Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 al meu piciuli doarme de pe la 4 fara ceva...................oare nu ii e foame??????????????????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Sigur se trezea daca ii era foame.
Mirela fericita de Mara Ioana
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Trimit, trimit. Sa invete ginerele sa inoate ca doar bunicii sunt la Constanta. Este leagnul "sweetpeace" de la Graco. Mirela fericita de Mara Ioana |
wowww....constanta???????????????!!!!!!!!!!!!
ce fain e balansoarul......si sta?
ii place??
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Sigur se trezea daca ii era foame. Mirela fericita de Mara Ioana |
n-a mancat de la 2............
acu motaie, i-am si facut 120 din start.............
spersa ii treaca roseata de la putzuca
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cris.dogarel spune:
RATUSCA, depinde de otita...eu am tras multe otite cu ana, nu cedau la otocalm si..altele. antibiotic si nici asa. am ajuns de 2 ori cu ea la punctzie sa ii dreneze lichidul acumulat in urek. nu vreau sa te sperii, dar ptr mine otita e . ana le-a facut cand a inceput gradi,dar plangea tare de durere, se tavalea in faza acuta
ONITZA, cardio inseamna "strolling" cu caruciorul, ca jogging nu e voie cat alaptam. merg asa rpd, cat sa gafai putin, creste pulsul. mai am vreo 2-3 kile,da, dar se duc ff greu.nu mai merge kilu si saptamana...
NIKOLE,eu nici nu visez la nopti d-aastea, k oricum se scoala si ana aproape in fiecare noapte, deci mi s-ar parea aiurea sa doarma ema si sa ma scol doar pt ana.
eu am rezerve de la 7 saptamani...deci cred ca raman nefolosite.asta daca ar fi sa folosesc cand incep diversificarea la piureuri. k nu vreau sa tin la congelator mai mult de 3 luni. cica LM isi modifica oricum compozitia mereu, in fctz de nevoile bb.om vedea.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
ayanna super reactia printesei tale
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Nik0le spune:
cris.d, eu sper pentru tine sa se regleze amandoua cu somnul cat de curand. Nici eu nu-mi imaginam ca o sa prind o noapte ca asta, pentru ca fii-mea in majoritatea noptilor se scoala din doua-n doua ore, in cel mai bun (si rar) caz doarme 6 ore legate pana pe la vreo doua jumate. Iar din experienta precedenta, cand am dormit fix trei nopti legate in aproape doi ani, (una ici, una colo, nu-ti imagina ca au fost consecutive ) nu-mi fac sperante deloc cum ca s-ar mai repeta minunea any time soon. Si nu sunt o pesimista, de fel. In cazul asta, doar realista.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu dastefa si "se lupta cu depresiile" ca sa o citez... e speriata, desi tomografia a iesit bine, MIruna e apatica, nu mananca... dar din cate am inteles ea primeste prin perfuzia de intretinere a cateterului glucoza cam 360 ml pe zi... deci... cateterul avea doua cai si una deja s-a infundat... E speriata de faptul ca boala ar putea recidiva... iar Miruna deja vene nu mai are... adica toate sunt.... vai de ele.....
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danasor Noi am lipsit din cauza botezului de acum o saptamana. L-am facut la o pensiune din Vatra Dornei si a fost de vis, Anastasia a fost bebelusul model Am plecat de vineri (9 aprilie) din Iasi cu emotii cat casa, Vatra Dornei e cam la 250 km , am condus eu dupa o pauza cam mare de la drumuri lungi, si am cam gresit drumul inconjurand cu vreo 80 km, Ayanna am ajuns si pe plaiurile tale; oricum dupa un drum de 5 ore in care am oprit de 2 ori pt masa, dar nu m-am dat jos din masina, am ajuns cu bine la pensiune. Pensiunea e super, are si spa cu piscina interioara, jacuzzi i-am rasfatat din plin pe invitati. Am avut invitati din Focsani, Roman, Suceava, Iasi, Botosani si acasa nu prea ar fi fost loc pentru toti, mai ales ca o pereche de nasi e din Botosani si una din Focsani Botezul l-am facut sambata dupa-amiaza la o bisericutza de lemn din apropiere f frumoasa, si am rugat preotul sa fie cald, apa calda i sa nu o bage cu capul in apa fiindca are parul des si lungutz, a cam strambat din nas dar a facut cum i-am cerut, ca la toti copiii chinuiti din tara asta totul a fost bine si frumos pana la apa cand au inceput respectiv urletele sub privirile satisfacatoare si zambitoare ale invitatilor Dupa botez am avut petrecerea la restaurantul pensiunii , a fost foarte dragutz: mancare buna, bauturi am baut si eu o bere FA rece, buna tare, s-a si dansat un pic, plus ca am avut liber 4 ore de dezmatz de la domnisorica mea. Poate pentru unii chestiile aste nu par mare lucru dar pentru cine e "arestat la domiciliu" intelege chestia cu socializarea Duminica i-au facut nashele baitza dupa care am si dat colacii sa-mi iau fata inapoi Luni ne-am intors acasa de data asta pe drumul bun , si de la Vatra Dornei a dormit intins pana la vreo 10 km de Iasi. In tot timpul asta Anastasia s-a purtat ireprosabil, dormit, mancat, zambit la toata lumea, nu mi-a venit nici mie sa cred ce copil cuminte am , cred ca ne-a simtit fericiti , eu iubesc muntele la nebunie indiferent de vreme, chiar si cand ploua cam asta am facut si de o saptamana incerc sa va prin din urma pui mic |
sa va traiasca domnisorica crestinata!
asa creste Alex
Eleysa spune:
Buna seara fetili !
Sunt in urma cu cititul ..mai exact pe la pag 11 din capitolul trecut, dar dau navala peste voi ca am nevoie urgent de ajutorul vostru...mai exact am inceput si eu sa ma agit pentru dosarul de CIC ...toate bune si frumoase ...doar ca tot eu trebuie sa ma ocup si de ceea ce firma ar fi trebuit sa imi furnizeze ...deci:
- trebuie sa fac o cerere la firma pentru a intra in CIC (cum ar trebui sa sune ??...stiu ca ati mai zis, dar nu mai stiu pe la ce cap )...mie mi s-a terminat postnataul pe 15 aprilie, dar nu-i nici o problema pot sa fac cererea si cu o data anterioara ...ma gandeam cu data de 14...e bine ?
- am inteles ca trebuie sa fac si un act aditional la contractul meu pe care sa il depun la ITM ...aici sunt in pom rau de tot ...cum ar trebui sa sune ...si daca ma duc maine la ITM ce data ar trebui sa aiba ...ca stiu ca acolo trebuie sa fie depuse in maxim ...nu mai stiu cate zile ...m-am rablagit de tot ...adica nu prea am avut eu de-a face cu ITM-ul dar de cand cu scutece si treziri nocturne am uitat si ce stiam ...offf
Nici nu mai stiu ce vroiam sa intreb ca plange gaza ....plese help
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le Raportez noapte dormita cap-coada. De fii-mea. De la 20:30 la 06:35. Io m-am trezit pe la 5 fara 10 sa vad ce face si m-am culcat la loc. Oricum, nu cred ca o sa se mai repete prea curand. Dimineata s-a saturat cu un singur pietroi, pardon san, iar din celalalt am scos fara efort 100 ml care stau frumos la congelator. In caz ca va intrebati ce face acum, urla. Leganata pe picioarele mele, pe acorduri de baby mozart... inutil. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
si alex a avut 2 nopti dar nu chiar asa,ci de la 22 la 06
asa creste Alex