LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, vremea asta l-a tras pe Rares la somn. Ce ziceti despre asta???? Atat a tras de bluza mea ca nu stiam ce are...Si, daca tot vorbeati de alaptat peste zi(si eu gandeam cum oare sa fie), ei ce ziceti...am scapat de el. I-am dat sa suga si apoi s-a cuibarit in bratele mele. Am zis ca- gluma, dar de unde doarme neintors... Ce oare voi face la noapte?

Ei, hai sa ma laud...Dovada chilotilor

Si inca ceva...Rares de muuuuuult se incalta (de fapt incearca dar nureuseste) si pe mine si p emama.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Dodo, felicitari pt... nazdravaniile Isabellei. Cine a zis ca fetele-s mai cuminti?

Nu stiu cine a zis ...dar clar Isabella nu se incadreaza,multumesc

si eu vreau sa scapam de pampers in vara asta....ma uit prin zona de chilotei asa micuti...la noi capitolul olita e unul super placut ...avem accidente,firesti,dar tot dupa intoarcerea de la B nu ocupam serios.

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

bnjmk

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani, Bianca Ioana

La multi ani, Bogdan Andrei

Iuca pentru mamica fericita si ingenioasa!

Am admirat mutritzele delicioase ale Anei si schitzele Luanei!

Mihaelacg, felicitari nasei tale pentru puiutz! Sa dea DD sa fie sanatos si sa le aduca bucurie si liniste sufleteasca!
Si tie un mare buchet de pentru devotament!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La noi e jale mare cu alaptatul. Cred ca intzarcatul meu se lasa cu bataie! Cel putin de cap! Cand vin de la servici ma ia de la usa: dei titi, dei titi... Si ce mutritza poate sa faca cand vede tzitzi! E tot un freamat, anticipand momentul mufarii! Papa la un san, pastrez celalalt pt. somnicul de la ora 16. Pana il culc, in jurul orei 21, imi mai ridica bluza sau controbaie prin san de vreo 2 ori de alint/sete, zumzaind intr-una "dei titi". Urmeaza inca o tura la culcare, de 2-3 ori noaptea, apoi dimineata de 7 inainte a a pleca la servici.
Faza tare e ca a inceput sa o cotrobaie si pe maica-mea sau pe soacra-mea. Iar pe ele asa le-ncearca o parere de rau...n-are buni ca ti-ar da!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hahahaa...sa va fie de bine biscuitii pe care o sa-i faceti, fiica-mea imi da cu ei in cap, ca nu prea imi iese bine maruntitul ingredientelor...bine ca-s buni biscuitii aia simpli-de-tot

La noi titi e dimineata la trezire, la somnu de 11, la somnu de 14-15, seara inainte de nani si noaptea nu stiu de cite ori. Chiar acu am terminat de citit niste mari dezbateri pe la Parintii intreaba... a propos de suptul asta noaptea. Nu m-am lamurit de e bine sau rau, da nu-s in stare sa renunt la el in perioada asta ca-s nauca de cap. Ne-om intarca noi cindva...acu ma gindesc ca ce daca la toamna ma duc la serviciu, doar pot sa ii dau cit sint acasa

La creme de fund nu ma bag ca nu folosim, s-a iritat cred de 2 ori in viata, si usor de tot, atunci am folosit crema de galbenele de la plafar.

Caca facem o data pe zi sau o data la 2 zile, functie de cit maninca in perioada respectiva. Dupa o saptamina de halit vad ca iar a intrat in greva foamei azi, da dau vina ori pe ultimul incisiv ori pe ceva masele, ca are gingiile umflate in toata gurita.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vad ca totimotoceii alaptati fac la fel cu suptul noaptea... deci m-am linistit; din partea mea.... ii dau clar 2 ani, asta daca nu raman gravida iar intre timp; bine, eu zic ca nu, adica as astepta macar 2 ani si dupa aia sa ma gandesc sa fac altul.... ca mi-e frica de vreo sarcina grea, si sa trebuiasca sa-l ignor pe mutzu

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

edit: si dovada: http://picasaweb.google.com/ramona.panea/Iulia1An?authkey=Gv1sRgCIea_sarmcWC8AE#5462224807028768114
Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Am admirat-o pe Iulia si e tareee frumoasa cat despre scrisul cu mana stanga stai linistita cred ca e devreme inca sa ne dam seama, zic eu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Nu v-am zis o mare realizare!! Sophiphi s-a infruptat din prima mancare gatita (vorba vine gatita, o sa vedeti de ce), asta daca nu punem la socoteala cele doua ture de spanac pe care a binevoit sa le manance de-a lungul ultimelor luni:)). I-am luat (desi sigura ca nu-i va placea) un borcan Organix cu spaghete bolognese (paste, rosii, ceapa, busuioc, oregano si...8% carne de vitzel- toate bio, desigur) si i-au placut!!

Si eu a facut provizii fiind convinsa ca daca eu sunt innebunita dupa paste ii vor placea si Alexandrei dar n-am nimerit-o au fost cahhh mai incercam poate n-a fost ziua de mancare italiana

In schimb biscuitii si fructele de la ei sunt the best !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
noi avem chiloti, nu avem olita tb sa luam si noi, dar uit mereu.

Idem si noi !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput