Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Elefantica eu pe cerere am scris a doua zi .. adica am terminat postnatalul pe 31 martie si am intrat in celalalt pe 01.04 .. asta e data de pe cerere. Dar mie mi le-a facut pe toata la munca .. S-a dus la ITM a scris fisa fiscala pe ultimile 12 luni .. mi-au vizat-o aia intr-o sapt .. si aia de la RU mi-a dat tot dosarul complet cu tot ce trebuie .. azi l-am depus daca intrebai aseara iti spunema exact ce si cum.

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Uff, s-a trezit si a mancat 100 ml de LM muls de mine pe reprize. Biberonul de LP nu l-a vrut, insa nici eu sincer nu l-as baga in gura, ca pute ingrozitor a lapte stricat! Cred ca din cauza faptului ca l-am facut cu apa fierbinte (abia o fiersesem)... il mai las nitel si la baita si apoi mai vedem ce o manca... Pana la ora asta raportam 660 ml mancati si mai avem o masa de contorizat. Sigur nu ajungem la 900 ml pe zi cum scrie la carte!

In alta ordine de idei, l-am apasat in spatele urechii, la maxilare si vad ca nu reactioneaza, deci sper sa nu fie de acolo. In prospectul de Rotarix scrie ca manifestari "foarte frecvente", adica apar la mai mult de 10% din subiecti (adica cat? 90%???? ): iritabilitate, pierderea poftei de mancare!!! Cam cu ce ne luptam noi!

Frate, mi se pare mai usor sa consolidez un grup de 50 de companii decat sa aflu ce e in neregula cu fi-miu!!!

Si, cris.d, te rog o atitudine mai pozitiva, ma isterizez toata cand pomenesti de drenat lichid din ureche... nu uita ca am fost depresiva in prima luna de la nastere!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Ai incercat sa-l dezbraci si sa-l lasi sa se joace asa? La mine functioneaza cand e marait (nu cand plange).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

si eu o dezbrac cand e maraita si stiu ca e mancata si a dormit. ii dau jos pantaloneii si slabesc scutecul, se calmeaza imediat .

ratusca_mica daca nu face febra , atunci poate ca e bine si doar are si el zile mai 'innourate'. sanatate multa

Anastasia dupa 2 luni , deci si dupa vaccin, nu mai mananca asa mult si nici in greutate nu mi=a mai luat spectaculos de ma speriasem, dar e vioaie, zambeste intr-una , prinde in manutza si duce la guritza, se uita la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Noi am lipsit din cauza botezului de acum o saptamana. L-am facut la o pensiune din Vatra Dornei si a fost de vis, Anastasia a fost bebelusul model
Am plecat de vineri (9 aprilie) din Iasi cu emotii cat casa, Vatra Dornei e cam la 250 km , am condus eu dupa o pauza cam mare de la drumuri lungi, si am cam gresit drumul inconjurand cu vreo 80 km, Ayanna am ajuns si pe plaiurile tale; oricum dupa un drum de 5 ore in care am oprit de 2 ori pt masa, dar nu m-am dat jos din masina, am ajuns cu bine la pensiune. Pensiunea e super, are si spa cu piscina interioara, jacuzzi i-am rasfatat din plin pe invitati. Am avut invitati din Focsani, Roman, Suceava, Iasi, Botosani si acasa nu prea ar fi fost loc pentru toti, mai ales ca o pereche de nasi e din Botosani si una din Focsani
Botezul l-am facut sambata dupa-amiaza la o bisericutza de lemn din apropiere f frumoasa, si am rugat preotul sa fie cald, apa calda i sa nu o bage cu capul in apa fiindca are parul des si lungutz, a cam strambat din nas dar a facut cum i-am cerut, ca la toti copiii chinuiti din tara asta totul a fost bine si frumos pana la apa cand au inceput respectiv urletele sub privirile satisfacatoare si zambitoare ale invitatilor
Dupa botez am avut petrecerea la restaurantul pensiunii , a fost foarte dragutz: mancare buna, bauturi am baut si eu o bere FA rece, buna tare, s-a si dansat un pic, plus ca am avut liber 4 ore de dezmatz de la domnisorica mea. Poate pentru unii chestiile aste nu par mare lucru dar pentru cine e "arestat la domiciliu" intelege chestia cu socializarea
Duminica i-au facut nashele baitza dupa care am si dat colacii sa-mi iau fata inapoi
Luni ne-am intors acasa de data asta pe drumul bun , si de la Vatra Dornei a dormit intins pana la vreo 10 km de Iasi.
In tot timpul asta Anastasia s-a purtat ireprosabil, dormit, mancat, zambit la toata lumea, nu mi-a venit nici mie sa cred ce copil cuminte am , cred ca ne-a simtit fericiti , eu iubesc muntele la nebunie indiferent de vreme, chiar si cand ploua
cam asta am facut si de o saptamana incerc sa va prin din urma

pui mic

de vis ce povestesti tu acolo! bravo! felicitari pentru inspiratia de a face botezul astfel!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ma duc sa fac baitza la maimutzica ca abia s-a trezit si revin ca am kef de

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Noi acum am terminat cu baita si cu papa .. asteptam somnul cel mai duuuulce cuminte in patut .. Sper sa adoarma repede ca vreau sa stau si eu linistita ca azi am stat numai in curu lui La un moment dat faceam lapte si imi tremurau picioare ca faceam pe mine .. Nu m-a lasat o clipa Ooof nu vreau sa fie asa si cand o fi mai mare ca tre sa fie barbat domne

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Yannis e la Nani de la 9 jumate, gata i s-au terminat bateriile. Off cate probleme...

Elefantica nu ma pricep sa te ajut mai mult decat ti-au zis fetele

Ratusca....nu stiu ce sa-ti zic sper sa fie numai obosit si mai marait asa, lasa nu mai calcula atata ml pe zi, azi mananca 6-700, maine 1000 asa fac ei, recupereaza, daca are o zi mai dificila azi nu-i musai sa pape "doza" o sa fie bine, seara toti bebeii (inclusiv Yannis) sunt de neinteles, io incerc nmai sa fiu alaturi de el, cu bibe pregatit, vrea? bine mancam, nu vrea? asta e facem altceva, plange ? il iau in brate, nu merge? mergem la lumina, la oglinda, schimbam pampersu il mai distragem un pic si el e zici ca are PMD acu plange doua secunde mai tarziu rade

Mie mi-a venit ciclu azi, am oprit cerazette vineri, ma doare burtica si ma ustura si operatia pe interior asa parcama ustura... e si vremea asta....sunt in dispozitie de NU am cheeeef aaaazi! nu am cheeef azzzzi! .....Revin cand oi fi intr-o dispozitie mai buna, sorry

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Fetele, multumesc frumos de incurajari si sfaturi! Probabil o sa spuneti ca sunt nebuna, insa Andrei nu a plans niciodata pana acum asa, de bazdac! Stiu, sunt o norocoasa, copilul meu nu plange decat de foame, nu de pampers neschimbat, nu de durere de burtica, nu ca nu poate sa adoarma etc. De aceea mi se pare foarte ciudat ce face el de cateva zile incoace, e nemaintalnit la noi!

Anyways, raportez finalul testului: azi a mancat undeva intre 750-790 ml (inclusiv 270 ml LM), deci ma declar cat de cat multumita, oricum a recuperat puternic la masa de la 10, cand a ras aproape in somn 200 ml! . Cred ca doarme pana maine la pranz, dragul de el!
M-am mai linistit un picut, poate maine suntem mai senini!

A, am decis sa imi pun AMR pentru kile, nu se mai poate! De fiecare data cand ma duc la pediatru se ia de burta mea (ce-i drept, e mare): ca sa fac abdomene, sa fac miscare, ca o sa imi para rau si o sa ajung la operatii estetice (!!?) etc. Ce mai, cand ma gandesc ca iar trebuie sa mergem, imi vine sa imi bag capul in sac si dopuri in urechi sa nu mai aud. Stiu ca omul are perfecta dreptate, dar sunt atat comodaaaa! Tocmai de aceea trebuie luate masuri, gata am zis!

Mergi la inceput

Am pus AICI cateva poze de la botez si mai recente, sa ne vedeti ce baieti mari ne-am facut!

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Uff, s-a trezit si a mancat 100 ml de LM muls de mine pe reprize. Biberonul de LP nu l-a vrut, insa nici eu sincer nu l-as baga in gura, ca pute ingrozitor a lapte stricat! Cred ca din cauza faptului ca l-am facut cu apa fierbinte (abia o fiersesem)... il mai las nitel si la baita si apoi mai vedem ce o manca... Pana la ora asta raportam 660 ml mancati si mai avem o masa de contorizat. Sigur nu ajungem la 900 ml pe zi cum scrie la carte!

In alta ordine de idei, l-am apasat in spatele urechii, la maxilare si vad ca nu reactioneaza, deci sper sa nu fie de acolo. In prospectul de Rotarix scrie ca manifestari "foarte frecvente", adica apar la mai mult de 10% din subiecti (adica cat? 90%???? ): iritabilitate, pierderea poftei de mancare!!! Cam cu ce ne luptam noi!

Frate, mi se pare mai usor sa consolidez un grup de 50 de companii decat sa aflu ce e in neregula cu fi-miu!!!

Si, cris.d, te rog o atitudine mai pozitiva, ma isterizez toata cand pomenesti de drenat lichid din ureche... nu uita ca am fost depresiva in prima luna de la nastere!

Ai incercat sa-l dezbraci si sa-l lasi sa se joace asa? La mine functioneaza cand e marait (nu cand plange).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Nu, o sa incerc, poate-poate...

Mergi la inceput

Hi hi! Dupa ce nu am mai intrat de o saptamana, acuma m-am trezit vorbind singura! Asa-mi trebuie!

Ma retrag la somnic, va doresc o noapte minunata!

Mergi la inceput