Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna fetelor ! Miremia,tu ai vazut si piscinuta in care se pot balaci bb ca si aici ?http :// swimava. com/ Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010 |
N-am vazut piscinute asa. Vad ca asta este o alta firma, design-ul colaceilor e mai simpatic dar si pretul e de vreo 3 ori mai mare daca pun si transportul. Cand o sa am timp o sa caut si piscinuta pe site-uri si te anunt daca gasesc.
Mirela fericita de Mara Ioana
dulcineea_cj spune:
multumesc Dar e interesanta si pare distractiva pt ei,nu ?
Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010
miremia spune:
Uitasem... colaceii pot avea si culorile galben si portocaliu.
mariucasara spune:
Plateea Chiar nu puteti pleca sa locuiti singuri? Cu chirie, in garsoniera, dar macar ati fii doar voi 3.
Nu iti face griji ca Teo nu papa ca la carte. E important ca papa, creste...Eu am 2 copii pe acelasi calapod, mananca de te sperii si la sfarsit de luna constat ca sunt la limita de jos cu greutatea sau inaltimea. Cel mai bine iau in greutate in perioadele in care eu sustin ca nu mananca!!!
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj multumesc Dar e interesanta si pare distractiva pt ei,nu ? Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010 |
A mea aceleasi lucruri le face in cada. Cred ca mi-ar fi lene sa o umflu mereu. Dar pare simpatica si cred ca e folositoare cand pleci cu bebelul in calatorii.
evyme spune:
Buna... ziua!
N-am mai intrat de vineri si acum bineinteles ca am o gramada de recuperat. Si cum vremea de afara este asa cum este, pana termin eu, voi incepeti alt capitol cu siguranta...
Sa va spun despre noi si apoi ma bag la recuperat.
Am reusit sa ajung la controlul de 6 saptamani Totul este perfect, avem verde la Mi-a dat cerazette sa iau si mi-a propus varianta unui sterilet, tinand cont de faptul ca nu-mi doresc o noua sarcina pentru cel putin doi ani Steriletul cu care lucreaza ea se cheama Mirena; daca stiti ceva despre el - beneficii vs reactii adverse, va rog sa ma informati si pe mine
Bebe se pare ca si-a reglat programul de noapte la somn de 7-8 ore fara treziri, dar din pacate n-am scapat inca de colici (e ceva mai bine, reprize mai scurte de plans si de intensitate mai scazuta, dar inca ne mai deranjeaza seara)
In we am fost plecati la tara, aer curat, soare , ieri am avut program de socializare (ras, gangurit, jucat); azi deocamdata ne trage vremea la , dar e bine, ca am si eu timp de forum
Ma bag la recuperat si revin
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
dulcineea_cj spune:
o pui in cada voastra ? cum o desinfectezi?
si mie cred ca mi-ar fi lene sa o umflu
numai galben si portocaliu ? atunci vreu pe portocaliu
dulcineea_cj spune:
Evyme,o prietena si-a pus Mirena acum vreo 2 luni Cica e cel mai bun de pe piata Costa dar merita Ea se simte f bine cu el Nu simte vreo diferenta Inainte sau dupa
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Uitasem... colaceii pot avea si culorile galben si portocaliu. Mirela fericita de Mara Ioana |
hmm,ma gandesc...eu am baia galbena,il astept pe tati sa vad ce zice si iti confirm culoarea
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui evyme Buna... ziua! N-am mai intrat de vineri si acum bineinteles ca am o gramada de recuperat. Si cum vremea de afara este asa cum este, pana termin eu, voi incepeti alt capitol cu siguranta... Sa va spun despre noi si apoi ma bag la recuperat. Am reusit sa ajung la controlul de 6 saptamani Totul este perfect, avem verde la Mi-a dat cerazette sa iau si mi-a propus varianta unui sterilet, tinand cont de faptul ca nu-mi doresc o noua sarcina pentru cel putin doi ani Steriletul cu care lucreaza ea se cheama Mirena; daca stiti ceva despre el - beneficii vs reactii adverse, va rog sa ma informati si pe mine Bebe se pare ca si-a reglat programul de noapte la somn de 7-8 ore fara treziri, dar din pacate n-am scapat inca de colici (e ceva mai bine, reprize mai scurte de plans si de intensitate mai scazuta, dar inca ne mai deranjeaza seara) In we am fost plecati la tara, aer curat, soare , ieri am avut program de socializare (ras, gangurit, jucat); azi deocamdata ne trage vremea la , dar e bine, ca am si eu timp de forum Ma bag la recuperat si revin din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
felicitari ptr vestile de la dr,ptr gangureala,si ptr week frumos
si mie mi-a propus dr sterilet,dar sotul nici nu vrea sa auda
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...