LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ei, hai sa ma laud...Dovada chilotilor |
ce baietel mare avem !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
mihaelacg spune:
ce frumos se joaca ioana si andrei. e tare bine cand sunt doi,desi e si greu daca nu este ceva ajutor din exterior.
super tare ca i-ai invatat la ceapa. ioana parca le avea si inainte cu ceapa rosie...s.au fac confuzie? nu dati va rog cu pietre. iertare daca vb prostii.
floric, da tu nu ai fata acolo un bebelus. e baietel de-adevaratelea raru. si ce pozitie are
hai ca maine va aratam si noi chiloteii
noi avem cu volanase la fundutztraisca nana
mababei pt gandurile bune.
deja ma suna ca nu se satura bb, ca plange de foame, ca vrea sa-i dea lapte praf.i-am explicat ca ea are sigur 30 ml de lapte in tzitzi cat i-ar face lapte praf si ca de-acum incep colicile.
i-am zis ca de maine ii trimit 150 ml de lapte de-al meu sa-i dea cand e in pana . asta pana incepe ea sa produca ca lumea.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Anaan spune:
Salutare!
Azi am avut o zi tare plina, fiindca e H. la Bucuresti. Am reusit, in sfarsit sa culc gulia mica si am recuperat. Sa vedem ce mai tin minte.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda bnjmk Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Cred ca ne-a salutat Ian!
m_monique spune:
mihaelacg tii bine minte, ioana era cu ceapa rosie.
ioana ne-a vazut pe noi mancand ceapa si a cerut "i-i-i-i". o mananca cu multa placere.
intr-adevar cu doi copii e greu, dar e mult mai frumos. deja se joaca impreuna si mai pot sa respir si eu.
Anaan spune:
Evident, mi-am admirat superba nora, asa pe indelete; o minune de fetita, ma bucur mult ca mi l-a petit pe mototol. Despre cuscra, ce sa zic? E faina-faina si nu stiu ce slabiri ii mai trebuie!
Si Andrei se irita urat de tot, daca nu-l dau cu crema, asadar cremaluim si iar cremaluim. Apa termala e foarte buna pentru prevenirea si tratarea iritatiilor; eu o folosesc cu succes la Andrei; imi mai dau si mie cate-un puf pe fata, sa ma mentin tanara si ferice
Chiloti, olite?!! N-avem, nu cunoastem!
L-am vazut pe Raru in chiloti...pai Floric, tu ai un drag de barbatel acolo...el nu ca nu stie sa faca lucruri..dar nu se grabeste, ca doar asa-s barbatii adevarati!
Monique ma scoate mereu din nestiinta...am vazut leurda: e o floare chiar faina!!!. De asemenea, i-am vazut pe Ioana si Andrei: asa-mi place imaginea aia de copii fara ifose pe care o au amandoi! Bravo, Monique, ca aici e sigur mana ta!!!
Ilinca, or sti targovetele din Alba de stevie si leurda, dar eu stau in Blaj, iar in stravechea-mi urbe cea mai buna leguma continua sa fie carnea...desi io nu ma prea omor dupa ea!
mihaelacg spune:
anaan, si noi suntem singure acasa si ne-am rasfatat cu o baie in cada ca fetele
ce ne-am mai balacit, ca ratustele, cu ratustele ca abia am avut loc in cada de ele.
nanutu ii cumpara mereu ratuste. galbene, ba colorate, ba din alea care se lipesc pe fainata....suntem plini de ratuste. iar maria e disperata dupa ele.
mi-am mai amintit de branzica.
eu ii cumpar de la covalact sau de care mi se pare mie mai bunuta.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
acum vreo 3 ani, l-am zapacit pe al meu sot cu leurda.puneam cate o legatura zdravana in fiecare salata. si cum salata mancam zilnic, i-a cam iesit pe nas leurda.
da, este cu gust de usturoi. e buna, dar zi de zi ti se cam acreste de ea.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Pisik06 spune:
FLORIC, ce chiloti sexi are Raru. Si deja l-ai lasat fara pampers?
Mai fetelor, noi suntem cam inapoiate la capitolul oala, desi poate am inceput cu dreptul si mai devreme, dar recunosc ca nu m-am ocupat prea tare de asta. Adica nu o pun regulat, de multe ori face in timpul mesei si atunci ce sa mai pui, etc.
In ultima vreme pur si simplu nu mai face pe oala. Nu stiu de ce, ca avea o vreme cand facea aproape de fiecare data si se bucura si astepta laude. Acum cand sta pe oala vrea sa se joace, nu are nicio taina cu ea, nici vorba sa faca ceva. Nu pot spune ca o pun mai putin ca inainte, deci nu imi dau seama de cauza.
Acuma nu vreau sa fiu ca in povestea cu vulpea care nu ajunge la struguri, dar nu e cam devreme sa ii dezvatam de pampersi la 1 an jumate? Toti copiii pe care eu ii stiu (apropiati, adica finuta, nepotul, baietelul unei prietene) au in jur de 2 ani +/- cateva luni si fac in pampers, adica fac si la oala sau chiar wc cu reductor, dar nu cer mereu. Si, in plus, cum ramane cu treaba aia cu controlatul sfincterelor, care am citit ca se face incepand cu 2 ani, dar poate ajunge si pana la 3, chiar peste? Sper ca nu v-ati suparat pe mine, m-a surprins doar graba asta de a renunta la pampers
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente