LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Monnvas, de ma mai duc si-n cautare de dragavei ( habar n-am ce-i ala!), imi recomanda babele sa ma mut la cotet!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Va pup! Ma duc la culcare, ca azi sunt cam obosita!
Felicitari pentru Ilinca, Alexandra si toti bebeii cu progrese mai mari sau mai mici la activ! Important e ca-s progrese!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
doranna spune:
eu ma retrag la teatru radiofonic in seara asta... castelul palarierului in 10-15 min...
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
mihaelacg spune:
salutare, sper ca mai e cineva pe aici.
ma bag la recuperat si revin .
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Monnvas, de ma mai duc si-n cautare de dragavei ( habar n-am ce-i ala!), imi recomanda babele sa ma mut la cotet! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
E alt nume al steviei. Sau, ca sa fim mai precisi, ar trebui sa cautam denumirea stiintifica, aia latineasca. Cum ar suna: "Aveti supensia buruienencia"?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Intrebare cu : mai simte careva epiziotomia? Ca nush daca e vina lui Durex (pe care nu l-am iubit niciodata, dar inca n-am ajuns la ginecolog sa-mi prescrie altceva) sau e epiziotomia mea de vina - dupa cum spuneam, a fost cat Dunarea -, dar ma mai jeneaza uneori in momentele de . Si taman cand ne e lumea mai draga!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
dyana27 spune:
ma retrag si eu, ca in curand da mutzu trezirea la pishulica; saracutul inca-l ustura putica, dar numai cand face in pemparas; azi a facut de 4 ori la olita fara probleme, doar asa cu un usor marait la inceput, dar pe seara a facut de 2 ori in pemparas si a plans ; sper ca macar maine sa nu-l mai usture ca mi-e tare mila de el saracutul; asta e, macar scapam acuma si terminam cu circul.... ca ce a mai ramas de decalotat e probabil fffff putin si nu o sa ne mai faca probleme; acuma am inceput operatiunea de "trecut de sperietura". adica il ating doar foarte usor la putica, sa nu ramana speriat cu gandul ca-i provoc durere; si vad ca functioneaza, adica la baita chiar nu s-a mai suparat pe mine;
fetele, dupa decalotat cat timp nu ati umblat acolo??? sunt suficiete 48 de ore sau astept 72 ??? mi-e frica sa nu se lipeasca la loc in 72 de ore, si sa-l doara iar
somnic usor
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
simonapro spune:
In sfarsit m-am linistit si eu, am avut misiune grea, m-am pus pe decalotat putzulica, ca mi-a dat curaj Dyana si am reusit ceva, mai e doar intr-o parte prinsa,i-a dat putin sangele si plangea mititelu, ma luase un tremurat, spre surprinderea mea era curata, nu a avut depuneri, off sper sa scapam de doctor si sa fie bine.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Dyana: din ce m-am informat cica trebuie umblat si dezinfectat in fiecare zi, ca se lipeste la loc, grea operatiune mi se pare sa-ti chinui puiutul si ce e mai rau ca am mai trecut o data prin asta cu Sebi la doctor
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro In sfarsit m-am linistit si eu, am avut misiune grea, m-am pus pe decalotat putzulica, ca mi-a dat curaj Dyana si am reusit ceva, mai e doar intr-o parte prinsa,i-a dat putin sangele si plangea mititelu, ma luase un tremurat, spre surprinderea mea era curata, nu a avut depuneri, off sper sa scapam de doctor si sa fie bine. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
stiu cum e, ca si mie-mi mai tremura "gladiolele" la operatiune si ma trec toate transpiratiile... da' trebuie sa o facem si pe asta; sa nu te sperii daca plange la pisu acuma, e normal sa-i usture; mutzu s-a trezit azinoapte de vreo 3 ori plangand, ca facea pisu si-l ustura... dar trece si asta in vreo 2 zile maxim; si maine sa nu mai umbli acolo deloc; pupi multi sa treaca repede
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume