunt optimista pana la iresponsabilitate! sirena, vesnica absenta si in urma in evul mediu, dar trista... nope!
cat despre mutat... inca minim 2 ani, nici o sansa! pot doar sa ma rog la DD si sa ma intaresc! pe principiul, ce nu te omoara te intareste!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cu privire la bebei, papa si norme, eu am cititi intr-o carte ca ei ar trebui sa pape pe zi cate 150-160 ml pentru fiecare kg. Yannis acum are 6,200 deci ar trebui sa manance pe zi 150*6,2 sau 160*6,2 deci minim 930ml si maxim 992, dar el papa undeva intre 780 si 880 ml pe zi si nu-mi fac probleme, mie mi se pare ca mananca rezonabil, nici vreun grasan nu vreau, atata timp cat e aproape de "norma" nu ma ingrijoreaza ca e sub ca doar nu e robot si apoi normele astea sunt f mult calculate in functie de kg, dar la copii o dezvoltare armonioasa presupune si cresterea in inaltime si dezvoltarea activitatii psiho-motorii...si apoi presupun ca fiecare copil are un consum de energie, unii mai agitati, unii mai potoliti, fiecare are arderile si asimilarile lui asa ca nu e obligatoriu sa fie ca la norma ...sper ca nu gresesc de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
nu stiam asta....dar cele care alapteaza???cum stiu
o printesa grabita...