LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Dyana: din ce m-am informat cica trebuie umblat si dezinfectat in fiecare zi, ca se lipeste la loc, grea operatiune mi se pare sa-ti chinui puiutul si ce e mai rau ca am mai trecut o data prin asta cu Sebi la doctor Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
eu stiam ca nu trebuie umblat macar 48 de ore, pentru ca este edem acolo si e mare riscul sa nu-l mai poti recalota; in 48 de ore nu se lipeste la loc, stai linistita... e vorba de decalotatul constatnt de dupa, adica nu ne culcam pe o ureche ca s-a decalotat si aia e; probabil ca umblu si eu maine, si o sa am pregatit si un nidoflor daca vad ca e cazul, dar cred ca nu, pentru ca daca azi dimineatza era usor umflat si mai rosu, deja seara nu se mai vedea nimic, arata normal, se retrasese edemul de la pielicica... chiar era ca de obicei.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
simonapro spune:
Dyana: multumim pentru sustinere, o sa ma mai uit si eu maine seara sa vad cum se prezinta, sa va treaca repede si voua.
Anaan: Andrei e un frumos chiar si tunsulici
Si Lucian e innebunit dupa pisici, cand prinde motanul mamei cel mai smotoceste, eu chiar vreau sa achizitionam si noi un pisoi dar imi este frica sa nu inghita Lucian par de la el.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Merg la !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
joanna27 spune:
Bineinteles ca nu mai tin minte aproape nimic din ce am citit.
Monvas eu nu am dureri si folosim si noi Durex , cred ca nu e normal dupa un an sa te jeneze chiar daca a fost mare. Mai bine mergi pan la nea doctoru sa fi sigura.
Apropos de Durex , eu nu prea as vrea sa trec la anticonceptionale, aveti careva sterilet sau altceva...cum e?
Ca tot suntem la capitolul intimate, eu pe Berbec nu l-am decalotat de tot, mai am o mica portiune in partea dreapta, capu ii iese afara aproape de tot, iar pediatra a zis sa nu mergem la chirurg ,dar prca nu mai progresez deloc..
Bafta mamicilor cu decalotarea ca e tare naspa.
Monnvas spune:
citat din mesajul lui joanna27 Bineinteles ca nu mai tin minte aproape nimic din ce am citit. Monvas eu nu am dureri si folosim si noi Durex , cred ca nu e normal dupa un an sa te jeneze chiar daca a fost mare. Mai bine mergi pan la nea doctoru sa fi sigura. Apropos de Durex , eu nu prea as vrea sa trec la anticonceptionale, aveti careva sterilet sau altceva...cum e? Ca tot suntem la capitolul intimate, eu pe Berbec nu l-am decalotat de tot, mai am o mica portiune in partea dreapta, capu ii iese afara aproape de tot, iar pediatra a zis sa nu mergem la chirurg ,dar prca nu mai progresez deloc.. Bafta mamicilor cu decalotarea ca e tare naspa. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Si noi am fost cam asa si a tras nenea doctorul, piciul a plans cam 30 de secunde si inca vreo 10 la primul pish si acum avem o putza... ca la carte! [sau la revista... playboy]
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui joanna27 Bineinteles ca nu mai tin minte aproape nimic din ce am citit. Monvas eu nu am dureri si folosim si noi Durex , cred ca nu e normal dupa un an sa te jeneze chiar daca a fost mare. Mai bine mergi pan la nea doctoru sa fi sigura. Apropos de Durex , eu nu prea as vrea sa trec la anticonceptionale, aveti careva sterilet sau altceva...cum e? Ca tot suntem la capitolul intimate, eu pe Berbec nu l-am decalotat de tot, mai am o mica portiune in partea dreapta, capu ii iese afara aproape de tot, iar pediatra a zis sa nu mergem la chirurg ,dar prca nu mai progresez deloc.. Bafta mamicilor cu decalotarea ca e tare naspa. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Si noi am fost cam asa si a tras nenea doctorul, piciul a plans cam 30 de secunde si inca vreo 10 la primul pish si acum avem o putza... ca la carte! [sau la revista... playboy]
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Felicitari Maia super vitezista.Ce sa faci mami tre sa trecem si prin asa ceva.Si noi avem azi 2 trante la activ.Si din pacate e abia inceputu.
Felicitari Andrei,ca ai invata rapid sa te dai jos din pat.Eu nu am incercat sa il invat , ma gandeam ca e prea mic.
Bravo bb 3 pt pasi, si celorlati pt toate lucrurile noi invatate.
joanna27 spune:
V-ati prins nu ca scriu cand are neuronu cate o svacnire..
Deci am vazut poze cu cornulet Adelake ,mai nou doamna avocat.., cu dop modelul Ioana , mai nou Nadia Comaneci si cu Andrei care mie tuns imi pare mai frumos.
Gata ca m-a lasat neuronu.
mihaelacg spune:
anaan, imi amintesc ca mergeam in ardeal si mama vroia sa faca mancare de stevie iar rudele de-acolo nu o lasau ca cica aia era mancarea porcilor. eu is lesinata dupa stevie, e delicioasa, dar asta cand o face mama.
andrei e tare frumos si frezat
monnvas, pe mine nu ma "deranjeaza" nimic. am facut acum cand am fost la filantropia si echo la sani, si la uter, ovare, un papanicolau si un control jinecolojic
is fata mare
faza cu seriozitatea nu-mi iese nici mie.nu pot sa fiu macar ferma in fata ei, ma buseste rasul. dar eu cred ca nici situatiile nu-s unele serioase. de exemplu daca e cu mana pe priza atunci sa vezi cum imi piere zambetul de pe buze.
ela tare as fi vrut sa te cunosc si pe tine si pe bb ianis. am crezut ca veniti si voi la gaseala in herastrau.
of fetelor de baieti ce-o mai "trageti" si voi cu decalotarea asta.
am vazut papusica adela care-i o dulceata. mai ales ca acum o stiu si live.
ioana e super tare la cules de oua si ce de-a torturi si de-a turtaaaaaa.o familie frum oasa.
luana - o domnisoara fru moasa si cocheta.cat de bine papa ea singurica. bravo mami ayla.
floric, sigur ca anuntam din timp.
sa vezi ca o sa-si dea drumu la mers raru cand o sa vada fetele.
vrei sa-l tentez? o imbrac pe maria la fusta scurta si decolteu
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
eu stiam ca nu trebuie umblat macar 48 de ore, pentru ca este edem acolo si e mare riscul sa nu-l mai poti recalota; in 48 de ore nu se lipeste la loc, stai linistita... e vorba de decalotatul constatnt de dupa, adica nu ne culcam pe o ureche ca s-a decalotat si aia e; probabil ca umblu si eu maine, si o sa am pregatit si un nidoflor daca vad ca e cazul, dar cred ca nu, pentru ca daca azi dimineatza era usor umflat si mai rosu, deja seara nu se mai vedea nimic, arata normal, se retrasese edemul de la pielicica... chiar era ca de obicei. Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!! dezMOTZarea cum am venit pe lume |
LA recomandarea dr NU am umblat 2 zile. S-a prins dar a cedat la decalotarile ulterioare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel