LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 8
joanna27 spune:
LA MULTI ANI!
BIANCA si BOGDAN .
Sa cresteti mari si sanatosi.
Mami Iuca sa iti traiasca comorile.
joanna27 spune:
Miha ce face Maria tot asa des papa noaptea?
Floric cum de aici la ore din astea?
Sasha unde umbli?
Si ca tot strig catalogu: Bianca , Gaza, Gigelica....etc
cami_05 spune:
Buna seara fetelor!
Greu mai reusesc si eu sa scriu ceva!
mababei, suntem bine, am urmarit vreo 2-3 scaune ale piticei sa vad daca a iesit buretele, nu am vazut nimic, apoi n-am mai stat sa tot caut in ele. Are scaun normal, nu mi-a vomitat, nu mi-a facut diaree asa ca sper sa se fi maruntit el pe acolo si sa se fi eliminat.
Am vazut poze cu David cel frumos, iar de Olga ce sa mai zic...
Si poze cu Ioana cea superba si bineinteles sa nu o uit pe frumusica de Adelake.
Anaan, sa stii ca e frumos Andrei asa tuns
Vroiam sa iti spun si eu ca la bunica se dadea stevia la porci dar probabil ca e buna. Uite sotul meu nu mananca supa de dovleac (nu dovleacul dulce) pt ca la ei la bunici se dadeau dovlecii la porci iar eu sunt moarta dupa ea. Asa ca atunci cand ma loveste dorul imi fac doar mie.
Ma pun sa imi laud si eu printesa : facem cu manuta tai tai (versiunea voastra pa pa), ne pupa (cand are chef evident) de suntem cu fetele pline de saliva, dar e o dulce, ar umbla ea (numai in viteza cand o tin de manute) dar parca e mai comod in patru labute, asa ca cine stie daca pana la 1 an va umbla. Muscam tot ce putem si daca se poate sa nu ne jucam cu jucariile ci sa exploram. Dar cred ca voi le stiti pe toate astea... ma laudam si eu
Va merg la somn si eu.
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
mihaelacg spune:
despre AP si co-sleeping.
avem si noi una bucata tatic AP. de ex. in seara asta cat mi-am facut eu un dus, mi-a adormit-o imbracata in hainele de casa. bine ca a apucat sa-i curete nasul.
si pe mine sare toata lumea ca mai am de gand sa-i dau san? si mai ales cat ii mai dai? eu una din punctul meu de vedere i-as da cat am. 2 ani de ex.insa toti doctorii imi interzic sa mai alaptez. cu toate astea nu pot sa ma las de alaptat. eu o alaptez cu drag. as tine-o mufata non stop, asa tare-mi place momentul asta pt ca este singurul in care sta cumincioara la pieptul meu si pot si eu s-o draganesc.
sunt momente unice. desi nu e o pupacioasa si nu sta la draganit, atunci ma priveste intrun mare fel. al meu sot zice uneori ca parca as trai sa alaptez.
fac asta ca si cum ar fi prima si ultima oara, pt ca nu stiu daca am ocazia sa mai traiesc asemenea momente si atunci "profit" la maxim.
legat de co-sleeping, noi dormim in gascadupa prima trezire din noapte.
prima luna a dormit in pat. dupa aia, in patut pana la prima trezire. rar rezist sa mai stau treaza pana adoarme iar s-o pun din nou in patut.
de cele mai multe ori dormim toti 3, doar ca maria doarme vraiste rau. cand tati are o zi grea la servici, il trimitem in sufragerie.
maria nu doarme lipita de mine si nici nu tine manutele pe fata mea sau pe mineeu sunt cea care dupa ce ea adoarme in pat, ma cuibaresc eu cumva pe langa ea in asa fel incat sa fiu cat mai aproape de ea.
pe la mine prin pat, mama a "trecut" pana m-am maritat. ca sa adorm o chemam sa-mi "dea" pe spate. draga de ea, nu ma refuza niciodata.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
da joanna, se trezeste acim pe la 1 si ceva, si dupa aia pana dimi mai are vreo 3 treziri.
fetele care mai alaptati, cat de des mai alaptati?
la noi e cam asa:
dimineata 7.30
la 11.30-12 cand adoarme
la 17-la al 2-lea somn
seara la nani
peste noapte de cel putin 2-3 ori
si peste zi cand cere ca ma cauta sub bluze si cere tzitzi.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
BIANCA SI BOGDAN
SI pt mami iuca.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
am uitat sa va zic ca a nascut nanuta un bb frumos is sanatos si in seara asta au ajuns acasa.
de maine sunt pe "tragaci".
de data asta vrea sa alapteze si e cam novice.i-am trimis garmastan-ul meu, pompa, nutrinatal...
tare m-as bucura sa il alpateze pe bb. m-am oferit cu ajutor si cu tzitze
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
adee, mai e dr. puscasiu la tg mures?
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Adee spune:
Ce faci cuscra, nu dormi ? Iar sunteti singuri acasa ? Cand veniti la o plimbare prin zona ?
Am citit cate ceva din urma dar nu mai tin minte Neuronul meu e adormit.
programul nostru de alaptat e cam asa:
-la somnul de amiaz
-la somnul de seara
-si noaptea de vreo 2 ori - de cand mananca mai bine
Ma mai cauta ea pe sub bluza de cateva ori pe zi dar ii atrag atentia si uita
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN