Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
xela_07 spune:
si inca ceva, tb depus dosarul de cic neaparat de mama? nikole tu ai fost personal la sect 6?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Eleysa spune:
...m-am uitat acum si pe adeverintele care trebuiesc completate pt dosar ......habar n-am sa le completez ...o sa o sun pe contabila, dar cica nici ea nu a mai avut pana acum de-a face cu d-astea ...nush ce ma fac ..sper sa imi vina inspiratia ca am nevoie de banutii aia ca de aer ...si mai si vin la pastele cailor ...offf
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
eu exact asa am facut si a fost ok Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
si noi la fel. ne-am simtit f bine
haircut spune:
Ne rugam si noi pentru Miruna
La multi ani pufuletilor de azi!!!!Multumim Ayana de cinste
Multumim fetelor de urariSa fie sanatosi si ceilalti bb-lushi botezati WE asta
Si Maia doarme noaptea, doarme mai agitata, dar leaga ore bune de somnic Noi azi am spalat si intins rufe la greu, cred ca am ajut tot sifonierul cu noi
Pregatesc baita puiutei si papica noastra....apoi sper o noapte linistita[:)
de Maia Ilinca (29.01.10)
bAly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz salutare si de la noi! bAly, lactatele au legatura cu refluxul sau sunt bonus? si al meu plange de mi se rupe inima la san. lapte nu mananc dar branza/unt/sana zilnic. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Nu are legatura cu refluxul. In cazul nostru e 'bonus'. Am incercat intr-o seara placinta cu brinza de vaci si a 2 a zi am avut concert. Si altceva nu schimbasem in dieta. Oricum am de gind sa mai incerc din cind in cind.
A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
tb copie si de pe decizie??? asta nu scrie in lista cu actele necesare pentru dosar Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Mie mi-a pastrat-o la primarie. Daca ai toate actele completate nu cred ca e nevoie sa mergi personal (eu am pierdut o jumate de ora completand un formular interminabil care a trebuit semnat si de sot.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui elefantica ...m-am uitat acum si pe adeverintele care trebuiesc completate pt dosar ......habar n-am sa le completez ...o sa o sun pe contabila, dar cica nici ea nu a mai avut pana acum de-a face cu d-astea ...nush ce ma fac ..sper sa imi vina inspiratia ca am nevoie de banutii aia ca de aer ...si mai si vin la pastele cailor ...offf _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
Eu am mai primit si o adeverinta de venit unde era trecut salariul din ultimile 12 luni si facuta media la sfarsit.
_
Cresc
ratusca_mica spune:
Uff, s-a trezit si a mancat 100 ml de LM muls de mine pe reprize. Biberonul de LP nu l-a vrut, insa nici eu sincer nu l-as baga in gura, ca pute ingrozitor a lapte stricat! Cred ca din cauza faptului ca l-am facut cu apa fierbinte (abia o fiersesem)... il mai las nitel si la baita si apoi mai vedem ce o manca... Pana la ora asta raportam 660 ml mancati si mai avem o masa de contorizat. Sigur nu ajungem la 900 ml pe zi cum scrie la carte!
In alta ordine de idei, l-am apasat in spatele urechii, la maxilare si vad ca nu reactioneaza, deci sper sa nu fie de acolo. In prospectul de Rotarix scrie ca manifestari "foarte frecvente", adica apar la mai mult de 10% din subiecti (adica cat? 90%???? ): iritabilitate, pierderea poftei de mancare!!! Cam cu ce ne luptam noi!
Frate, mi se pare mai usor sa consolidez un grup de 50 de companii decat sa aflu ce e in neregula cu fi-miu!!!
Si, cris.d, te rog o atitudine mai pozitiva, ma isterizez toata cand pomenesti de drenat lichid din ureche... nu uita ca am fost depresiva in prima luna de la nastere!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Uff, s-a trezit si a mancat 100 ml de LM muls de mine pe reprize. Biberonul de LP nu l-a vrut, insa nici eu sincer nu l-as baga in gura, ca pute ingrozitor a lapte stricat! Cred ca din cauza faptului ca l-am facut cu apa fierbinte (abia o fiersesem)... il mai las nitel si la baita si apoi mai vedem ce o manca... Pana la ora asta raportam 660 ml mancati si mai avem o masa de contorizat. Sigur nu ajungem la 900 ml pe zi cum scrie la carte! In alta ordine de idei, l-am apasat in spatele urechii, la maxilare si vad ca nu reactioneaza, deci sper sa nu fie de acolo. In prospectul de Rotarix scrie ca manifestari "foarte frecvente", adica apar la mai mult de 10% din subiecti (adica cat? 90%???? ): iritabilitate, pierderea poftei de mancare!!! Cam cu ce ne luptam noi! Frate, mi se pare mai usor sa consolidez un grup de 50 de companii decat sa aflu ce e in neregula cu fi-miu!!! Si, cris.d, te rog o atitudine mai pozitiva, ma isterizez toata cand pomenesti de drenat lichid din ureche... nu uita ca am fost depresiva in prima luna de la nastere! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Ai incercat sa-l dezbraci si sa-l lasi sa se joace asa? La mine functioneaza cand e marait (nu cand plange).
_
Cresc
xela_07 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Frate, mi se pare mai usor sa consolidez un grup de 50 de companii decat sa aflu ce e in neregula cu fi-miu!!! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |