LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut pozici de la ziua bossului (unde tare rau ne pare ca nu am ajuns si noi), cu printzesa Luana artista si cu ghioceii in parc by mihaelacg. Niste scumpi toti!

Mihaela, cum as putea primi si eu pozele cu Adelina?

Am citit mult... dar cu intreruperi, ca piticul e nervos... asa ca nu mai stiu nimic... ce voiam sa zic.

Olga, scuze ca nu am raspuns, am fost sub stare de asediu aici.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doranna, sigur nu avem aceeasi mama?!
Ma termina cu obsesia ei sa-i dau fetei in mana dreapta...Pe mine ma distreaza ca Sophiphi in 90% din cazuri prinde cu stanga, duce biscuitele in stanga etc...maica-mea il da ostentativ in dreapta si ea in secunda urmatoare il muta-n stanga!:))) Si maica-mea, ingrijorata:"vaaai, sa nu fie stangace"...Da' ce-are, dom'le, e rusine?! Mie chiar mi-s foarte simpatici elevii care scriu cu stanga, de ex.
Si in al doilea rand nu se pune problema asta pana cand copilul nu are cativa ani, am uitat cati; dar cica in primii ani e ambidextru si nu poti face predictii cum va fi. Pupici frumoasei Iulia cu ochisorii ei albastri!
Am vazut-o si pe peshtoaica Ana...pai nu e ea zodia Pesti?
Foarte frumos danseaza ea, ce se mai unduieste...
Mihaela, parca ai scris programul nostru de tzitzi, cu exceptia faptului ca Sophiphi nu cere, nu cauta pe sub bluza. Deci orarul e cam asa:
- la trezire (poate fi 7 poate fi 8.30). Cateodata peste asta sarim si atunci prima masa e la 9, daca nu, numa pe la 10;
- peste zi la cele doua somnuri: 12 si 17 (aproximativ). Daca un somn e afara, in carucior, pica o tzitzi (dar nu la propriu:)))
- seara inainte de nani
- noaptea: fara numar, fara numar (poate fi de doua ori, poate fi de...6-7; nu conteaza, ca alaptez semi-adormita, cateodata chiar adorm).
Nici Sophia nu doarme lipita de mine, decat pentru scurt timp, de multe ori imi arata spatele doar...dar mai lipeste un bulan de mine, mai imi propteste o manutza de fatza...Ea e afectuoasa si in rest, dar nu pot sa spun ca "lipicioasa". Cateodata afectiunea se manifesta prin a ma trage de nas (ba chiar isi baga degetele-n narile mele si ma duce ca pe-un bou de belciug!!).
Apropo de ce zicea Anaan: la noi, in Baia Mare, pietzele-s pline de babe cu stevie si leurda, urzici si alte cele. Maica-mea n-a gatit veci (ei nu-i prea plac "buruienile":))), eu nu stiu sa gatesc dar as manca, ma dau in vant dupa verdetzuri (mai ales spanac).
Deci in zona noastra se mananca asa ceva, ma mir ca babele din Alba Iulia (daca bine am retinut) nu "practica"!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, ce mai vroiam sa zic: Simonapro, nu obisnui copilul cu supozitoare, ca dau dependentza, ii lenevesti intestinul mai rau si va astepta supozitorul sa preia functia asta...Cunosc cam multe persoane dependente de supozitoare. Adica asa, sporadic, mai merge, dar cum au zis si alte tufete, mai bine incerci sa-i reglezi tranzitul din mancare: fructe gen portocale, prune, magiun de prune etc. Nici "stimulatul" cu termometrul nu mi se pare ok deloc...
Dar eu zic ca o data la 2 zile nu-i rau, asta e "ritmul" la unii. A mea face o data pe zi, foarte rar de 2 ori. Si asa, cam la doua saptamani, intervine si cate o zi de greva la kk
Nu v-am zis o mare realizare!! Sophiphi s-a infruptat din prima mancare gatita (vorba vine gatita, o sa vedeti de ce), asta daca nu punem la socoteala cele doua ture de spanac pe care a binevoit sa le manance de-a lungul ultimelor luni:)). I-am luat (desi sigura ca nu-i va placea) un borcan Organix cu spaghete bolognese (paste, rosii, ceapa, busuioc, oregano si...8% carne de vitzel- toate bio, desigur) si i-au placut!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Apropo de ce zicea Anaan: la noi, in Baia Mare, pietzele-s pline de babe cu stevie si leurda, urzici si alte cele. Maica-mea n-a gatit veci (ei nu-i prea plac "buruienile":))), eu nu stiu sa gatesc dar as manca, ma dau in vant dupa verdetzuri (mai ales spanac).
Deci in zona noastra se mananca asa ceva, ma mir ca babele din Alba Iulia (daca bine am retinut) nu "practica"!

Asa, despre verdeturi: spanac am facut si eu ieri, a fost foarte apreciat, ii mai facusem si din ala congelat, dar ala nu i-a placut asa. Leurda nu stiu ce e... E acelasi lucru cu loboda? De-asta am facut (anul asta nu), noua ne place, dar Adela inca nu a avut ocazia sa incerce.
Shtevie nu s-a gatit niciodata la noi... dar ma facurati curioasa... Se gateste tot ca spanacul sau e vreo reteta specifica? Auzisem ca se face si ciorba (ca cea de loboda) si sarmalutze... dar nu am incercat. Cine se pricepe, sa se prezanteze cu reteta, ca in we vin cu shtevia de la Tgv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

leurda nu e acelasi lucru cu loboda. leurda e o planta cu frunza lata, lucioasa cu gust de usturoi.

doranna si andrei a avut o perioada cand apuca totul cu stanga, spre mare crizare a socrului meu, ca "neam de neamul lui nu a fost stangaci". bine inteles ca eu ii raspundeam ca stangacii au ajuns presedinti in America. acum andrei nu mai are tendinta de a apuca cu stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

www.formula-as.ro/2009/861/medicina-naturii-44/leurda-10896" target="_blank">aici despre leurda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

leurda nu e acelasi lucru cu loboda. leurda e o planta cu frunza lata, lucioasa cu gust de usturoi.

E clar! Nu stiu ce e. Nu am vazut, nu am mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

eu m-am "scapat" la somn cu maria.
la vrwmea asta....
am vazut doau fete frumoase , pe doranna si iulia( cu ochi frumosi ca ai mamei) la iarba verde.
noi avem chiloti, nu avem olita tb sa luam si noi, dar uit mereu.
ilinca, la multe se aseamana sophiphi cu maria mea. cel putin odata asa era.
a mea pranzul nu-l vrea si pace. doar cateva lingurite.
daca o vedeti acum....sta si vb cu tzitzi. rade la ea, suge si tot asa.
dupa ce s-a trezit a plans de n-o puteam opri, ca vroia tzitzi. si i-am dat. iar n-a mancat mancare.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

sa-mi spuneti si mie ce si unde sa votez.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

intra pe contul comun.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pun si eu o intrebare , ca tot le-am rezolvat pe toate: se gasesc chilotei asa mici?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Eu am cumparat deja. Ha, ha....in sfarsit face si Rares ceva in ton cu ceilalti bbii sau chiar mai devreme.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput