Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza as vrea si eu dezinfectant de jucarii dar poti cumpara direct de la ei? 20 RON mi se pare cam mult ptr transport, e aproape cat dezinfectantul.... si nu am ce comanda de 300RON! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Poti sa suni sa intrebi. Eu am facut mereu comanda dar am cumparat de fiecare data masiv (peste 300 de lei)
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Miremia, ai PM. Daca ai putea sa-mi raspunzi inainte sa plec....
Mariucasara, sunt o gramada de chestii pe site-ul ala. Trebuie studiat in profunzime.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
mariucasara spune:
Alexuta, uite aici magazine care comercializeaza produse Bentley Organic
farmaciile Remedio, magazinele:
Leacul (Dorobanti, Hatmanul Arbore nr. 11)
NaturaFood (Domnita Anastasia nr. 13, in spatele PMB)
BioBazar din Targu-Mures si
Bionatura – Piata 1 Mai
au decis sa va ofere live Bentley Organic. Faceti-le o vizita, au multe bunatati bio si sunt niste gazde minunate!
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies Miremia, ai PM. Daca ai putea sa-mi raspunzi inainte sa plec.... Mariucasara, sunt o gramada de chestii pe site-ul ala. Trebuie studiat in profunzime. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cele de copii sunt super, si produsele de curatenie. Cele de adulti nu sunt impresionante. Cel putin produsele comandate de mine nu mi s-au potrivit.
dulcineea_cj spune:
Buna fetelor !
Miremia,tu ai vazut si piscinuta in care se pot balaci bb ca si aici ?http :// swimava. com/
Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mariucasara Alexuta, uite aici magazine care comercializeaza produse Bentley Organic farmaciile Remedio, magazinele: Leacul (Dorobanti, Hatmanul Arbore nr. 11) NaturaFood (Domnita Anastasia nr. 13, in spatele PMB) BioBazar din Targu-Mures si Bionatura – Piata 1 Mai au decis sa va ofere live Bentley Organic. Faceti-le o vizita, au multe bunatati bio si sunt niste gazde minunate! Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Leacul e vis a vis de fostul meu birou, stiu ca erau scumpe cu spume si nu-mi amintesc de dezinfectantul asta dar le fac o vizita, merci mult d ajutor
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Palteea....no comment...
macar tu slabesti.....
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
plateea spune:
alexutzzza, nu slabesc, din contra...
atata doar ca inainte retineam lichide, acum nu.
mi-e frica sa ma urc pe cantar!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
miremia ai PM
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...