Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Am vorbit cu dastefa si "se lupta cu depresiile" ca sa o citez... e speriata, desi tomografia a iesit bine, MIruna e apatica, nu mananca... dar din cate am inteles ea primeste prin perfuzia de intretinere a cateterului glucoza cam 360 ml pe zi... deci... cateterul avea doua cai si una deja s-a infundat... E speriata de faptul ca boala ar putea recidiva... iar Miruna deja vene nu mai are... adica toate sunt.... vai de ele..... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
Ne rugam pentru sanatatea fizica a Mirunei si psihica a mamei.
Multumim ca ne tii la curent!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui elefantica Buna seara fetili ! Sunt in urma cu cititul ..mai exact pe la pag 11 din capitolul trecut, dar dau navala peste voi ca am nevoie urgent de ajutorul vostru...mai exact am inceput si eu sa ma agit pentru dosarul de CIC ...toate bune si frumoase ...doar ca tot eu trebuie sa ma ocup si de ceea ce firma ar fi trebuit sa imi furnizeze ...deci: - trebuie sa fac o cerere la firma pentru a intra in CIC (cum ar trebui sa sune ??...stiu ca ati mai zis, dar nu mai stiu pe la ce cap )...mie mi s-a terminat postnataul pe 15 aprilie, dar nu-i nici o problema pot sa fac cererea si cu o data anterioara ...ma gandeam cu data de 14...e bine ? - am inteles ca trebuie sa fac si un act aditional la contractul meu pe care sa il depun la ITM ...aici sunt in pom rau de tot ...cum ar trebui sa sune ...si daca ma duc maine la ITM ce data ar trebui sa aiba ...ca stiu ca acolo trebuie sa fie depuse in maxim ...nu mai stiu cate zile ...m-am rablagit de tot ...adica nu prea am avut eu de-a face cu ITM-ul dar de cand cu scutece si treziri nocturne am uitat si ce stiam ...offf Nici nu mai stiu ce vroiam sa intreb ca plange gaza ....plese help _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
Eu pot sa te ajut cu cererea: Domnule director, Subsemnata... angajata la ... in functia de... va rog sa-mi aprobati suspendarea contractului de munca incepand cu data de... pentru a putea beneficia de concediul de crestere si ingrijire copil.
Multumesc, Semnatura, Data si atat!
La itm eu una nu am fost, nici n-am mai auzit...
_
Cresc
cristies spune:
Si tot pentru Elefantica: cererea asta se inregistreaza la firma la tine si tie iti parvine o copie, restul ramanand la dosarul tau. Pe baza ei firma (administratorul) emite o decizie in care se aproba cererea care trebuie si ea sa-ti parvina si s-o depui.
_
Cresc
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Am vorbit cu dastefa si "se lupta cu depresiile" ca sa o citez... e speriata, desi tomografia a iesit bine, MIruna e apatica, nu mananca... dar din cate am inteles ea primeste prin perfuzia de intretinere a cateterului glucoza cam 360 ml pe zi... deci... cateterul avea doua cai si una deja s-a infundat... E speriata de faptul ca boala ar putea recidiva... iar Miruna deja vene nu mai are... adica toate sunt.... vai de ele..... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
da Doamne putere parintilor ei !
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
doamne ajut-o pe miruna!!!!!!!!!!!!!!!!
vai, vai , vai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Eleysa spune:
Cristies multumesc muult de tot ... sa inteleg ca trebuie sa fac si decizie ...offf...(k sa intelegeti de ce trebuie sa fac eu astea ..la firma mai sunt in momnetul asta angajati doar eu si directorul general ...firma e cu un picior in groapa in urma crizei ...deci ...tre sa ma ocup de chestiile astea eu ...cu bebe care urla ...cine a zis ca se intetesc colicii cand se apropie de 3 luni bine a grait..offf)
sunt in ceata rau de tot ...
lasand asta la o parte ... pentru miruna, sa se faca bine sa sa le dea DD putere parintilor
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui mariucasara Ratusca daca puiul tau are otita sa stii ca il doare tare cand inghite si suge. Otocalmul nu merge in toate cazurile. Cand puiul tau e linistit si bine-dispus apasa-l inaintea urechii(cam unde se unesc maxilarele) daca tzipa inseamna ca inflamatia e tot acolo si trebuie tratata cu altceva. Eu fac otita de 2 ori pe an, sunt ditamai capra si tot nu am chef de nimic pana nu se vindeca de tot. danasor sa va traiasca micuta crestina! Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Aha, saru-mana, incerc cd se trezeste. acum nu a mai vrut deloc, sugea pumnul dar tzitzi sau bibe nu, doar plangea la ele! dar tu cu ce tratezi otita?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui unboticutz se poate fara muzica/dj doar cu muzica ambientala de restaurant? oricum o sa fie duminica si n-o sa dureze mult. ati mai auzit de asa ceva? nu vrem nici tzol festiv.. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
eu exact asa am facut si a fost ok
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
eu exact asa am facut si a fost ok Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Asa a fost si la noi ...deci se poate si asa
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Si tot pentru Elefantica: cererea asta se inregistreaza la firma la tine si tie iti parvine o copie, restul ramanand la dosarul tau. Pe baza ei firma (administratorul) emite o decizie in care se aproba cererea care trebuie si ea sa-ti parvina si s-o depui. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
tb copie si de pe decizie??? asta nu scrie in lista cu actele necesare pentru dosar
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)