LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Vroiam sa va intreb e normal un copil la varsta asta sa nu aiba scaun in fiecare zi, caci Lucian face la 2 zile cateodata si la 3 si nu da semne sa fie constipat, face normal. De exemplu nu a facut nici ieri, nici alaltaieri si azi i-am bagat un supozitor ca nu mi se pare prea normal sa stea atat si a facut dar nu prea mult.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

iulia face cam de 2 ori pe zi, dar sunt sigura ca are leg. si cu cat papa (ea e mancacioasa, nu avem pb la nicio masa)
am mai auzit de copii cu constipatie, fara ca medicii sa faca din asta o problema (mai degraba parintii o fac problema); cred ca ideal ar fi sa incerci sa reglezi din alimentatie, adica fara morcov, orez, banana; stiu ca la nestle sunt niste cereale din ovaz cu prune, care fac foarte bine la stomac

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

si inca ceva...
n-ai auzit niciodata de expresia "i-a tinut toata copilaria cu termometrul in fundulet"???

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

e o gluma!! nu ma intelege gresit
dar e pe bune, eu am mai multi veri care au avut pb cand erau mici si matusa mea asa ii rezolva

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

noi incepem sa progresam la capitolul olita. de cate ori merg eu la toaleta o pun si pe ioana la olita. uneori face, alteori nu, dar sta cumnite la olita si se uita pe pliante.
cand se mai incalzeste o sa-i pun chilotei.

si eu la fel vreau, sa se incalzeasca si sa-l trec pe chilotei; oricum deja face foarte putin la pampers, pentru ca-l pun des la olita, de 4-5 ori/zi; si de cate ori il pun face pisulica (bine, nici nu-l pun la juma' de ora); il pun la fiecare trezire si dupa fiecare masa... asa strangem 5 ture de olita/zi; eu as vrea sa-l dezvat de pampers pana-n toamna... oricum pana atunci o sa mai creasca si invata el sa zica cumva la olita; acum doar mi-o arata, sau o ia si se joaca cu ea... si atunci clar vrea kk

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

si eu sper ca pana la toamna sa scapam ziua de scutec, noaptea ii voi mai pune scutec. nu mai vreau sa ma apuce 2 ani cu scutec ziua.
din experienta iti spun ca in momentul in care sunt in chilotei constientizeaza ce fac. la inceput se sperie putin cand se vad uzi, si nu inteleg ce se intampla cu ei.
ai idee unde gasesc chilotei pt copii asa de mici?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Eu am luat de la Piciul. Inca n-am inceput operatiunea olita, da'... sa fie!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am trimis pe mailul comun reteta de biscuiti (Pisigri, sper ca le dai si lor franciza!) ca sa nu se piarda printe postari.

Am vazut poze cu Iulia si abia acum m-am prins de unde are ochii aia asa albastri

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am trimis pe mailul comun reteta de biscuiti (Pisigri, sper ca le dai si lor franciza!) ca sa nu se piarda printe postari.

Am vazut poze cu Iulia si abia acum m-am prins de unde are ochii aia asa albastri

(7.03.2009)

multam pt reteta

atat a luat de la mine, ochii, ca in rest e fata lu' tata;
asta vara eram la o terasa, iulia avea vreo 5-6 luni, o tinea tati in brate si a strigat unul de la o masa vecina ceva de genul: daca aveai dubii, sa stii ca sigur ca e a ta!!!

Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

eu m-am hotarat ca de maine sa nu-i mai fac branza de casa cu calciu lactic (de ce de maine? pt ca tocmai am terminat flaconul de calciu ) si sa-i cumpar din comert; i-am luat covalact din lapte degresat, desi eu as fi vrut napolact

voi ce le dati, branzica de casa sau cumparata?

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Doranna: stai linistita, cum sa ma supar, cu termometrul nu mai am nici o sansa, are 11 kg si nu pot sa-l mai tin si el e mancacios, o sa incerc sa scot si din alimente sa vad ce rezultate avem

Mergi la inceput

iulia doarme acum, de aceea zburd eu pe aici
inca un mesaj scurt si ma duc sa-i pregatesc masa

i-am cumparat acum 1 sapt bloc de desen si creioane cerate; evident ca rupe hartia, copertiel sunt deja desprinse, hartiiel mototolite, creioanele le baga in gura, pe unul deja l-a rupt; mai si trage cateva linii din cand in cand, dar nu asta vroiam sa va spun, ci faptul ca tine creionul cu mana stanga; astazi am observat... si am vrut sa vad daca e o intamplare, asa ca i-am dat alt creion in dreapta si l-a trecut in mana stanga
nu stiu ce sa zic, nu mi s-a parut pana acum ca ar apuca jucarii sau altceva cu mana stanga; si sa stiti ca mama m-a tot batut la cap de cand era mica sa-i dau lucruri in mana dreapta

edit: si dovada: http://picasaweb.google.com/ramona.panea/Iulia1An?authkey=Gv1sRgCIea_sarmcWC8AE#5462224807028768114
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Doranna: stai linistita, cum sa ma supar, cu termometrul nu mai am nici o sansa, are 11 kg si nu pot sa-l mai tin si el e mancacios, o sa incerc sa scot si din alimente sa vad ce rezultate avem

incearca si cerealele "fibre delicate" de la nestle (ovaz cu prune)

Poze - 1 an +

Mergi la inceput